jack sparrows
کاربر سایت
بله، با تغییر جامپر CLEAR CMOS روی مادربرد یا برداشتن باطری و پاک کردن CMOS.اصلا سیستم بوت نمیشه چجوری bios رو reset کنم؟یعنی از طریق سخت افزاری میشه ریستش کرد؟
شما کارت گرافیکت رو هم دربیار و سیستم رو روشن کن ببین بوت میشه و بوق کارت گرافیک میزنه یا نه.باطری رو برداشتم 5 دیقه بعد دوباره گذاشتم تا ریست بشه و دوباره سیستم رو روشن کردم نه بوت شد نه بوق زد!
شما کارت گرافیکت رو هم دربیار و سیستم رو روشن کن ببین بوت میشه و بوق کارت گرافیک میزنه یا نه.
راهش اینه که مادربردت رو با یه پاور سالم تست کنی،البته قطعاتت رو هم بیرون کیس تست کنی بد نیست.اومدم بگم که گفتی!
بدون رم و بدون گرافیک هم بوت نمیشه و بوق هم نمیزنه!!!همچنین گرافیکم رو عوض کردم و رمم رو عوض کردم باز هم مشکل سرجاش بود!!!
به احتمال 99 درصد از مادربرده ولی راهی هست که بفهمم از پاوره یا از مادربرد؟؟؟چرا که فردا میخوام ببرمش گارانتی مادربرد و اونجا هم الکی یک هفته مادربرد رو نگه میدارن آخرش هم معلوم نیست که چی میشه!!!
آخه من بدبخت موندم که چجوری یک تعویض ساده درایور باعث این همه مصیبت شده!!!دیگه جیبم ته کشید از بس که برای این سیستم لعنتی هزینه کردم!!!حالا پس فردا خبر میرسه مادربوردتون مشکل داره و مشکل از کارت گرافیک بوده و ما رو پاس میدن اینور و اونور آخرسر هم باید از جیب خودمون هزینه کنیم!
تاب داشتن معنیش فقط تاب داشتن برد هست،به چیز دیگه هم مربوط نیست،احتمالا متصدی متوجه ی مشکل نشده و اون مورد رو بعنوان مشاهده ی اولیه نوشتهمادربرد رو بردمش گارانتی و 5 روز دیگه باید برم ببینم چشه هرچند که ضمانت نامش 1 سال دیگه اعتبار داره ولی امکان داره اینا مشکل رو بندازن گردن گارانتی گرافیک یا بقیه قطعات!!!توی ایران هیچ کدوم از این کارا بعید نیست!!!!!
این رو هم بگم که توی برگه ای که به من داده جلوی ایراد از نظر مشتری نوشته بوت نمیشه و جلوی نظر کارشناس نوشته برد تاب دارد!!!بعد من همون موقع بهش گفتم که تاب داشتن برد که از گارانتی خارجه بعد بهم گفت منظورش یه چیزه دیگه بوده و منظورش آسیب ظاهری برد بوده و اینطور که خودش میگفت جزو گارانتی به حساب میاد و واسه همین هم ازم پول نگرفته!
به نظر شما نمیخوان موقع تحویل مادربرد بامبول دربیارن؟؟؟(البته این رو هم بگم که مادربرد من روش گرد و خاک زیادی نشسته بوده حالا نمیدونم شاید منظورش این بوده یا نه!)
تاب داشتن معنیش فقط تاب داشتن برد هست،به چیز دیگه هم مربوط نیست،احتمالا متصدی متوجه ی مشکل نشده و اون مورد رو بعنوان مشاهده ی اولیه نوشته
شما موقع تحویل گرفتن مادربرد فقط بگو بدونتست تحویل نمیگیرم،حتما بخش فنی برات تست میکنه.
نه عزیزم،شماره سریال هر مادربرد منحصر بفرد هست،اگر بخوان تعویض کنن خودشون بهت میگن.آیا سریال مادربرد روی مادربرد نوشته شده؟
اینطور که روی برگه گارانتی نوشته شده در صورتی که قطعه مشکل داشته باشه تعویض میشه!
به نظر شما این کار رو میکنن؟؟؟یعنی هنگام تحویل گرفتن مادربرد سریال مادربرد با سریال مادربرد اصلیم متفاوته؟!
فکر خیلی عالیی هست 100 درصد این کار رو میکنم
با تشکر از شما دوست عزیز:rose:
وقتی نمایندگی میگه سوخته که تنها راحش تعویض همون GPU هست،درست شدنی هم هست،اما مطمئن نیستم اینجا میتونن درست کنن یا نه.سلام دوستان ، من یه لپ تاپ دل دارم (1510) گرافیکش هم 8400gs هست . وقتی روشنش می کنم اکثر مواقع تصویر 2 تایی می شه یعنی صفحه مانیتور دو قسمت می شه . بردمش نمایندگی گفتن که گرافیکش نیم سوز شده !!!!
به نظر شما مشکلش چیه ؟ درست میشه ؟
این که کاری نداره،سلام
دوستان من ميخوام 2 تا سيستم رو به 1 مانيتور وصل كنم(2 سيستم همزمان روشن باشند و كار كنند مثلا با يكي آفلاين بگيرم و باديگري كار كنم)
مانيتور Samsung T1900
سيستم اول:
Mainboard:Gigabyte GA-8sdx
Graphic:Geforce Fx 5200 128M
Cpu:Intel Celeron 1.7GHZ
Ram:640MB model Unkown
سيستم دوم:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
آيا اين كار امكان پذيره..چون يه جايي يه نفر گفته بود از طريق زير ميشهالبته بلد نيستم اگه ميشه كامل توضيح بديد با تصوير مثلا DVI چيه و ....)
I have 2 machines sharing the same monitor...
one plugs into the DVI port the other plugs into the 15-Pin DIN port.
I just use the input selector to select between different machine when I need to.
بعدش هم ميخوام هر وقت با يه سيستم اومدم بالا بتونم تو ديگري هر نوع تغييري كه بخوام ايجاد كنم مثل كپي كردن از يك سيستم به سيستم بعدي..چطور اين امر امكان پذيره با share كردن يا كابلي چيزي ميخواد؟
1.مانيتور 2 تا كابل توش بود كه يكي سر سفيد كه فكر كنم همون DVI باشه و يكي سر آبي كه مثل كابل مانيتورهاي crt بود كه ميباست كابل VGA باشه..هر 2 سمت كابل ها هم به يك شكل بودند...سيستم جديد رو با كابل DVI (سر سفيد) به مانيتور به تنهايي وصل كردم كه تصوير ميداد و باز هم به تنهايي سيستم قديمي رو با هر 2 كابل موجود در كارتن مانيتور امتحان كردم كه تصوير نداد!! (كليد Source هم چند بار زدم اما باز هم تصوير نداشتم)این که کاری نداره،
مانیتور شما دو تا ورودی داره،پورت DVI رو به سیستم اصلی وصل کن و پورت VGA رو به سیستم آفلاین
با کلید Source روی مانیتور میتونی بینشون Switch کنی
یه کابل شبکه ی Cross هم به طولی که لازم داری بخر و به LAN سیستما وصل کن.