تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

البته از یه طرف اونهایی که نگرانند حق دارند، چون سری GeOW همیشه تو زمان خودش پرچمدار گرافیک کنسول ها بوده، و با وجود عناوین غولی که الان موجوده میترسند که دیگه اون پرچمداری رو حتی تو زمان خودش هم نداشته باشه. راه حل این موضوع هم همونیه که خط اول گفتم:دی فقط صبر کنید...
حرف دل منو زدی جیگر طلا:biggrin1::biggrin1:دوست دارم هزارتا:biggrin1:
اما اگر واقعا سر گرز 2 از 65 درصد قدرت کنسول استفاده کردن پس میتونیم شاهد یه گرافیک دیدنی و بازهم مثل همیشه بهترین گرافیک کنسولی در زمان خودش رو میتونیم شاهد باشیم.
البته من با گرافیکی که از آلن دیدم:biggrin1:خیلی به 360 امیدوارم شدم.از اون طرف هم که کلیفی گفته naughty dog رو به زیر میکشیم خیلی منو کنجکاو کرد.

البته در پستهای قبلی گفتم میترسم یه دفعه به همین نیمچه داستانش ضربه بخوره.اونوقت نظرات کارشناسان بازی سنتر دیدن داره:biggrin1:

برای من بسیار خوشحال کننده هست.
این بازی یکی از بهترین بازی هام و شوترهام هست و در اینکه یکی از بهترین های این نسل هست هیچ شکی نیست و به این دلیل خوشحال شدم که بازم میتونم در آینده ای نزدیک شماره ای از این بازی رو بازی کنم.
من هم دوست داشتم که شماره ی سوم توی همین نسل عرضه بشه که خوشبختانه قراره این اتفاق بیفته.
ولی نکته ای که وجود داره این هست که در ساخت شماره ی دوم شتاب زدگی کاملا مشهود بود، من خیلی از شماره ی دوم خوشم اومد ولی یه جورایی انگار بازی ناقص بود. نمونش باس آخر که اصلا در حد و اندازه ی نام GeoW هم نبود. به طور کلی Act V ِ بازی اصلا دلچسب نبود. یه جورایی انگار سر و تهش رو هم آوردن و همه چیزو موکول کردن به نسخه ی سوم.

ولی نمیشه زود قضاوت کرد، شماره ی دوم بازی سال 2008 عرضه شد، این قراره 2011 بیاد، 3 سال اصلا زمان کمی برای ساخت یه بازی عالی نیست.

من نمیدونم بعضی دوستان چرا اصرار دارن که بازی نباید توی این نسل عرضه میشده و یا اینکه سال 2011 رو زمان زودی برای عرضه میدونن؟!:confused:

آخرین ویرایش:
ممنون که تذکر دادین، بله اشتباه پیش اومده بود. ویرایش کردم.:smile:
الان میدونم چه حسی داری.
[[/

نه اتفاقا من مثل شما نیستم.
خیلی محترمانه اومدم گفتم. چون میدونستم اشتباه تایپی انجام دادی.
در صورتی که این من این اشتباه رو انجام داده بودمت الان 4تا فحش نثارم میکردی.

راستی نگفتی چرا بین GeoW و AW ارتباط برقرار کردی؟:smile:
اولا این سوال ربطی به این تاپیک نداره بعدشم چه گیری به این GeOW دادی؟
من فقط اومدم تو یه پست یه بازی انحصاری مایکروسافت رو مثال زدم. مگه فقط GeOW بود؟
خو Halo رو یادت رفت؟ خیلی بازیهای دیگه هم بودند.

آخرین ویرایش:
کلا الان ساخت بازی براشون کاری نداره حدود 20 تا 30 % بازی که اماده است شامل مدل سازی کاراکتر و .... میشه
درضمن موتور گرافیکی بازی هم که مال خودشون هست , با این عکس های جدیدی که از UE3 بیرون دادن اگه واقعا همون جوری باشه 100% از لحاظ گرافیکی بازی تضمینه , اگه یک سری از این بابت ناراحتن
..................................
assassins creed و left 4 dead هم مدت زیادی طول نکشید تا نسخه ی بعدیشون بیاد , سال دیگه هم مثل این که assassins creed 3 هم میاد ! لابد میخواین اونم تو نسل بعد بیاد ؟!
یادم نبود call of duty هم که هر سال در خدمت ماست !
من خودم بی صبرانه منتظر بازی هستم و بسیار علاقه دارم یک پایان تلخ ببینم تا یک happy ending

آخرین ویرایش:
َما ها چه خودتون رو بکشید!چه نکشید!شماره 3 بازی تو راهه!بهتره خودتون رو براش اماده کنید!
در هر صورت فکر نمیکنم با این حرفاتون راهی به جایی ببرید

من تیتر خبرو تو سایت های زیادی دیدم ولی متاسفانه وقت نکردم برم متن خبرا رو بخونم،کسی با "چشمای خودش"این آنونسمنته لیک شده رو تو Live دیده؟!
کسی دیده که عدد سه وجود داشته باشه؟!
چون من هنوز نمیدونم چی از این آنونسمنت Leak شد که بعدم برش داشتن!!
عکس؟تریلر؟چی؟!
واقعاً نوشته شده بود GEARS OF WAR 3؟!

نظر دیگه..؟

چرا این نظر ها تو تاپیک های MGS یا GOW یا MAG یا U و... زده نمیشه چرا اونجا تا کسی حرف میزنه فوری اون دو مدیر عزیز (سیاوش ، نیما و...) یا اون دو کاربر عزیز (آرش و Kenji ) فوری پیداشون میشه و هر طور که دوست دارن اون کاربر رو مسخره یا بن میکنن..؟اما تا قضیه میرسه سر Geow همه میگن باید به نظر هم احترام گذاشت..!
اون تاپیک تحول بودن Geow که یادت هست حدود 30 صفحه هر کسی دوست داشت این بازی رو به لجن کشید ولی مدیرها به جای تذکر و پاک کردن پست ها خودشون هم تخریب میکردن (تاپیکش هنوز هست)

همین الان من برم تو تاپک MGS یک متنی بنویسم بعد بیا ببین چه طوری به صلاب میکشن جدو آبادمو..
تا کی میخواین یه طرفه فکر کنین ؟
الآن یکی از آخرین بازیهای انحصاری PS3 که طرفدارای خیلی زیادی هم داره Heavy Rain هست. توی تاپیکش خیلی ها به انیمیشن کاراکترها , گیم پلی بازی و گرافیک و ... گیر دادن. توی همین صفحه دوستان اشکالات مختلفی از بازی گرفتن ولی کسی چیزی بهشون گفته ؟ کسی حرفی زده ؟

توی تاپیک MAG که مثال زدی همون صفحه آخر این دو تا پست دیده میشه :
برن گمشن بابا با اون بازیشون:biggrin1:
M.PB.G : Massive Paintball Game

100% قشنگتره BBC2
کسی چیزی گفته ؟ داد زدن سرشون ؟

توی این تاپیک یه سری از دوستان گفتن سری MGS بدترین بازیهای دهه بوده. یه نفر بهشون حرفی زده ؟ پستشون پاک شده ؟

اینها یه سری از پست های دوستان توی تاپیک Natal , با کدومش برخورد شد ؟ هرچی دوست داشتین به طرف گفتین ولی ما حتی اخطار هم ندادیم چه برسه به پاک شدن و بن :
اقای بلند پرواز سونی حالا به بلندپروازی اعتقادش رو از دست داده و میاد میگه مایکرو داره بلوف میزنه!:lol: با حضور ایشون در خط سونی، سونی دیگه نیاز به هیچ فن بوی دیگه ای نداره چون ایشون همه هایپ ها و کارای دیگه رو یه جا میتونه انجام بده:biggrin1:

زورش گرفته...مورچه گازش گرفته!!!!:biggrin1:

واقعا با اظهارات آقای کیج شاد شدیم...:) خدا خیرش بده.:rose:

خب دوستان حالا وقتشه. حرف های کیج رو نقل قول کنید تو امضاهاتون ! :biggrin1:
با کدومیک از این پستها برخورد شد ؟ همشون هم در مورد یه آدمی بود که فقط برای PS3 بازی میسازه و به قول شما باید اونایی که این پستها رو داده بودن الآن توی آتیش میسوختن. (اینها فقط پستهای صفحه اول بودن. چه برسه به صفحه های بعد)

میدونم این همه حرفی که زدم بازم نتیجه ای نداره و دو روز دیگه دوباره بحث های 100 سال پیش تکرار میشه ...
=======================

در مورد مقايسه GeoW با بازيهايي مثل Uncharted و Mass Effect هم کافيه يه نظرسنجي کنين که چند نفر از نسخه دوم اين دو تا بازي بيشتر از نسخه اول اونها خوششون اومده. ميانگين امتيازا هم خيلي حرفها ميتونه بزنه. نسخه اول Uncharted ميانگينش 88 بود و نسخه دوم 96 . نسخه اول Mass Effect ميانگينش 91 بود و نسخه دوم 96 . البته هنوز معلوم نيست نسخه سوم Uncharted در کار باشه يا نه. ME هم به خاطر ماهيتش (کار کردن سيو قبلي در بازي بعدي) مجبوره نسخه سوم رو در اين نسل بده.
از اون طرف توی Uncharted 2 کلی شخصیت جدید داشتیم که یکیشون توی بعضی مراحل با ما همراه بود. محیط های کاملآ متفاوت و مهم تر از همه داستانی که ارتباط خیلی زیادی به نسخه قبلی نداشت و دست سازنده ها باز بود. توی Mass Effect 2 هم همین طور . به جز دو تا شخصیت بقیه هم تیمی ها همه جدید بودن و کلآ بازی زیر و رو شده بود.
Gears of War نسخه دومش با اينکه بازي خيلي خوبي بود و کسي منکر اين قضيه نميشه ولي به اندازه نسخه اول سر و صدا نکرد. ديگه اين رو که نميشه انکار کرد. ميانگين نسخه اول هم 94 بود و نسخه دوم 93 . توي همين بازيسنتر هم از عظيم ترين فن هاي بازي که روز و شب توي آنلاين GeoW 1 بودن تا خيلي هاي ديگه اکثرآ نسخه اول رو ترجيح ميدن. شايد براي همينه که دوست دارن نسخه سوم يه چيزي در سطح نسخه اول باشه نه دوم و ميخوان GeoW دچار افت نشه. نسخه دوم رو اگه منطقی نگاه کنین تفاوتهاش با نسخه اول واقعآ زیاد نبود. به جز گرافیک که مسلمآ بهبود پیدا میکنه توی دو سال , بقیه موارد فرق خاصی نداشت. فکر میکنم امتیازات سایتها در این مورد خیلی حرفها میزنه.
مقایسه این بازی با عنوانی مثل Call of Duty هم واقعآ جالبه ! عنوانی که به جز MW توی بقیه موارد هر قسمت داستان و محیط جدا داره و یکی مدرن هست و یکی قدیمی.
یا مثلآ Motorstorm این وسط چه نقشی رو ایفا میکنه خدا میدونه ! یه بازی ریسینگ رو که با بازیهای داستانی مقایسه نمیکنن !

اکثر کسانی که من رو میشناسن میدونن تا چه حد نسخه اول GeoW رو دوست داشتم. از نسخه دوم هم خیلی خوشم اومد ولی نه به اندازه نسخه قبلی.

الآن میفهمم یکی مثل فردین چرا باید این جمله رو بگه :

"دقیقا دلیل من هم برای ناراحتی همین چیز هایی بود که u.s.a و آریا گفتن... فقط میترسیدم بنویسم که بریزن سرم."

من تیتر خبرو تو سایت های زیادی دیدم ولی متاسفانه وقت نکردم برم متن خبرا رو بخونم،کسی با "چشمای خودش"این آنونسمنته لیک شده رو تو Live دیده؟!
عکس؟تریلر؟چی؟!

محمد فکر میکنم- خود همین دوستمون -خودش این عکس رو انداخته باشه!چون منبع نزاشته!

احمد رضا هم میگه دیده!من اون موقع داشتم اپدیت میکردم
نشد ببینیم!ولی حتما چیزی بوده-چون خیلی ها دیدن

دوستان یکم منطقی باشید . شما میتونید تضمین کنید که نسل حاضر کی میخواد تموم بشه ؟
من بهتون قول میدم تا سال 2014 حداقل ادامه پیدا کنه . یعنی فاصله زمانی از سال 2008 تا 2014 میشه 5 الی 6 سال و اینم در نظر بگیرید نسل جدید هم اومد همون اولش یه بازی را عرضه نمیکنن و دوسال دیگه روش کار میکنن این میشه تقریبا 8 سال . حدودی براتون گفتم .
یعنی شما به خاطر شماره 3 بازی باید 8 سال صبر کنید واقعا به نظرتون درسته ؟
شما چرا اینقدر با اطمینان حرف میزنید ؟ شما میدونید که ممکنه چه اتفاق هایی تو شماره 3 بازی رخ بده ؟ ممکنه به قول دوستمون کلی شخصیت جدید پیدا بشن محیطها هم کلا عوض بشن گرافیک بازی هم که تو آپدیت جدیدشون کاملا مشخصه چه دگرگونی توش انجام دادند بالاخره داستان بازی را هم میتونن عمقش بدن . 3 سال واسه ی یه بازی کم نیست اونم واسه epic که واقعا شرکت توانمندی حساب میشه .
خلاصه بگم من اینطور که احساس میکنم همه فکر میکنن ممکنه بازی تو شماره 3 تموم بشه بنظرم اصلا اینطور نیست این بازی یه ip بزرگه و میتونن شماره های دیگش را در نسل بعد بسازن و بنظرم اصلا جای نگرانی نیست .
بجای اینکه این همه بحث کنید یکم صبر کنید شاید پشیمون شدید شاید پیشرفت به قدری بود که همه رضایت دادند .
در مورد Uncharted3 هم شک نکنید واسه ی این نسل هست هم فاصله ساخته شدن بین 2 شماره اینو میگه و هم خودشون هم یه جورایی تائید کردند ببینم واسه ی این بازی هم این همه بحث بوجود میاد ؟

میگن انجین جدیدی که capcom ازش برای بازی استفاده میکنه یعنی2.0 MT Framework یه جورایی از UE الگو گرفته شده به عبارتی MT framework 2.0 ترکیبی از3.0 UE با 1.0 MT Framework هست که Capcom برای خودش customize کرده اینطوری که من توی چندتا تاپیک حرفه ای میخوندم مایکروسافت یه سری قابلیتهایی که capcom به انجین اضافه کرده مثل object motion blur که تو بازی lost planet شماره یک و دو دیدین برای آپگرید انجین UE به Epic سفارش داده حاصل این همکاری بین این سه تا کمپانی وجود کاراکترهای GeOW تو بازی lost planet 2 هست و در آینده هم اضافه شدن قابلیتهایی که Capcom به UE اضافه کرده در بازی Gears of war 3 !!! به اضافه بهینه سازیهای سازنده انجین که Epic باشه...

آخرین ویرایش:
میگن انجینی که capcom ازش برای بازی استفاده میکنه یعنی MT Framework یه جورایی از UE الگو گرفته شده به عبارتی همون UE هست که capcom برای خودش customize کرده اینطوری که من توی چندتا تاپیک حرفه ای میخوندم مایکروسافت یه سری قابلیتهایی که capcom به انجین اضافه کرده مثل object motion blur که تو بازی lost planet شماره یک و دو دیدین برای آپگرید انجین UE به Epic سفارش داده حاصل این همکاری بین این سه تا کمپانی وجود کاراکترهای GeOW تو بازی lost planet 2 هست و در آینده هم اضافه شدن قابلیتهایی که Capcom به UE اضافه کرده در بازی Gears of war 3 !!! به اضافه بهینه سازیهای سازنده انجین که Epic باشه...
یه منبع میدی ما هم ببینیم؟

یه منبع میدی ما هم ببینیم؟

من این مسئله رو تو یکی از تاپیکهای Beyond 3d خوندم قبلا لینکش رو Bookmark کرده بودم ولی ویندوز که عوض کردم پاک شده ولی میگردم و پیدا میکنم اینجا قرار میدم کسی که این حرف رو توی اون تاپیک زده بود چند تا لینک رو به عنوان منبع معرفی کرده بود که از وبسایت رسمی مایکروسافت بود و چندتا خبر هم راجب همکاری Capcom و Epic رو لینک کرده بود که با در کنار قرار دادنشون میشد تلویحی به این مسئله که گفتم رسید و منطقی هم به نظر میومد.
Capcom قبل از ساختن MT framework 2.0 امتیاز انجین UE 3.0 رو خرید تا ازش استفاده کنه و به قول خودشون از بعضی چیزاش الگو بگیرن...
بقیه لینکهارو هم سعی میکنم پیدا کنم و بزارم.

http://www.develop-online.net/news/30047/Capcom-licenses-Unreal-Engine-3

عکس؟تریلر؟چی؟!
آره منم دیدم. دقیقا همون عکسی بود که توی پست اول تاپیک هست. توی قسمت Spotlight نوشته بود و ظاهرا یه خبر خشک و خالی بوده! چون هر چی کلیک کردم روش، نه ویدئویی بود، نه متنی نه هیچی. فقط همین عکس.

عکس؟تریلر؟چی؟!
از اونجایی که من خیلی زرنگم :p هم عکس گرفتم هم فیلم برداشتم ازش.
تو فیلم هم اول یه موج مکزیکی رفتیم با بچه ها :دی (نفر اول و لیدر هم خودمم واسه سند) بعد تب GeOW3 رو مشاهده میکنید.

این عکس که گیمر تگ بنده هم هست کنارش:

اینم فیلم حجمش کمه حدوده 1.4 مگ.

http://www.mediafire.com/download.php?jwdwoekuiqo

با آرزوی موفقیت برای گیرز دوستان :دی :rose:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or