بله ما هم با چشمون خودمون ديديم كه تو spotlight بود، اول فردين گفت انونس شده بعد يه خورده خوشحالي كردم (وسط بازي بودم) بعد رفتم ديدم .من تیتر خبرو تو سایت های زیادی دیدم ولی متاسفانه وقت نکردم برم متن خبرا رو بخونم،کسی با "چشمای خودش"این آنونسمنته لیک شده رو تو Live دیده؟!
کسی دیده که عدد سه وجود داشته باشه؟!
چون من هنوز نمیدونم چی از این آنونسمنت Leak شد که بعدم برش داشتن!!
عکس؟تریلر؟چی؟!
واقعاً نوشته شده بود GEARS OF WAR 3؟!
اتفاقا خبرایی هست!مثل اینکه چیز جدیدی برای رو نمایی تو E3 داره!به نظر من باید خبرخوبی برای طرفدارانش باشه. مطمئن هم هستم گرافیک بازی در حد خوبی خواهد بود (چون GeoW در زمان انتشارش جزو بهترین ها بوده میگم گرافیک). فقط چیزی که من هضمش نمیکنم این هست که چرا خبر به این مهمی توی E3 داده نشد؟
آخه دیگه نه بازی انحصاری مونده که مایکرو مولتی کنه و بترکونه و نه دیگه وسیله جدیدی که بازم معرفی بشه!![]()
اتفاقا اینجوری نیست ماکانچی؟:confused:
به نظر میرسه MS توی E3 تمام تمرکزش روی نتال و معرفی بازی برای این وسیله باشه! دیگه معرفی وسیله جدید چرا؟
:biggrin1:اون که آره، خودم هم اول گفتم که تعجب کردم نگذاشت واسه E3 !ولی خوب بابک در هر صورت اعلام خبر عرضه GeoW3 توی E3 یه چیز دیگه بود! یعنی هرچند تا هم که بخواد بازی معرفی کنه به این خبر نمیرسید
بیخیال بابا ... بعید میدونم کلا اسکوئر ادامه Valkyrie Profile رو بسازه یا اگرم بسازه دیگه انحصاری 360 نمیتونه باشه ... حداقلش مولتیه ... ولی خب کلا بعید میدونم دنبالش رو بسازن ...من منظورم Valkyrie Profile 3 بودا!!![]()
شوخي نكن ، ما قلبمون باتري ميخوره ! .من دوست دارم مایکرو تو e3 امسال shenmue 3 معرفی کنه!!!
اتفاقا جديدا SE علاقه ي شديدي به 360 پيدا كرده نميدونم چرا (پول؟؟!!)بیخیال بابا ... بعید میدونم کلا اسکوئر ادامه Valkyrie Profile رو بسازه یا اگرم بسازه دیگه انحصاری 360 نمیتونه باشه ... حداقلش مولتیه ... ولی خب کلا بعید میدونم دنبالش رو بسازن ...
من دوست دارم مایکرو تو e3 امسال shenmue 3 معرفی کنه!!!
اونوقت این بازی چه ربطی به مایکروسافت داره؟