این بخاطر یه قابلیت یعنی speedstep تو cpuهای اینتل هستش که در زمان بیکاری ضریب پردازنده (multiplier) رو کم میکنه که خوب از اون طرف فرکانس پردازنده هم کم میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره.سلام .
cpu من q6600 هس ! خوب معلومه که فرکانسش باید 2400 باشه ، ولی تو برنامه cpu z فرکانس رو 1500 مینویسه !
بایوس هم دیفالته ! مشکل از کجاس ؟
این بخاطر یه قابلیت یعنی speedstep تو cpuهای اینتل هستش که در زمان بیکاری ضریب پردازنده (multiplier) رو کم میکنه که خوب از اون طرف فرکانس پردازنده هم کم میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره.
شما میتونی اینو از bios فعال یا غیر فعال کنی.
نه دوست عزیز، هیچ مشکلی نیست!از بایوس غیر فعالش کردم ولی باز هم درس نشد ! جالب اینجاس که تا چن وقت پیش بدوون اینکه دسکاریش کنم همون 2400 فرکانسش بود !
امکان نداره cpu مشکلی واسش پیش اومده باشه ؟
شما اول کارت قدیمی 3650 رو روی سیستم بزار و بعد درایور ATI رو از توی Control Panel ویندوز Uninstall بکن و با برنامه ای مثل Driver Sweeper فایلهای مربوط به ATI رو هم پاک کنبا سلام من یه کارت گرافیک Sparkle 9600gt 2gb خریدم مادربوردم هم foxconn 560A می باشد ولی کارت رو که نصب کردم تصویر نمیاد و سیستم همینطور پشت سر هم ریست میشه اما کارت قبلی که مدل club ati 3650 می باشد رو دوباره نصب کردم مشکلی نداره پاورم هم green 550w real است لطفا راهنمایی کنید
میتونه بخاطر سوییچ شدن به مد 2D و Power Saving باشه،ببین وقتی یه بازی رو اجرا میکنی فنش بکار میفته یا نه؟با تشکر از دوستان مشکل حل شد با پاک کردن درایو قبلی و آپدیت بایوس مادربورد در ضمن این فن کارت گرافیکم بعد از مدتی از کار میفته این مربوط به خودشه
وظیفشون هست باید عوض کنن !!!!دوستان شاید جاش ایتجا نباشه ولی خواهشا جواب بدید:blushing:.من یه رم pq1 دارم 4gb خراب شده کامپیوتر دیگه نمیشناستش.گارانتی لایف تایم هم داره میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعویض میکنه؟؟؟