شما اول بايد ببينين كه مين بورد شما DDr مي خوره يا DDR2 اينو چك كنيد بعد مدل مين بورد رو هم ذكر كنيد تا ببينيم كه تا چه فركانسي پشتيباني مي كنه.
من خیلی در مورد سخت افزارها مبتدی ام...چطوری باید بفهمم ddr1 یا ddr2 هست؟
شما اول بايد ببينين كه مين بورد شما DDr مي خوره يا DDR2 اينو چك كنيد بعد مدل مين بورد رو هم ذكر كنيد تا ببينيم كه تا چه فركانسي پشتيباني مي كنه.
شما میتونی ماجول رم قدیمی رو که باهاش کار میکردی با عکس زیر چک کنی ببینی که پایه هاش 184 پین هست یا 240 پینمن خیلی در مورد سخت افزارها مبتدی ام...چطوری باید بفهمم ddr1 یا ddr2 هست؟
سلام دوستان من با سيستم جديدم به مشكل برخوردم:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W
Case: CoolerMaster Cm690 Pure
Win XP SP3
روز اول 5 ساعت باهاش بازي كردم بعد يهو reset شد و ديگه بالا نيومد و تا روشن ميشد بعد 20 ثانيه reset ميشد يا خاموش ميشد فكر كنم..صبحش روشن كردم باز 4 ساعت كار كردم دوباره reset شد..حتي شده بازي نكنم و سيستم دوباره reset شده و اين reset شدنها زمانش متفاوته 5 دقيقه هم شده كه اين اتفاق بيافته!!! به نظر شما مشكل از كجاست!؟
مشکل شما دلایل زیادی میتونه داشته باشه،از جمله پاور,RAM و ایراد مادربرد،تا نبینم نمیتونم نظر دقیق بدم.فرشيد جان ميشه يه نگاه به مشكل من هم بندازيد :blushing:
نه آقا ربطی نداره.سلام
اين مشكل امكان داره نرم افزاري باشه..من winxp sp3 رو نصب كردم..يعني ممكن چون winxp تا مقداره مشخصي ram رو support ميكنه و من 6 گيگ رم ddr3 رو نصب كردم اين باعث reset شدن سيستم بشه يا مثلا timing تو setup رو بايد دستي وارد كنم
يا كلا بي خيال winxp بايد شد و رفت seven نصب كرد؟
اگه نرم افزاري نباشه خود فروشنده قبول ميكنه يه نگاه بهش بندازه يا بايد مزاحم شما بشم :blushing:
با سلام
سوالی که من دارم شاید یک مقدار عجیب باشه ولی قابل بحثه!
سیستم من اینه:
amd phenom II x4 810
ati radeon hd4850 512mb
gigabyte ga-ma770-s3
2gig ocz dual channel
xp sp3
به نظر من سیستمی که دارم بخوبی به من کارایی نمیده و خودم برای اینکه این نظرم رو بررسی کنم از 3dmark06 استفاده کردم تا ببینم تا چه حد این نظرم درسته!
همونطور که میدونید 3dmark06 امتیازها رو در 4 بخش میده:
1-امتیاز کلی
2-امتیاز cpu
3 و 4-امتیاز gpu
حالا من موقتا بیخیال امتیاز کلی میشم و میرم سر امتیازهای cpu و gpu
cpu من حدودا امتیازش شد 4000 که با توجه به سیستم های هم رده ی سیستم من امتیازش خوبه و مشکلی نداره!
ولی مشکل اصلی از این gpuه لعنتیه! امتیازاش رو براتون میزارم تا ببینید:
1-sm2.0 score 4700
2-sm3.0 score 5500
اکثر سیستم های مشابه من امتیاز gpuشون که عین مال من هست اینطوریه:
1-sm2.0 score 5100
2-sm3.0 score 6200
فکر کنم امتیازها به خوبی نشان دهنده ی ضعف گرافیک من هستن ولی اصلا نمیدونم مشکل از کجاست و کاملا گیجم!!!!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
این مشکلی رو که شما میگی و فقط توی امتیازات 3DMARK مشخص هست نمیشه به این راحتی رهگیری کرد مگر اینکه تک تک سخت افزارها دقیق تست بشه،باید سیستم رو به یه متخصص نشون بدیبا سلام
یک راست میزم سر اصل مطلب:
آخرین باری که پست زدم گفتم که سیستمم boot نمیشه و بوق نمیزنه و بعدش هم مادربرد رو بردم گارانتی و تعمیرش کردن و حالا درست شده و ویندوزش رو هم عوض کردم.
اما مشکل اصلی من که قبل از خرابی مادربرد پیش اومده بود هنوز هم سرجاشه ولی ایندفعه به طرز فجیع تری!!!!!!!!
آخرین پستم قبل از خرابی مادربرد این بود:
حالا مشکلم 100 برابر شده!!!!!!!
امتیاز cpu هنوز هم 4000 هست ولی وضع گرافیکم از دفعه قبل خیلی خیلی بدتر شده!!!!!!!!
فقط کافیه به امتیازهایی که گرفته نگاه کنین:
1-sm2.0 score 4000
2-sm3.0 score 4000
واقعا این امتیازها بخوبی مشخص میکنه که چقدر وضع گرافیکم خرابه!!!!!!!!
آخه این مشکل از کجا میتونه باشه مطمئنا نرم افزاری نیست قطعا یکی یا چند تا از قطعه های سخت افزاری من مشکل دارن!!!
لطفا اگر کسی مشکل مشابه داشته بیاد بگه تا موضوع روشنتر بشه!!!!!!
با تشکر از همه
این مشکلی رو که شما میگی و فقط توی امتیازات 3DMARK مشخص هست نمیشه به این راحتی رهگیری کرد مگر اینکه تک تک سخت افزارها دقیق تست بشه،باید سیستم رو به یه متخصص نشون بدی
ممکنه مادربردت هنوز مشکل داشته باشه که سرعت طبیعی رو نمیده ،شاید مشکل از گرافیک نباشه.
ممکنه مادربردت هنوز مشکل داشته باشه که سرعت طبیعی رو نمیده
سیستم شما از نظر ترکیب قطعات همخونی داره ،اتصالات کابلی هم ربطی به راندمان ندارهخوشبختانه نرم افزار 3dmark با امتیازاتی که میده به خوبی نشون میده که قدرت سیستم چقدره و بالا و پایین شدن امتیاز توی 3dmark مطلقا نشوندهنده ی بالا و پایین شدن فریم ریت توی بازی هاست و این کاهش امتیاز در 3dmark رو من بخوبی توی بازیهای مختلف که رو سیستمم نصبه مشاهده کردم و دیدم که افت فریم پیدا کردن در صورتی که قبلا مشکل فریم ریت نداشتن! و این مشکل رو من از موقعی که مادربردم رو وصل کردم (توی ویندوز قبلیم) داشتم و امتیاز هام توی ویندوز قبلی هم همینطور بود که خیال میکردم با تعویض ویندوز این مشکل حل میشه ولی حالا که میبینم هنوز مشکل سره جاشه شک ندارم که مشکل سخت افزاریه نه نرم افزاری!
به نظر شما سخت افزاری که من دارم در حالت کلی قطعاتش با هم همخونی داره و مشکلی از نظر کمبود قدرت پاور نداره؟ :
AMD Phenom II X4 810
Gigabyte GA-MA770-S3 rev1.0
2GB OCZ Dual Channel
Sapphire ATI Radeon HD4850 512mb
180GB Western Digital
XP Service Pack 3
Green GP530AB
آیا اتصالات کابل ها در کیس و بیرون کیس به طور مستقیم در بازدهی سیستم تاثیری داره؟
این مشکل رو (هرچند کم) میشه از نظر نرم افزاری پیگیری کرد؟
دیروز بردمش ولی نتونست عیبش رو پیدا کنهشما گفتی فقط توی پخش فیلم مشکل داره و نه جای دیگه،بهتره که سریعتر ببری به فروشنده نشون بدی تا مشکل رو پیدا کنه
خب نمیتونمم هم بگم که بیارش پیش من چون فاصلمون کم نیست ولی بهرحال اگر واقعا مشکلی باشه باید با تعویض تک تک قطعات و تست دوباره مشخص بشه.دیروز بردمش ولی نتونست عیبش رو پیدا کنه
سیستم شما از نظر ترکیب قطعات همخونی داره ،اتصالات کابلی هم ربطی به راندمان نداره
همونطور که قبلا گفتم فقط باید سیستم رو به یه متخصص نشون بدی چک کنه،اینطوری نمیشه نظر داد
اگر تهران باشی که خودم مشکلت رو حل می کنمشما کسی رو میشناسید که وافعا متخصص باشه؟(آخه اطراف خود من هم خدمات کامپیوتری که سیستم رو تعمیر کنه وجود داره ولی وقتی بهشون بگم که سیستمم مشکل فریم ریت داره یا توی 3dmark خوب امتیاز نمیده چشاشون میشه و اصلا نمیفهمن که داری چی میگی!)
اگه نمیتونین اینجا بگین توی پیام خصوصی بگید
با تشکر از شما
در ضمن فقط به راندمان 3DMARK هم نمیشه اطمینان کرد و باید با نرم افزارهای Benchmark دیگه تست بشه.
اگر تهران باشی که خودم مشکلت رو حل می کنم