سلام بچه ها من می خواستم یه تایپک واسه این موضوع بزنم ولی نمیزارن میگن باید 20 روز از عضویتت بگذره
از عضویت من 20 روز گذشته ولی از فعال سازیم نه من پارسال عضو شدم ولی امسال فعال کردم
خوب بگذریم من می خوام یه پرینتر رنگی لیزری بخرم با سرعت بالا باشه و رنگش هم مقرون به صرفه باشه چی پیشنهاد میکنین؟
یه دلیلش اینکه که توی تاپیک اشتباهی پست زدیمن نمی فهمم چرا کسی به من جواب نمیده؟
دنبال تنظیماتی مثل USB Mode,USB Legacy و اینها باش و مقادیرشون رو عوض کن ببین درست میشه یا نهممنون
میشه بگین این تنظیمات بایوس چه طوری باید باشه.. چون من اونجا رو زیاد دست کاری میکنم..
خب مشخصه،اون مدل Princo که شما میگیری حتما 2X هست،اگر روش چیز دیگه زده تقلبیه!دوستان من یک dvd writer دارم به این مدل :
Sony DVD RW DRU- 820A
که چند وقتی میشه که Dvd خام های با مارک princo که میخرم برای write رو سرعت write اون رو تو maximum فقط 2x هست
اما مارک های دیگه مثل Lg و Funshine همه سرعت ها رو دارن
dvd خام ها رو روی رایتر asus امتحان کردم اونجا سرعت تا 16 بود
مشکل از چی میتونه باشه ؟
سیستمش اینهبه احتمال زياد مشكل از كارت گرافيك باشه و در مرحله دوم مشكل از CPU.
البته شما پاور و مشخصات سيستم دوستتون رو هم ذكر كنيد بهتر مي شه جواب داد.
چون احتمال داره كه پاور ضعيف باشه.
CPUرا درست نوشتين؟!!سیستمش اینه
CPU: 3.00GHz Full
Ram: 2.00 GB DDR2
Graphic: XFX 8400 GS
Power: GP380A
راستی کارتشم تا آخرین حد Over هست.
دوست عزیز اینجا تاپیک مشکلاته نه مشاوره.سلام بچه ها من می خواستم یه تایپک واسه این موضوع بزنم ولی نمیزارن میگن باید 20 روز از عضویتت بگذره
از عضویت من 20 روز گذشته ولی از فعال سازیم نه من پارسال عضو شدم ولی امسال فعال کردم
خوب بگذریم من می خوام یه پرینتر رنگی لیزری بخرم با سرعت بالا باشه و رنگش هم مقرون به صرفه باشه چی پیشنهاد میکنین؟
خب مشخصه،اون مدل Princo که شما میگیری حتما 2X هست،اگر روش چیز دیگه زده تقلبیه!
درایوهای DVD-RW خودشون میتونن اطلاعات دیسک و سرعتی رو که میتونه قبول کنه رو بدست بیارن و مشکلی نیست.
خب شاید Princo ها از استاندارد دیگه باشن که درایو SONY باهاشون کنار نمیاد. با یه نرم افزار دیگه مثل Clone امتحان کن ببین سرعت Write بالاتر روی اون دیسکا بهت میدن یا نه.ممنونم فرشید جان
ولس منظور من این بود که همون Princo ها رو روی asus که امتحان میکنم از 2 تا 16 داره
ولی رو sony فقط 2x رو نشون میده
برای بقیه مارک ها مثله lg و funshine رو هر دو از 2 تا 16 هست
CPU رو اشتباه نوشتم:biggrin1: درستش CPU:3.00GHz 2MB CacheCPUرا درست نوشتين؟!!
منظور شما همون 3000 فول هست ؟!
در كل با اين كاري نداريم!
چون مشكل از كارت گرافيكه كه تا آخرين حد كه حالا چقده اوركلاك كرده هستش كه ايراد پيدا كرده و براي فهميدن خرابي بهتره كه كارت گرافيك رو روي يك سيستم ديگه بذارين.
در كل كارت گرافيك مشكل داره!و بايد به تعمير كار مراجعه بشه يا عوض بشه چون نمي ارزه به تعميرش.