تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

1.مانيتور 2 تا كابل توش بود كه يكي سر سفيد كه فكر كنم همون DVI باشه و يكي سر آبي كه مثل كابل مانيتورهاي crt بود كه ميباست كابل VGA باشه..هر 2 سمت كابل ها هم به يك شكل بودند...سيستم جديد رو با كابل DVI (سر سفيد) به مانيتور به تنهايي وصل كردم كه تصوير ميداد و باز هم به تنهايي سيستم قديمي رو با هر 2 كابل موجود در كارتن مانيتور امتحان كردم كه تصوير نداد!! (كليد Source هم چند بار زدم اما باز هم تصوير نداشتم)
براي همين چون سيستم قديمي به تنهايي تصوير نداد ديگه هر 2 تا سيستم رو با هم تست نكردم..حالا چرا اينطوري شده؟ :confused:

2.از اين كابل شبكه Cross و lan رو سيستم ميشه عكس بزاري :blushing:
3.راستي يه سرچ تو نت زدم گفتن از طريق USB-USB bridged cable هم ميشه اينم عكسش:
imageview.php

4.كدوم يكي بهترند و به درد كار من ميخورند كابلي كه شما گفتيد يا اون يكي و كدوم ارزونتره؟

5.در صورت استفاده از موارد بالا بايد از 2 تا mouse-keyboard استفاده كنم؟
1-نمیشه که اصلا تصویر نده،شما با کابل VGA حتما باید بتونی که روی مانیتورت تصویر بگیری،مانیتور رو خاموش و روشن کن و چک کن.
2-عکس نمیخواد یه کابل معمولیه،شما به فروشنده بگو خودش میدونه:
images

3-USB سرعتش جالب نیست واسه این کار،بی خیالش شو.
5-بله،اگر میخوای با یه کیبورد و ماوس استفاده کنی باید دستگاه KVM SWITCH 2-Port استفاده کنی که موجود هست و دیگه نیازی هم به دو تا کابل مانیتور نیست.

1-نمیشه که اصلا تصویر نده،شما با کابل VGA حتما باید بتونی که روی مانیتورت تصویر بگیری،مانیتور رو خاموش و روشن کن و چک کن.
2-عکس نمیخواد یه کابل معمولیه،شما به فروشنده بگو خودش میدونه:
images

3-USB سرعتش جالب نیست واسه این کار،بی خیالش شو.
5-بله،اگر میخوای با یه کیبورد و ماوس استفاده کنی باید دستگاه KVM SWITCH 2-Port استفاده کنی که موجود هست و دیگه نیازی هم به دو تا کابل مانیتور نیست.

سري كه به مانيتور زده بودم رو با سري كه به كيس زده بودم رو جابجا كردم درست شد :eek::confused:
بعدش همزمان هر 2 سيستم رو روشن كردم و اونطوري كه گفته بوديد عمل كردم كه تونستم بين هر 2 سيستم به راحتي switch كنم :cheesygri
از همكاريتون بسيار سپاسگذارم فردا ميرم كابل شبكه Cross بخرم اگه مشكلي پيش اومد بازم مزاحمتون ميشم :blushing: :blushing:

سري كه به مانيتور زده بودم رو با سري كه به كيس زده بودم رو جابجا كردم درست شد :eek::confused:
بعدش همزمان هر 2 سيستم رو روشن كردم و اونطوري كه گفته بوديد عمل كردم كه تونستم بين هر 2 سيستم به راحتي switch كنم :cheesygri
از همكاريتون بسيار سپاسگذارم فردا ميرم كابل شبكه Cross بخرم اگه مشكلي پيش اومد بازم مزاحمتون ميشم :blushing: :blushing:
خب ورودی مانیتور تعریف متفاوت و مخصوص خودش رو با پورت VGA پشت کارت گرافیک داره که همون کانکتور آبی رنگ هست.

سلام من یه رم 512 دارمکه وقتی میخوام بذارمش روی بردجا نمیخوره در حالی که روی کامپیوتر رفیقم جا میخوره...نمیدونم من یه کم مبتدی ام...وقتی میخوام بذارمش روی برد یه برآمدگی داره که انگار به مادر بوردم نمیخوره...چیکار باید بکنم؟...من یهرم 512 دیگه دارم که الان ازشاستفاده میکنمواینیکی روهم گرفتم که رمم بالاتر بره...مشکلم چیه؟

سلام من یه رم 512 دارمکه وقتی میخوام بذارمش روی بردجا نمیخوره در حالی که روی کامپیوتر رفیقم جا میخوره...نمیدونم من یه کم مبتدی ام...وقتی میخوام بذارمش روی برد یه برآمدگی داره که انگار به مادر بوردم نمیخوره...چیکار باید بکنم؟...من یهرم 512 دیگه دارم که الان ازشاستفاده میکنمواینیکی روهم گرفتم که رمم بالاتر بره...مشکلم چیه؟
سلام
احتمالا مین بورد شما رم های DDR1 ساپورت میکنه و رم جدیدی که خردین DDRII هست. ویا بالعکس و چون این دو نوع رم شکاف های قرار گرفتنشون روی مین بورد فرق میکنه برتی همین هم روی اسلات رم مین بوردتون نمیشینه.
یا علی مدد

مشکل اینه که مادربرد شما نوع RAM یی که میخوره با اون ماجولی که میگی تفاوت داره و باید هم مدل مادربردت-احتمالا DDR معمولی- رم تهیه کنی.

ممنون...الان یه رم 512 یا 1گیگ چنده؟
شما اول بايد ببينين كه مين بورد شما DDr مي خوره يا DDR2 اينو چك كنيد بعد مدل مين بورد رو هم ذكر كنيد تا ببينيم كه تا چه فركانسي پشتيباني مي كنه.

سلام دوستان من با سيستم جديدم به مشكل برخوردم:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W
Case: CoolerMaster Cm690 Pure
Win XP SP3
روز اول 5 ساعت باهاش بازي كردم بعد يهو reset شد و ديگه بالا نيومد و تا روشن ميشد بعد 20 ثانيه reset ميشد يا خاموش ميشد فكر كنم..صبحش روشن كردم باز 4 ساعت كار كردم دوباره reset شد..حتي شده بازي نكنم و سيستم دوباره reset شده و اين reset شدنها زمانش متفاوته 5 دقيقه هم شده كه اين اتفاق بيافته!!! به نظر شما مشكل از كجاست!؟ :(

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من امروز یک لپ تاپ خریدم توی مغازه تست کردم مشکلی نداشت ولی وقتی اومدم خونه متوجه شدم بعضی وقت ها چند تا مربع رنگی کوچیک روی صفحه ایجاد میشه موقع فیلم نگاه کردن هم تصویر نویزی میشه ولی موقع بازی کردن مشکلی نداره می خواستم بدونم مشکل چیه ؟ :(

خب این شاید مربوط به مانیتور نباشه و به نرم افزار Player یا گرافیک مربوط هست،باید فیلم ها رو روی هارد دیسک کپی کنی و ببینی مشکل هنگام پخش پابرجاست یا نه
اگر نشد با یه پلیر دیگه مثل POWER DVD یا VLC امتحان کن.

خب این شاید مربوط به مانیتور نباشه و به نرم افزار Player یا گرافیک مربوط هست،باید فیلم ها رو روی هارد دیسک کپی کنی و ببینی مشکل هنگام پخش پابرجاست یا نه
اگر نشد با یه پلیر دیگه مثل POWER DVD یا VLC امتحان کن.
هم ریختم روی هارد هم نرم افزار عوض کردم ولی بی فایده بود . یعنی کارت گرافیکش مشکل داره ؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or