تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خب شاید Princo ها از استاندارد دیگه باشن که درایو SONY باهاشون کنار نمیاد. با یه نرم افزار دیگه مثل Clone امتحان کن ببین سرعت Write بالاتر روی اون دیسکا بهت میدن یا نه.

فرشید جان تست کردم اونجا هم همینه

جالب اینجاست که تا چند وقت پیش این طوری نبود و سرعت کامل بود

اوایل با dvd های قرمز رنگ princo سرعت 2 بود که فکر میکردم از خود Dvd هست
سفید هاش مشکلی نداشت
اما الان هر دو اینطوری شدن

جاله برای خودم :confused:

فرشید جان تست کردم اونجا هم همینه

جالب اینجاست که تا چند وقت پیش این طوری نبود و سرعت کامل بود

اوایل با dvd های قرمز رنگ princo سرعت 2 بود که فکر میکردم از خود Dvd هست
سفید هاش مشکلی نداشت
اما الان هر دو اینطوری شدن

جاله برای خودم :confused:
آقا پدرام این مشکلت هم مثل اون قضیه ی Case هست،اینی که میگی شدنی نیست،مشکل از DVD ها هست.

من حدود 1 هفته پیش یک کارت GeForce 9600 GT 2gb با برند sparkle گرفتم که با کمک دوستان این تاپیک اونو نصب کردم الان فقط یک مشکل دارم البته قبلا هم گفتم این فن کارت گرافیک بعد از نصب درایو مربوطه هنگام لود ویندوز خاموش میشه . داخل بازی هم تا الان که چند بازی رو تست کردم روشن نشده. بعد داخل بازی بعضی وقتها یه کم گیر داره. تو اینترنت هم سرچ زدم چیزی دست گیرم نشد که این مربوط به خود کارت هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان سلام .
خواهش میکنم سریع جواب بدید خیلی عجله دارم . میشه بگین بهترین مارک و بهترین نوع خمیر سیلیکون یا همون خمیر حرارتی چیه و از کجا و کدومک مغازه میتونم تهیه کنم چون میخوام زنگ بزنم و بگم برام با پیک بفرستن کارم خیلی خیلی فوریه .
پیشاپیش ممنون .

آقا پدرام این مشکلت هم مثل اون قضیه ی Case هست،اینی که میگی شدنی نیست،مشکل از DVD ها هست.

تورو خدا ببینید که مشکلات و
bug هایی که برای من به وجود میاد چقدر نادر هست که تقریبا باور نکردنی میشه برای شما :smile:

من تو سیستمم چند تا Version مختلف از nero رو نصب کردم تو همشون dvd خام های princo چه سفید چه قرمز تو قسمت write speed فقط 2x هست

در حالی که برای باقی مارک ها مثله lg و funshine همه سرعت ها رو داره

اون princo ها رو روی یک رایتر دیگه رو سیستمم که مارکش asus بود امتحان کردم که اونجا از 2 تا 16 داشت

تا یکی دو هفته قبل رو همین sony تو princo سرعت 2 تا 16 رو داشتم
این کله داستانه

مطرح کردم شاید کسی بر خورده باشه بهش

اما حالا میبینم اصلا باور نکردنیه

من حدود 1 هفته پیش یک کارت GeForce 9600 GT 2gb با برند sparkle گرفتم که با کمک دوستان این تاپیک اونو نصب کردم الان فقط یک مشکل دارم البته قبلا هم گفتم این فن کارت گرافیک بعد از نصب درایو مربوطه هنگام لود ویندوز خاموش میشه . داخل بازی هم تا الان که چند بازی رو تست کردم روشن نشده. بعد داخل بازی بعضی وقتها یه کم گیر داره. تو اینترنت هم سرچ زدم چیزی دست گیرم نشد که این مربوط به خود کارت هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما بازم مدل دقیق کارت و مدل کولینگش رو نگفتی که بشه دقیقا بررسی کرد،ولی معمولا فن کارت هیچ وقت موقع روشن بودن سیستم نباید خاموش بشه بلکه دور فن افزایش یا کاهش پیدا میکنه.

کمک

سلام
یه سوال فنی داشتم.مانیتور LG 2261v دارم.تصویر رو از پورت DVI میگیرم. رزولوشن 1050*1680 روی 60Hz گذاشتم. کنتراست و روشنایی رو هم خیلی کم کردم. اما وقتی بیشتر از نیم ساعت پای مانیتور می شینم چشمم شروع میکنه به سوزش و هی شدیدتر میشه. تمام تنظیمات رو هم یکی یکی تغییر دادم و همه رزولوشنها رو امتحان کردم اما توفیری نکرده. از عزیزانی که در این زمینه تجربه ای دارند درخواست راهنمایی دارم چون واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم!

سلام
یه سوال فنی داشتم.مانیتور LG 2261v دارم.تصویر رو از پورت DVI میگیرم. رزولوشن 1050*1680 روی 60Hz گذاشتم. کنتراست و روشنایی رو هم خیلی کم کردم. اما وقتی بیشتر از نیم ساعت پای مانیتور می شینم چشمم شروع میکنه به سوزش و هی شدیدتر میشه. تمام تنظیمات رو هم یکی یکی تغییر دادم و همه رزولوشنها رو امتحان کردم اما توفیری نکرده. از عزیزانی که در این زمینه تجربه ای دارند درخواست راهنمایی دارم چون واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم!
سلام
کوشا جان منم دقیفا همین مانیتوری که شما داری دارم ولی این مشکل تا حالا که حدود 4 ماه از خرید این مانیتور میگذره برام پیش نیومده و هیچ گاه تا حالا سوزش چشم احساس نکردم. فکر نمیکنم مشکل از مانیتور باشه.
یا علی مدد

5

سلام

منم این مشکل رو داشتم ولی با یه نوع مونیتور دیگه با بیشتر کردن فاصله خودم از مونیتور مشکلم حل شد;) و دیگه از چشم درد و .... خبری نیست.

سلام

مشکلی که شما داری با خود مانیتور نیست،اصولا مانیتور LCD دیگه بر عکس مانیتورهای CRT قدیمی باعث سوزش یا آبریزش چشم نمیشن
مشکل شما شاید بخاطر کوچک بودن فونتهای صفحه تا تمرکز بیش از حد روی مانیتور هست.

سلام
به نظرتون روی این سیستم میشه یه گرافیک در حد 9800gt یا کمی بالاتر با توجه به ضعف cpu و main گذاشت(سیستم برای 3سال پیشه)
amd athlon 3000
main:giga k8nf-9
ram:1gig ddr power:450w
حالا میگن کافیه فقط مین pci ex باشه ولی من 9400gt گذاشتم بعضی وقتها
blue page میداد و حتی تو بازی با گرافیک خیلی پایین مشکل داشت :confused:(صفحه سیاه میومد وفقط وسط صفحه تصویر داشت)
اون طرف که میگفت main جواب نمیده.
اگه من cpu,main,ram,عوض کنم تو بازی چه قدر تاثیر داره؟
اگه مطمئنید جواب میده بگید اگه نه یه سیستم دیگه ببندم.:biggrin1:
یه سوال دیگه:blushing:این main هاردهای جدید رو ساپورت میکنه (1ترابایتی و 500 گیگ)
خیلی ممنون از کمکتون:flowers:

آخرین ویرایش:
gpu=8800gt512
ram=2gig gel
cpu=intel(R)core(TM)2cpu 4400@2.00GHz
من با این سیستم توی xp بازی هایی مثل farcry2 _ crysis warhead
رو نمیتونم روی آخرین گرافیک بازی کنم ( هر وقت توی آپشن میزارم روی ضربدر 8 بازی تیکه تیکه می ره جلو)

آخرین ویرایش:
سلام

به نظرتون روی این سیستم میشه یه گرافیک در حد 9800gt یا کمی بالاتر با توجه به ضعف cpu و main گذاشت(سیستم برای 3سال پیشه)​

amd athlon 3000
main:giga k8nf-9
ram:1gig ddr power:450w​

حالا میگن کافیه فقط مین pci ex باشه ولی من 9400gt گذاشتم بعضی وقتها
blue page میداد و حتی تو بازی با گرافیک خیلی پایین مشکل داشت :confused:(صفحه سیاه میومد وفقط وسط صفحه تصویر داشت)
اون طرف که میگفت main جواب نمیده
اگه من cpu,main,ram,عوض کنم تو بازی چه قدر تاثیر داره؟
اگه مطمئنید جواب میده بگید اگه نه یه سیستم دیگه ببندم.:biggrin1:
یه سوال دیگه:blushing:این main هاردهای جدید رو ساپورت میکنه (1ترابایتی و 500 گیگ)
خیلی ممنون از کمکتون:flowers:​
راستش سیستم شمابرای جوابگویی کارتای جدید ضعیفه و نمیتونه از همه ی قدرت اون کارتا استفاده بکنه
اما از لحاظ اینکه این کارتای جدید روی سیستم شما درست کار کنه هیچ مشکلی نباید داشته باشی و اون ایراد 9400 هم شاید مربوط به کارت یا درایورش بوده
توصیه اکید میشه کلا یه سیستم جدید ببندی و قبلی رو برای کارای اینترنتی کنار بزاری
مادربرد شما هاردهای جدید رو هم باید ساپورت کنه اما درایور SATA برای نصب ویندوز نیاز داره

ککککککمممممممممممممممککککک
دوست عزیز مشکلی نداری که کمک میخوای!
کی گفته که شما باید با این سیستم بتونی بازیهایی مثل Farcry 2 و Warhead رو به 8XAA بازی کنی؟؟!!

اونایی که سریعترین سیستمهای روز رو هم دارن نباید توی عنوانی مثل Warhead گزینه ی AA رو روی 4X و بالاتر فعال کنن چون فریم رو تا حدی پایین میاره که قابل بازی نیست و کلا روی نسل فعلی گرافیک نمیشه همه ی گزینه ها رو روشن کرد
اما Farcry2 سبکتر هست و با کارتی مثل GTX 275/280 میشه اون رو با 8XAA و بدون افت فریم پایینتر از حد نرمال اونو بازی کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or