تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوباره به همه دوستان و تشکر از راهنماییهاتون
تمام کارهایی که گفتید انجام دادم اما فرقی نکرد. همین که پای مانیتور میشینم بعد از 10 دقیقه انگار سوزن فرو میکنن تو چشمم. من حتی قبلا که مانیتور F700p داشتم این مشکل پیش نمیومد. تنها مواردی که یادم میاد اینطوری میشدم وقتی بود که refresh rate پایینتر از 70 بود و وقتی میزاشتم روی 100 درست میشد ولی فرکانس این LCD ها رو نمیشه از 60 بالاتر برد. فکر نمیکنید مشکل از این باشه؟
من خودمم هم توش موندم چون معمولا افراد بیشتر با مانیتورهای CRT این مشکل رو دارن تا LCD.
واقعا نمیدونم چکار کنم :(
اگه میتونید راهنمایی کنید
بازم ممنون

سلام دوباره به همه دوستان و تشکر از راهنماییهاتون
تمام کارهایی که گفتید انجام دادم اما فرقی نکرد. همین که پای مانیتور میشینم بعد از 10 دقیقه انگار سوزن فرو میکنن تو چشمم. من حتی قبلا که مانیتور F700p داشتم این مشکل پیش نمیومد. تنها مواردی که یادم میاد اینطوری میشدم وقتی بود که refresh rate پایینتر از 70 بود و وقتی میزاشتم روی 100 درست میشد ولی فرکانس این LCD ها رو نمیشه از 60 بالاتر برد. فکر نمیکنید مشکل از این باشه؟
من خودمم هم توش موندم چون معمولا افراد بیشتر با مانیتورهای CRT این مشکل رو دارن تا LCD.
واقعا نمیدونم چکار کنم :(
اگه میتونید راهنمایی کنید
بازم ممنون
شما تا یه مدت کاراتو با یه مانیتور LCD دیگه انجام بده ببین فرقی می کنه یا نه.
مانیتورهای LCD دیگه مشکل چشمک زدن تصویر رو ندارن که Refresh rate پایین بخواد چشم رو اذیت کنه.

با سلام
اين دماي سيستم من طبيعي است؟:confused:
untitledgxg.jpg
[/IMG]

اینم مشخصات سیستم
motherboard Name:FOXCONN 560A
Processor Name: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Videocard Name: NVIDIA GeForce 9600 GT
Installed Memory: 4GB
Power :GREEN 530

ظاهرا مشکلی نداری،اما بنظر میاد تهویه ی کیس در قسمت جلو زیاد جالب نباشه،مخصوصا در قسمت محفظه ی هارد دیسک که حرارت HDD رو بالا نشون میده(البته به یه برنامه نمیشه واسه مانیتورینگ حرارت اکتفا کرد)
یه فن 8 یا 12 جلوی کیس لازم هست.

لطفا جواب من را بدید
من یه کارت 4890 خریدم و وقتی وصل کردم
تا میزنم روشن بشه یه مدت میره بعد رو کارت 3 تا چراغ میزنه دوباره ریست میکنه اصلا بالا نمیاد
مشکل چیه؟ لطفا راهنمایی کنید

لطفا جواب من را بدید
تا میزنم روشن بشه یه مدت میره بعد رو کارت 3 تا چراغ میزنه دوباره ریست میکنه اصلا بالا نمیاد
شما دو تا کابل 6 پین کارت گرافیک رو وصل کردین؟اگه نکردین هرچه سریعتر این کار رو انجام بدین وگرنه به کارت صدمه می خوره.

لطفا جواب من را بدید
خب اون LED ها موقع بوت شدن سیستم برای تست کانکتورها و حرارت روشن و خاموش میشن ، 3 تا LED روشن روی کارت شما احتمالا از اینه که کارت شما نمیتونه توان برقی مورد نیازش رو از پاور شما تامین کنه.
پاور شما دقیقا چه مدلی هست؟
در ضمن ببین هر دو تا کانکتور 6 پین مستقیما از خود پاور به کارت متصل شده باشن.

آخرین ویرایش:
مدل پاور من green gp 580b است
بله من 2 تا کانکتور 6 پین را بطور مستقیم وصل کردم
خب پس کارت رو باید رو یه سیستم دیگه و یه پاور دیگه تست کنی تا معلوم بشه مشکل از چیه،ممکنه احتیاج بشه بایوس مادربرد رو هم آپگرید کنی.

باهمان کارت گرافیک قبلی بایوس رادانلود کردم.ریختم روی فلش.ازطریق qflash آپدیت کردم.بعد ریستارت کرد.ولی سیستم دیگه بالا نمیاد.و دایم ریست میکنه.
فکر کنم درست آپدیت نشده دیگه بوت نمیشه
لطفا بگید باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
باهمان کارت گرافیک قبلی بایوس رادانلود کردم.ریختم روی فلش.ازطریق qflash آپدیت کردم.بعد ریستارت کرد.ولی سیستم دیگه بالا نمیاد.و دایم ریست میکنه.
بالاخره من نفهمیدم که ریست شدن سیستم بخاطر گرافیک بود یا مادربرد.
اگر مادربردت ASUS باشه که بعید میدونم اشتباه آپدیت بشه بایوسش،اما ممکنه از تنظیمات CMOS باشه،شما باید جامپر Clear CMOS کنار باطری رو پیدا کنی و عوضش کنی و بعد از 1 دقیقه به حالت اول برگردونی بعد ممکنه سیستم بوت بشه

بالاخره من نفهمیدم که ریست شدن سیستم بخاطر گرافیک بود یا مادربرد.
اگر مادربردت ASUS باشه که بعید میدونم اشتباه آپدیت بشه بایوسش،اما ممکنه از تنظیمات CMOS باشه،شما باید جامپر Clear CMOS کنار باطری رو پیدا کنی و عوضش کنی و بعد از 1 دقیقه به حالت اول برگردونی بعد ممکنه سیستم بوت بشه

ضمن تایید فرمایش دوست و استاد عزیز ، فرشید جان . بنده پیشنهاد میکنم بجای سوییچ جامپر ، به این شکل عمل کنید :

کابل پاور سیستم رو از پاور جدا کنید - جهت تخلیه الکتریسیته ساکن بدن ، بدینه کیس رو لمس کنید - باطری MainBoard رو جدا کنید - جامپر تخلیه ضرفیت ساکن بایوس ( زیر جای باطری به صورت دو میله موازی عمودی قابل رویته ) رو یه لحظه لمس کنید - یک دقیقه ( حداقل 25 ثانیه ) صبر بفرمایید ! - باطری رو در جاش قرار بدید - کابل پاور رو وصل کنید - سیستم رو روشن کنید ! .
اگر مشکل از Bios باشه به این شکل تنظیمات ظاهری و مقادیر پنهان ( غیر قابل دسترس توسط کاربر ) به حالت اولیه برمیگرده و سیستم به راحتی Boot میشه .
از طرفی کاملاً معروفه که Bios Update این قبیل مشکلات رو به دنبال داره اما نه زمانی که از نرم افزار های مخصوص MainBoad اون هم ASUS و نرم افزار Q-Flash استفاده میشه . اگر Update بایوس توسط این نرم افزار ، کامل انجام شده باشه و در میان فرایند Update سیستم رو ریست دستی نکرده باشین یا برق نوسان منجر به قطعی نداشته باشه ، مشکلی نباید پیش بیاد . مگر Bios اشتباهی رو دانلود و Update کرده باشین.
در هر صورت اگر مشکل ، عدم Update درست بایوس به هر دلیل باشه ، باید MainBoad رو بفرستین بخش خدمات فنی شرکت ضمانت کننده و دیگه کاری از دست شما برنمیاد !

راستی تا اونجا که من دیدم جدیداً مادربوردها برای تخلیه بار بایوس و ریست اون فاقد جامپر ( به صورت فعال و غیر فعال سه پایه ) هستن و این کار فقط توسط خود باطری انجام میشه . البته جدیداً در بعضی مدل ها خود Bios مشکل عدم بوت سیستم رو تشخیص میده و به صورت خودکار تنظیمات رو ریست میکنه .

-----------------------------------------------------------------

اساتید محترم ، کسی راه ساده ای برای حذف Bios Password لبتاپ سراغ نداره ! به بد بلایی دچار شدم ! هزینه حذفش ( معمولاً سخت افزاریه دیگه ؟ ) تقریباً چقدر میشه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or