تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

غیر واقعی نداریم ! :cheesygri
64 بیتی محدودیت نداره ، گفتم تو سیستم عامل های 32 بیتی ، os یا همون سیستم عامل نمیتونه بیشتر از 3gb رو آدرس دهی کنه حالا شما میخوای 4gb بذار یا 40gb .;)
خواهش

آیا استفاده از ویندوز 64 بیتی که 4 گیگ رمو میشناسه تو اجرای بازیها تاثیری داره؟

آخرین ویرایش:
آیا استفاده از ویندوز 64 بیتی که 4 گیگ رمو میشناسه تو اجرای بازیها تاثیری داره؟
خب توی اجرای همه ی نرم افزارها تاثیر داره،چون تمام 4 گیگ در اختیار سیستم عامل هست و قاعدتا برنامه ها و بازیها هم میتونن از تمام 4 گیگ استفاده کنن، درصورتی که در 32 بیتی معمولا بیشتر از 2 گیگش به برنامه ها داده نمیشه.

ببخشید پیرو همون بحث فایل های .bik الآن the last remnant هم همین مشکل رو داره!!!
تو خیلی از فروم های خارجی هم ملت از این مشکلات زیاد داشتن تو بازی های مختلف و اکثرا میگفتن روی high performance بزارید درست میشه ولی واسه من مثل خیلیای دیگه نشد!!!
گفتم که روی یه سیستم دیگه تست کن و بازیهای مورد دار رو اجرا کن ببین درست کار میکنه یا نه
با کارت گرافیک آنبورد سیستم هم همون مشکل رو داره!!!
جالب این جاست این فایل ها با rad tools توی ویندوز خیلی روون اجرا میشن ولی تو بازی......!!!!!!
ممکنه اگه یه radeon بگیرم درست بشه؟!
به نظرتون چکار کنم؟!

ببخشید پیرو همون بحث فایل های .bik الآن the last remnant هم همین مشکل رو داره!!!
تو خیلی از فروم های خارجی هم ملت از این مشکلات زیاد داشتن تو بازی های مختلف و اکثرا میگفتن روی high performance بزارید درست میشه ولی واسه من مثل خیلیای دیگه نشد!!!

با کارت گرافیک آنبورد سیستم هم همون مشکل رو داره!!!
جالب این جاست این فایل ها با rad tools توی ویندوز خیلی روون اجرا میشن ولی تو بازی......!!!!!!
ممکنه اگه یه radeon بگیرم درست بشه؟!
به نظرتون چکار کنم؟!
پس مشکل شما اصلا ربطی به کارت گرافیک نداره و نرم افزاری هست،بگرد ببین چه چیزی رو روی سیستم نصب میکنی که احیانا تداخل داره با اونا یا چه نرم افزار Player یا Encode/Decoder روی سیستمت نصب هست که با بازیها تداخل داره
شما بهتره ویندوزت رو که عوض میکنی بجز آخرین درایورها چیز دیگه ای نصب نکنی،در این صورت قطعا نباید مشکلی داشته باشی،مشکل که بی جهت درست نمیشه.

مشکل در ساب ووفر

سلام.
دوستان من یک ساب ووفر گرفتم صداش در نمیاد من اینو رو تلویزیون امتحان کردم صداش در میاد ولی رو کامپیوتر هیچ صدایی ازش در نمیاد مدل ساب ووفرم اینه:

ersce professional
model: s3187

دوستان اگر ممکن کمکم کنید بدجور اعصابمو ریخته به هم:((

سلام.
دوستان من یک ساب ووفر گرفتم صداش در نمیاد من اینو رو تلویزیون امتحان کردم صداش در میاد ولی رو کامپیوتر هیچ صدایی ازش در نمیاد مدل ساب ووفرم اینه:

ersce professional
model: s3187

دوستان اگر ممکن کمکم کنید بدجور اعصابمو ریخته به هم:((

کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟!!:(:confused:
اول بگو چجوری به سیستم وصل کردی که صداش درنمیاد.

با سلام

سوالی که من دارم شاید یک مقدار عجیب باشه ولی قابل بحثه!
سیستم من اینه:

amd phenom II x4 810
ati radeon hd4850 512mb
gigabyte ga-ma770-s3
2gig ocz dual channel
xp sp3

به نظر من سیستمی که دارم بخوبی به من کارایی نمیده و خودم برای اینکه این نظرم رو بررسی کنم از 3dmark06 استفاده کردم تا ببینم تا چه حد این نظرم درسته!
همونطور که میدونید 3dmark06 امتیازها رو در 4 بخش میده:

1-امتیاز کلی
2-امتیاز cpu
3 و 4-امتیاز gpu

حالا من موقتا بیخیال امتیاز کلی میشم و میرم سر امتیازهای cpu و gpu
cpu من حدودا امتیازش شد 4000 که با توجه به سیستم های هم رده ی سیستم من امتیازش خوبه و مشکلی نداره!
ولی مشکل اصلی از این gpuه لعنتیه! امتیازاش رو براتون میزارم تا ببینید:

1-sm2.0 score 4700
2-sm3.0 score 5500

اکثر سیستم های مشابه من امتیاز gpuشون که عین مال من هست اینطوریه:

1-sm2.0 score 5100
2-sm3.0 score 6200

فکر کنم امتیازها به خوبی نشان دهنده ی ضعف گرافیک من هستن ولی اصلا نمیدونم مشکل از کجاست و کاملا گیجم!!!!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟

با سلام

سوالی که من دارم شاید یک مقدار عجیب باشه ولی قابل بحثه!
سیستم من اینه:
amd phenom II x4 810
ati radeon hd4850 512mb
gigabyte ga-ma770-s3
2gig ocz dual channel
xp sp3
1-sm2.0 score 4700
2-sm3.0 score 5500

اکثر سیستم های مشابه من امتیاز gpuشون که عین مال من هست اینطوریه:

1-sm2.0 score 5100
2-sm3.0 score 6200

فکر کنم امتیازها به خوبی نشان دهنده ی ضعف گرافیک من هستن ولی اصلا نمیدونم مشکل از کجاست و کاملا گیجم!!!!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
بله، امتیاز های SM2.0 و SM3.0 سیستم شما بنظر پایینه اما فک نمی کنم دلیلش خود کارت باشه ،شاید مادربرد شما بدلیلی سرعتش رو محدود کرده،
البته خود CPU هم سرعتش روی امتیاز SM2.0 بیشتر و SM3.0 کمتر تاثیر میزاره
شما اول با CPU-Z چک کن ببین که سرعت اسلات VGA همون 16X باشه و بعد بایوس مادربردت رو هم آپدیت کن شاید مشکل حل بشه.

اول بگو چجوری به سیستم وصل کردی که صداش درنمیاد.

چجوری میخوای وصل کنم کلن 4 تا جای فیش داره پشتش دو تای بالا پشت کیس میخورن و دوتای زیر جای دوتا بلندگوی کوچیکش هست.
در ضمن الان دیگه بدون اونم کلن صدای کامپیوترم در نمیاد با هدفون امتحان کردم صدایی دیگه در نمیاد:((

شما اول با CPU-Z چک کن ببین که سرعت اسلات VGA همون 16X باشه

روی 16x هست

بایوس مادربردت رو هم آپدیت کن شاید مشکل حل بشه.

الان روی آخرین بایوسه یعنی F6

البته خود CPU هم سرعتش روی امتیاز SM2.0 بیشتر و SM3.0 کمتر تاثیر میزاره

یعنی با تاثیر مثبتی که cpu من گذاشته این امتیاز رو گرفته؟
اگه اینطوریه که وای به حال گرافیکم!!!

بله، امتیاز های SM2.0 و SM3.0 سیستم شما بنظر پایینه اما فک نمی کنم دلیلش خود کارت باشه ،شاید مادربرد شما بدلیلی سرعتش رو محدود کرده،

مادربرد مگه میتونه سرعتش رو محدود کنه؟
همونطور که بالاتر گفتم الان روی 16x هست و همچنین مادربردم pci-e 2.0 رو هم ساپورت میکنه

آیا بقیه قطعات سیستم هم روی امتیاز گرافیک به طور مستقیم تاثیر دارن؟ اگه آره تا چه حد؟

بدبختیمون کم بود حالا 6 برابر شد!!!!!!!
سیستمم بالا نمیاد!!!
رفتم درایور گرافیک رو پاک کردم و درایورش رو دوباره ریختم ولی این دفعه همراه با Catalyst Control Center تا بتونم اورکلاکش کنم!
درایور رو همراه با CCC که ریختم سیستم رو reset کردم و وقتی که بالا اومد رفتم توی Display Properties تا ریزوله رو درست کنم و بیارمش روی 1024*1280 ولی وقتی که ok رو زدم دیدم که روی صفحه نوشته برای انجام این کار باید سیستم رو ریست کنی!!!!!!!!!!!:eek:با خودم گفتم مگه تغییر ریزوله نیاز به ریست کردن داره پس دوباره امتحان کردم ولی نشد و دفعه بعد از طریق CCC این کار رو انجام دادم و ریزوله رو تغییر دادم بدون مشکل!!!
ولی با خودم گفتم که بهتره یک بار دیگه ریست کنم!!!پس این کار رو انجام دادم ولی بعد از این کار دیگه سیستمم بالا نیومد که نیومد تا حالا چند بار هم ریست کردم ولی تاثیری نداشت!!!!!!
حالا بدبختی اینجائه که نه یک پیغامی میده و نه حتی بوقی میزنه!!!!!!!

واقعا موندم مشکل از کجائه! کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟

چجوری میخوای وصل کنم کلن 4 تا جای فیش داره پشتش دو تای بالا پشت کیس میخورن و دوتای زیر جای دوتا بلندگوی کوچیکش هست.
در ضمن الان دیگه بدون اونم کلن صدای کامپیوترم در نمیاد با هدفون امتحان کردم صدایی دیگه در نمیاد:((
دوست عزیز شما یه وسیله ای رو که مربوط به کامپیوتر نبوده -با قدرت ورودی متفاوت از اسپیکرهای کامپیوتر- زدی به کارت صدا،اونم سوخته احتمالا،الان دیگه کاریش نمیشه کرد جز تعویض یا تعمیر مادربرد یا کارت صدا
دفه بعد فقط اسپیکرهای کامپیوتری رو به سیستمت وصل کن.

روی 16x هست

الان روی آخرین بایوسه یعنی F6

یعنی با تاثیر مثبتی که cpu من گذاشته این امتیاز رو گرفته؟
اگه اینطوریه که وای به حال گرافیکم!!!

مادربرد مگه میتونه سرعتش رو محدود کنه؟
همونطور که بالاتر گفتم الان روی 16x هست و همچنین مادربردم pci-e 2.0 رو هم ساپورت میکنه

آیا بقیه قطعات سیستم هم روی امتیاز گرافیک به طور مستقیم تاثیر دارن؟ اگه آره تا چه حد؟
بجز مادربرد RAM هم میتونه سرعت رو محدود کنه مثلا وقتی که با یه Multi اشتباه سرعت اشتباه توی بایوس تنظیم شده باشه،غیر از اینا که فقط باید فکر نصب یه ویندوز دیگه باشی.

بدبختیمون کم بود حالا 6 برابر شد!!!!!!!
سیستمم بالا نمیاد!!!
رفتم درایور گرافیک رو پاک کردم و درایورش رو دوباره ریختم ولی این دفعه همراه با Catalyst Control Center تا بتونم اورکلاکش کنم!
درایور رو همراه با CCC که ریختم سیستم رو reset کردم و وقتی که بالا اومد رفتم توی Display Properties تا ریزوله رو درست کنم و بیارمش روی 1024*1280 ولی وقتی که ok رو زدم دیدم که روی صفحه نوشته برای انجام این کار باید سیستم رو ریست کنی!!!!!!!!!!!:eek:با خودم گفتم مگه تغییر ریزوله نیاز به ریست کردن داره پس دوباره امتحان کردم ولی نشد و دفعه بعد از طریق CCC این کار رو انجام دادم و ریزوله رو تغییر دادم بدون مشکل!!!
ولی با خودم گفتم که بهتره یک بار دیگه ریست کنم!!!پس این کار رو انجام دادم ولی بعد از این کار دیگه سیستمم بالا نیومد که نیومد تا حالا چند بار هم ریست کردم ولی تاثیری نداشت!!!!!!
حالا بدبختی اینجائه که نه یک پیغامی میده و نه حتی بوقی میزنه!!!!!!!

واقعا موندم مشکل از کجائه! کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی بالا نمیاد،منظورت اینه که بوت نمیشه یا توی ویندوز نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or