آخه یه سری از بچه ها گفتن ضربتی از رو لایو برداشتنش !قرار نبوده به E3 برسه ! اگر قرار بود به E3 برسه تو live تاييدش نميكردن.
فردین حالا چرا اینقدر جوش میاری؟ شاید این نسخه که میگن G.O.W 3 یک فلش بکی چیزی باشه شاید یک پیش رفت عالی باشه با توجه به اینکه بازی چند ماه بیشتر از نسخه دوم روش کار میشه.آریا من اصلا هیچ بحثی با تو ندارم. اصلانم هیچ ایرادی نداره. مبارکتون باشه بازی کنید.
اما من یه نفر شخصا دیگه به اندازه 1و 2 براش ارزش قائل نیستم که برم اوریجینالشو بخرم.
دقیقا دلیل من هم برای ناراحتی همین چیز هایی بود که u.s.a و آریا گفتن... فقط میترسیدم بنویسم که بریزن سرم. نمونش آریا قهرمانی![]()
بماند.....اما جالبتر از این اینکه همینجوری بدون اینکه هیچ کدوم از ماها عکس بازی یا تریلری ازش دیده باشیم بی دلیل و منطق بهش میپریم و نظرات خوشحال ارائه میدیم..... کمی صبر کنید همه چیز معلوم میشه.... در عین حال من دعوایی با کسی ندارم ولی کلا از بی دلیل و منطق صحبت کردن بدم میاد و نمیتونم چیزی در مقابلش نگم.....

چیزی میگیا!اون تاپیک خود بازیه!اینجا تاپیک اخباره!:smile:
اون که یک طرف قضیس!طرف دیگش اینه که MS بازی برای اون موقع داره!باید سال دیگش رو هم بتونه پشتیبانی بده!تاریخ انتشار اپریل برای سال دیگه فقط و فقط یه معنی میتونه داشته باشه و اونم اینه که باید یه بازیه جدید و احتمالا مالتی پلتفرم از epic برای اواخر سال 2010 باشیم
خدایش حرف حقو میزنه!کلمه به کلمش رو تایید میکنم!من نمیدونم همه چرا دوست دارن متفاوت باشن..! سالی یک دونه COD میاد کسی صداش هم درنمیاد حالا بعد از سه سال قرار نسخه سوم بازی بیاد بیرون همه برای ما شدن حامی ماکروسافت و براش تعیین تکلیف میکنند...!
بعد جالب اینجاست که کسانی از آمدن نسخه سوم ناراضی هستن که فقط درحد یکبار تموم کردن بازی و یا حداکثر هفته ای 1 بار مولتی پلیر این بازی رو انجام میدن
وقتی یکی مثل من یک سال به غیر از Geow2 هیچ بازی تو xbox ش نرفت اونوقت قدر این بازی رو میدونه و اینجوری نسل بعد نسل بعد نمیکنه
بعضی از دوستان فکر میکنن بعضی از طرفدارای بازی از عرضه ی قسمت جدید GEOW ناراحت میشن،خب...نه هیچکس از قسمت جدید بازی محبوبش بدش نمیاد ولی واقعیت اینه که دو قسمت اول از لحاظ داستانی ناقصن(واقعاً هستن!)و جای مانور زیادی روشون هست پس بهتر بود که اول اون چاله های(بهتره بگیم چاهها!)داستانی پر بشه بعد ادامه ی داستان با پشتوانه ی محکم تری روایت بشه.نکته ی دیگه هم اینکه مگه تو یه نسل تکنولوژی نرم افزاری چقدر میخواد پیشرفت کنه؟که با در نظر گرفتن اینکه سازنده ی بازی سازنده ی موتور بازی هم هست و به هیچ وجه از موتورهای دیگه استفاده نمیکنه فضای پیشرفت کمترم میشه،حتی اگه Epic از 4 سال پیش هم در حال ساخت UE.4 بوده باشه یه عامل باز دارنده به نام محدودیت سخت افزاری توان پیشرفت(حداقل)از لحاظ بصری رو از سازنده میگیره(گرافیک رو مثال زدم چون یکی از عوامل موفقیت سری GEOW بوده)و بازم از لحاظ گیم پلی که سبک مشخصه و استیل GEARS از همون قسمت اول تقریباً تکمیل بود پس یا باید کلاً سبکش عوض شه(که احتمالش 0%ـه)یا المان های جدید بهش اضافه بشه که بازم به نظر من اضافه کردن بخشی از المان های نقش آفرینی(حداقل امروزه که سبک های Hybrid مثله نقل و نبات از MMORPG و RTS/RPG گرفته تا First-Person RTS و...وجود داره)نمیتونه "نوآوری"محسوب بشه...یا نهایتاً Epic با قشنگ بازی هرچه بیشتر میتونه Natal رو وارد این سری بکنه و کلاً ریشه شو از بین ببره!!
*Microsoft زمان Halo هم همینطور بود در حالی که همه میگفتن:"خب بعد از قسمت دوم دیگه وقتشه یه اسپین آف از Halo ببینیم"اول قسمت سومو داد بعد یادش افتاد که نحوه های دیگه روایت داستان به نام Prequel و Spin Off هم وجود داره و همینطور فرتو فرت Halo Wars,ODST,Reach و احتمالاً محصولات آینده ی نزدیک 343 Industries همگی از این نوع هستن!
نخیر×ارتقاع یافته UE3 هست!unreal engine 4:boxing::drooling::scare:
بعضی از دوستان فکر میکنن بعضی از طرفدارای بازی از عرضه ی قسمت جدید GEOW ناراحت میشن،خب...نه هیچکس از قسمت جدید بازی محبوبش بدش نمیاد ولی واقعیت اینه که دو قسمت اول از لحاظ داستانی ناقصن(واقعاً هستن!)و جای مانور زیادی روشون هست پس بهتر بود که اول اون چاله های(بهتره بگیم چاهها!)داستانی پر بشه بعد ادامه ی داستان با پشتوانه ی محکم تری روایت بشه.نکته ی دیگه هم اینکه مگه تو یه نسل تکنولوژی نرم افزاری چقدر میخواد پیشرفت کنه؟که با در نظر گرفتن اینکه سازنده ی بازی سازنده ی موتور بازی هم هست و به هیچ وجه از موتورهای دیگه استفاده نمیکنه فضای پیشرفت کمترم میشه،حتی اگه Epic از 4 سال پیش هم در حال ساخت UE.4 بوده باشه یه عامل باز دارنده به نام محدودیت سخت افزاری توان پیشرفت(حداقل)از لحاظ بصری رو از سازنده میگیره(گرافیک رو مثال زدم چون یکی از عوامل موفقیت سری GEOW بوده)و بازم از لحاظ گیم پلی که سبک مشخصه و استیل GEARS از همون قسمت اول تقریباً تکمیل بود پس یا باید کلاً سبکش عوض شه(که احتمالش 0%ـه)یا المان های جدید بهش اضافه بشه که بازم به نظر من اضافه کردن بخشی از المان های نقش آفرینی(حداقل امروزه که سبک های Hybrid مثله نقل و نبات از MMORPG و RTS/RPG گرفته تا First-Person RTS و...وجود داره)نمیتونه "نوآوری"محسوب بشه...یا نهایتاً Epic با قشنگ بازی هرچه بیشتر میتونه Natal رو وارد این سری بکنه و کلاً ریشه شو از بین ببره!!
*Microsoft زمان Halo هم همینطور بود در حالی که همه میگفتن:"خب بعد از قسمت دوم دیگه وقتشه یه اسپین آف از Halo ببینیم"اول قسمت سومو داد بعد یادش افتاد که نحوه های دیگه روایت داستان به نام Prequel و Spin Off هم وجود داره و همینطور فرتو فرت Halo Wars,ODST,Reach و احتمالاً محصولات آینده ی نزدیک 343 Industries همگی از این نوع هستن!