نظر دیگه..؟من به نمایندگی از تمام دوستانی که نظرات خودشون رو گفتن معذرت خواهی میکنم. اینجا رو با FORUM اشتباه گرفته بودن. نمیدونستن نباید نظر و عقیده ـشون رو بگن و فقط باید "به به" و "چه چه" کنن تا اینجا آباد بشه.
هیچ وقت یاد نمیگیریم به نظر همدیگه احترام بذاریم ...
اصولاً یه عده وقتی حرفی برای گفتن ندارند شروع میکنند به سفسطه! شما یه نمونه از همین مواردی که گفتی رو بیار بعد صحبت میکنیم.
نظر دادن با خالی کردن عقده خیلی فرق میکنه.....
نظر دیگه..؟
چرا این نظر ها تو تاپیک های MGS یا GOW یا MAG یا U و... زده نمیشه چرا اونجا تا کسی حرف میزنه فوری اون دو مدیر عزیز (سیاوش ، نیما و...) یا اون دو کاربر عزیز (آرش و Kenji ) فوری پیداشون میشه و هر طور که دوست دارن اون کاربر رو مسخره یا بن میکنن..؟اما تا قضیه میرسه سر Geow همه میگن باید به نظر هم احترام گذاشت..!
اون تاپیک تحول بودن Geow که یادت هست حدود 30 صفحه هر کسی دوست داشت این بازی رو به لجن کشید ولی مدیرها به جای تذکر و پاک کردن پست ها خودشون هم تخریب میکردن (تاپیکش هنوز هست)
همین الان من برم تو تاپک MGS یک متنی بنویسم بعد بیا ببین چه طوری به صلاب میکشن جدو آبادمو..
نظر دیگه..؟
چرا این نظر ها تو تاپیک های MGS یا GOW یا MAG یا U و... زده نمیشه چرا اونجا تا کسی حرف میزنه فوری اون دو مدیر عزیز (سیاوش ، نیما و...) یا اون دو کاربر عزیز (آرش و Kenji ) فوری پیداشون میشه و هر طور که دوست دارن اون کاربر رو مسخره یا بن میکنن..؟اما تا قضیه میرسه سر Geow همه میگن باید به نظر هم احترام گذاشت..!
اون تاپیک تحول بودن Geow که یادت هست حدود 30 صفحه هر کسی دوست داشت این بازی رو به لجن کشید ولی مدیرها به جای تذکر و پاک کردن پست ها خودشون هم تخریب میکردن (تاپیکش هنوز هست)
همین الان من برم تو تاپک MGS یک متنی بنویسم بعد بیا ببین چه طوری به صلاب میکشن جدو آبادمو..
نمونه مستند منظورمه، رو هوا حرف زدن رو همه بلدن.فکر کنم تو خط اول در مورد نمونه کار توضیح دادم
آره خیلی فرق میکنه هر کسی میاد تو تاپیک ها مربوط به بازیهای PS3 فقط قصدش تخریب بازی ها و خالی کردن عقدهای درونیش و یا بر هم زدن جو فروم و... هست ولی تو تاپیک Geow همه فقط از روی منطق و عدالت انتقاد میکنن و فقط خیرو صلاح MS رو میخوان..
شما بیا تو تاپیک mgs بگو چرا باید 2 تا mgs تو یه نسل بیاد درباره اسنیک.نظر دیگه..؟
نمونش خود بنده.:biggrin1:بنده در تاپیک آنچارتد 2 گفتم از آنچارتد 1 بیشتر از آنچارتد 2 خوشم اومد.ولی پستم پاک شد.یک نمونه بیار که طرف نظرش رو گفته باشه و همچین برخوردی از طرف ما شده باشه.
آخ جون تحول:biggrin1:
ولی خوب کاملا تابلو بود.مایکرو به دلیل اینکه بازی انحصاری درجه یک زیاد نداره مجبوره همین چند عنوان رو هی ری به ری بده بیرون.شما یه نگاه به سری mgs و کنسولهای ps بندازید.
در ps1 فقط یک شماره از mgs عرضه شد.در ps2 با اون عظمت و عمر زیادش تنها 2 شما از mgs عرضه شد.و در نهایت در ps3 فعلا فقط یک mgs ساخته شده.از اون طرف سری بازیه بی نظیر gran turismo.این بازی هم بروی کنسول ps1 - ps2 در مجموع فقط 4 شماره ازش عرضه شد.و هنوز که هنوزه نسخه 5 عرضه نشده.چرا؟چون اونا به مشتری احترام میزارن.و کیفیت بازی براشون خیلی مهم هست.اگر مثلا همین gow دست مایکرو بود.سالی 2 شماره ازش میداد بیرون.
اینا دارن در عرض 5 سال سه شماره از گرز میدن بیرون.به شخصه برای خود من هیچ بازی ایی روی هیچ کنسولی اندازه گرز قشنگ نیست و نبوده و نخواهد بود.اما این idito ها دارن با عظمت این بازی - بازی میکنن.یا مثلا شاهکاری مثل فورزا رو در عرض 2 سال 2 شماره ازش میدن بیرون.
خوب نتیجش چی میشه؟نتیجه اینه که عظمت اون بازی زیر سوال میره.باید از ps یاد بگیرن.که چجوری چندین سال مردم رو در انتظار عرضه mgs یا gt گذاشت.و لحظه ایی هم که عرضه میشه میبینیم که کمترین ایرادات رو داره.
ولی در حال نمیتونم بگم خوشحال نیستم.واقعا خوشحالم:biggrin1:
فکر کنم سال 2011- alan wake 2 هم بیاد:biggrin1: