تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من امروز یه مانیتور w2261 الجی خریدم
کارت گرافیک من : 7600 gs 512 ddr2 هست که پشتش dvi و d-sub داره
ولی من مانیتور رو به dvi وصل میکنم دائم مینویسه check signal cable...
و تصویر نمیده . من با d-sub مشکلی ندارم و تصویر میگیرم
میخواستم ببینم کیفیت این دوتا کابل چقدر فرق داره و مشکل از گرافیکه یا نرم افزاریه
من cd مانیتور رو هم نصب کردم
با تشکر :blushing:

سلام
چند وقتیه یه مشکل دارم رو اعصابه:
تقریبا همه بازی هایی که دموی .bik دارن تو دمو گیر میکنه و بازی اجرا نمیشه یا اگه به یه نحوی دمو رد بشه لودینگ ها 10 دقیقه ای طول میکشه!!!
درایور ها آپدیت هستن و ویندوز هم xp گفتم شاید مشکل سخت افزاری باشه!
سیستم هم قوی نیست ولی نه دیگه تا اون حدی که silent hill homecoming رو اجرا نکنه!
Cpu: 2.0 2core intel
Ram:2gb
Vga: 8600gt
حتی بازی هایی که پارسال اجرا میشد الان نمیشه مثل mass effect!!
بازی های دیگه که به این مشکل خورده:
Alone in the dark – pure …

نمیدونم شاید ربطی به دمو ها نداره!!! ممکنه ویروسی چیزی باشه؟!
ممنون

سلام
من 8600 جي تي داشتم بعضي مواقع با وصل ميکردم به تلويزيون(AV(.دفعه آخر که اومدم وصل کنم ديدم تصوير رو سياه سفيد نشون مي ده بعد دوستم گفت که کابلا رو به جاي Av به کامپونينت وصل کن ما هم اينکار رو کرديم ديدم ديگه اصلا تصوير نشون نميده ديگه تو مانيتور چيزي رو نشون نميداد رو يه سيستم ديگه هم تست کردم بازم چيزي رو نشون نمداد.البته وقتي کامپيوتر رو ريست ميکنه بوق بوت رو ميزنه و سيستم بالا مياد ولي نمي دونم چرا چيزي رو نشون نميده.
مشکل از کجاست؟

سلام
من امروز یه مانیتور w2261 الجی خریدم
کارت گرافیک من : 7600 gs 512 ddr2 هست که پشتش dvi و d-sub داره
ولی من مانیتور رو به dvi وصل میکنم دائم مینویسه check signal cable...
و تصویر نمیده . من با d-sub مشکلی ندارم و تصویر میگیرم
میخواستم ببینم کیفیت این دوتا کابل چقدر فرق داره و مشکل از گرافیکه یا نرم افزاریه
من cd مانیتور رو هم نصب کردم
با تشکر :blushing:
فکر می کنم مشکل از خروجی کارت شماس که احتمالا DVI-A یعنی مدل آنالوگش هست و مانیتور باهاش سازگار نیست
کیفیت خروجی DVI از نوع دیجیتال معمولا بدون افت کیفیت هست.

سلام
چند وقتیه یه مشکل دارم رو اعصابه:
تقریبا همه بازی هایی که دموی .bik دارن تو دمو گیر میکنه و بازی اجرا نمیشه یا اگه به یه نحوی دمو رد بشه لودینگ ها 10 دقیقه ای طول میکشه!!!
درایور ها آپدیت هستن و ویندوز هم xp گفتم شاید مشکل سخت افزاری باشه!
سیستم هم قوی نیست ولی نه دیگه تا اون حدی که silent hill homecoming رو اجرا نکنه!
Cpu: 2.0 2core intel
Ram:2gb
Vga: 8600gt
حتی بازی هایی که پارسال اجرا میشد الان نمیشه مثل mass effect!!
بازی های دیگه که به این مشکل خورده:
Alone in the dark – pure …

نمیدونم شاید ربطی به دمو ها نداره!!! ممکنه ویروسی چیزی باشه؟!
ممنون
شما اگر ویندوزت رو عوض کنی و جدیدترین درایورهای Nvidia رو هم بگیری و نصب کنی میشه فهمید که مشکل نرم افزاریه یا نه.

سلام
من 8600 جي تي داشتم بعضي مواقع با وصل ميکردم به تلويزيون(AV(.دفعه آخر که اومدم وصل کنم ديدم تصوير رو سياه سفيد نشون مي ده بعد دوستم گفت که کابلا رو به جاي Av به کامپونينت وصل کن ما هم اينکار رو کرديم ديدم ديگه اصلا تصوير نشون نميده ديگه تو مانيتور چيزي رو نشون نميداد رو يه سيستم ديگه هم تست کردم بازم چيزي رو نشون نمداد.البته وقتي کامپيوتر رو ريست ميکنه بوق بوت رو ميزنه و سيستم بالا مياد ولي نمي دونم چرا چيزي رو نشون نميده.
مشکل از کجاست؟
شاید کارتت مشکل پیدا کرده،بهتره روی یه سیستم دیگه تست کنی.

فکر می کنم مشکل از خروجی کارت شماس که احتمالا DVI-A یعنی مدل آنالوگش هست و مانیتور باهاش سازگار نیست
کیفیت خروجی DVI از نوع دیجیتال معمولا بدون افت کیفیت هست.
مرسی فرشید جان
مشکل نرم افزاری بود . با یکم مهندسی حلش کردم :-"
تو control panel Nvidia تنظیمات مشکل داشت
چون یه لحظه تصویر رو نشون میداد بعد میرفت رو auto power saving . شک کردم که نرم افزاریه
نسبت به d-sub نویز خیلی کم شده ;)
بازم از توجهت ممنون

مرسی فرشید جان
مشکل نرم افزاری بود . با یکم مهندسی حلش کردم :-"
تو control panel Nvidia تنظیمات مشکل داشت
چون یه لحظه تصویر رو نشون میداد بعد میرفت رو auto power saving . شک کردم که نرم افزاریه
نسبت به d-sub نویز خیلی کم شده ;)
بازم از توجهت ممنون
خب خوشحالم که مشکلت حل شد،ولی این مانیتوری که شما داری حیفه که یه کارت گرافیک قویتر هم تغذیش نکنه،مخصوصا اگر بازیباز باشی یا بخوای کیفیت و شفافیت بالاتری هم بگیری.

شما اگر ویندوزت رو عوض کنی و جدیدترین درایورهای Nvidia رو هم بگیری و نصب کنی میشه فهمید که مشکل نرم افزاریه یا نه.
ویندوز رو یه چند باری عوض کردم (sp3) ولی فرقی نکرده!
اگه منظورتون درایور کارت گرافیک هست که اون هم آپدیته!!!
یه مشکل دیگه هم هست:
هارد رو که جدید گرفته بودم 3 تا از درایو ها رو ntfs گزاشتم ولی الآن نه از خود محیط ویندوز و نه از همون صفحه آبیه تو نصب ویندوز نمیشه fat32 کرد! اصلا تو گزینه ها fat32 نیست!!!
درایو ویندوزم هم ntfs هست!
ممنون

تست کردم.کامپیوتر رو روشن میکنی بوق بوت زده و ویندوز بالا میاد میشه اما هیچی نشون نمیده
خب پس ایراد از همون کارت گرافیکه،چک کن ببین درس جا رفته یا نه،بعد روی یه سیستم دیگه هم تست کن اگر تصویر نداد از کارته.

ویندوز رو یه چند باری عوض کردم (sp3) ولی فرقی نکرده!
اگه منظورتون درایور کارت گرافیک هست که اون هم آپدیته!!!
یه مشکل دیگه هم هست:
هارد رو که جدید گرفته بودم 3 تا از درایو ها رو ntfs گزاشتم ولی الآن نه از خود محیط ویندوز و نه از همون صفحه آبیه تو نصب ویندوز نمیشه fat32 کرد! اصلا تو گزینه ها fat32 نیست!!!
درایو ویندوزم هم ntfs هست!
ممنون
شاید کارتت خراب شده خب
راجع به هارد هم مشکلی نیست،وقتی اندازه ی پارتیشن بیشتر از 32 گیگ بشه دیگه نمیشه FAT 32 کرد،باید همون NTFS بزاریش.

خب چرا تو خیلی بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارم؟!
چه طوری میتونم بفهمم خرابه یا نه؟!!!
خب وقتی داری میگی که ویندوز رو از اول ریختی دیگه نمیشه به نرم افزار شک کرد(نه ویروس و نه درایور)
گفتم که روی یه سیستم دیگه تست کن و بازیهای مورد دار رو اجرا کن ببین درست کار میکنه یا نه.

سلام
من یه رم 4 گیگ ژل (2 تا 2 گیگ) (MHz 800) گرفتم.مشکلم هم اینه که توی system properties مینویسه :
تو ویندوز xp میزان 3 گیگ رو نشون میده.(توی task manager هم 3 گیگ نشون میده)
تو ویندوز ویستا 4 گیگ رو نشون میده.(توی task manager هم 4 گیگ نشون میده)
تو ویندوز 7 هم مینویسه 4 گیگ ولی داخل پرانتز مینویسه 3 گیگش قابل استفادست.(توی task manager هم 3گیگ نشون میده)

رم قبلیم هم 2 گیگ (2تا 1 گیگ ocz) بود.همچین مشکلی نداشتم.میزان رمو درست نشون میداد.
اینم بگم که ویندوز 7 را بعد از تعویض رم دوباره ریختم.

مشکل کجاست؟رمم مشکل داره؟لطفا راهنمایی کنید.

سیستم عامل های 32 بیتی بیشتر از 3gb رم رو نمیشناسن اگر هم بشناسن فقط 3gbش قابل استفاده س.;)
مشکل اینه.:cheesygri

واقعا؟
اگه اینجوریه آقا دمت گرم.منو از سر در گمی در آوردی.پس به خاطر این بود که تو ویستا 4 گیگ نشون میداد.آخه یه ویستا 64 بیتی همینجوری ریخته بودم.ولی زیاد باهاش حال نکردم.چون بیشتر برنامه ها واسه 32 بیتی هستش.
حالا تو سیستم های 32 بیتی مثلا تو بازی 4 گیگ بیخوده؟فقط 3 گیگ استفاده میشه؟
اگه اینجوریه برم یه 64 بیتی تمیز بریزم.
ممنون از راهنماییت

غیر واقعی نداریم ! :cheesygri
64 بیتی محدودیت نداره ، گفتم تو سیستم عامل های 32 بیتی ، os یا همون سیستم عامل نمیتونه بیشتر از 3gb رو آدرس دهی کنه حالا شما میخوای 4gb بذار یا 40gb .;)
خواهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or