تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

من تیتر خبرو تو سایت های زیادی دیدم ولی متاسفانه وقت نکردم برم متن خبرا رو بخونم،کسی با "چشمای خودش"این آنونسمنته لیک شده رو تو Live دیده؟!
کسی دیده که عدد سه وجود داشته باشه؟!
چون من هنوز نمیدونم چی از این آنونسمنت Leak شد که بعدم برش داشتن!!
عکس؟تریلر؟چی؟!
واقعاً نوشته شده بود GEARS OF WAR 3؟!
بله ما هم با چشمون خودمون ديديم كه تو spotlight بود، اول فردين گفت انونس شده بعد يه خورده خوشحالي كردم (وسط بازي بودم) بعد رفتم ديدم .
اون ويدئو هم كه نگاه كنيد پارتي ، پارتيه ما بود .

به نظر من باید خبرخوبی برای طرفدارانش باشه. مطمئن هم هستم گرافیک بازی در حد خوبی خواهد بود (چون GeoW در زمان انتشارش جزو بهترین ها بوده میگم گرافیک). فقط چیزی که من هضمش نمیکنم این هست که چرا خبر به این مهمی توی E3 داده نشد؟

آخه دیگه نه بازی انحصاری مونده که مایکرو مولتی کنه و بترکونه و نه دیگه وسیله جدیدی که بازم معرفی بشه!:دی

به نظر من باید خبرخوبی برای طرفدارانش باشه. مطمئن هم هستم گرافیک بازی در حد خوبی خواهد بود (چون GeoW در زمان انتشارش جزو بهترین ها بوده میگم گرافیک). فقط چیزی که من هضمش نمیکنم این هست که چرا خبر به این مهمی توی E3 داده نشد؟

آخه دیگه نه بازی انحصاری مونده که مایکرو مولتی کنه و بترکونه و نه دیگه وسیله جدیدی که بازم معرفی بشه!:دی
اتفاقا خبرایی هست!مثل اینکه چیز جدیدی برای رو نمایی تو E3 داره!

چی؟:confused:

به نظر میرسه MS توی E3 تمام تمرکزش روی نتال و معرفی بازی برای این وسیله باشه! دیگه معرفی وسیله جدید چرا؟

چی؟:confused:

به نظر میرسه MS توی E3 تمام تمرکزش روی نتال و معرفی بازی برای این وسیله باشه! دیگه معرفی وسیله جدید چرا؟
اتفاقا اینجوری نیست ماکان:دی به خاطر همین هم دو تا کنفرانس مجزا داره که اون بقیه چیزها تحت الشعاعش قرار نگیرن!
گل سرسبد کنفرانس مایکروسافت Halo: Reach خواهد بود:love::biggrin1:
ولی خوب بابک در هر صورت اعلام خبر عرضه GeoW3 توی E3 یه چیز دیگه بود! یعنی هرچند تا هم که بخواد بازی معرفی کنه به این خبر نمیرسید
اون که آره، خودم هم اول گفتم که تعجب کردم نگذاشت واسه E3 !

آخرین ویرایش:
گل سرسبد کنفرانس مایکروسافت Halo: Reach خواهد بود

و البته بر طبق شایعات VP3!:دی

ولی خوب بابک در هر صورت اعلام خبر عرضه GeoW3 توی E3 یه چیز دیگه بود! یعنی هرچند تا هم که بخواد بازی معرفی کنه به این خبر نمیرسید!:دی

و البته بر طبق شایعات VP3!
جدا قراره معرفی بشه؟بسی مشعوف شدیم....
این RARE امیدوارم بالاخره تو E3 امسال یه تکونی به خودش بده...

من منظورم Valkyrie Profile 3 بودا!!:دی
بیخیال بابا ... بعید میدونم کلا اسکوئر ادامه Valkyrie Profile رو بسازه یا اگرم بسازه دیگه انحصاری 360 نمیتونه باشه ... حداقلش مولتیه ... ولی خب کلا بعید میدونم دنبالش رو بسازن ...

نخیر یک شایعه بسیار قوی توی این زمینه وجود داره و من تردش رو توی بخش شایعات هم زدم!:دی

بیخیال بابا ... بعید میدونم کلا اسکوئر ادامه Valkyrie Profile رو بسازه یا اگرم بسازه دیگه انحصاری 360 نمیتونه باشه ... حداقلش مولتیه ... ولی خب کلا بعید میدونم دنبالش رو بسازن ...
اتفاقا جديدا SE علاقه ي شديدي به 360 پيدا كرده نميدونم چرا (پول؟؟!!)

........................................
ولي كاراي مايكرو قابل پيشبيني نيست كي فكر ميكرد كنفرانس مايكرو پارسال اونجوري از آب در بياد مخصوصا امسالم 2 تا كنفرانس مجزا دارن.

اونوقت این بازی چه ربطی به مایکروسافت داره؟

از چه نظر؟
شماره یک و دو که به جز دریم کست فقط روی ایکس باکس عرضه شد شاید شماره سومشو بخوان بسازن بلکه بفهمیم آخر سر بازی چی میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or