تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام .
cpu من q6600 هس ! خوب معلومه که فرکانسش باید 2400 باشه ، ولی تو برنامه cpu z فرکانس رو 1500 مینویسه !
بایوس هم دیفالته ! مشکل از کجاس ؟
این بخاطر یه قابلیت یعنی speedstep تو cpuهای اینتل هستش که در زمان بیکاری ضریب پردازنده (multiplier) رو کم میکنه که خوب از اون طرف فرکانس پردازنده هم کم میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره.;)
شما میتونی اینو از bios فعال یا غیر فعال کنی.;)

این بخاطر یه قابلیت یعنی speedstep تو cpuهای اینتل هستش که در زمان بیکاری ضریب پردازنده (multiplier) رو کم میکنه که خوب از اون طرف فرکانس پردازنده هم کم میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره.;)
شما میتونی اینو از bios فعال یا غیر فعال کنی.;)

از بایوس غیر فعالش کردم ولی باز هم درس نشد ! جالب اینجاس که تا چن وقت پیش بدوون اینکه دسکاریش کنم همون 2400 فرکانسش بود !
امکان نداره cpu مشکلی واسش پیش اومده باشه ؟

از بایوس غیر فعالش کردم ولی باز هم درس نشد ! جالب اینجاس که تا چن وقت پیش بدوون اینکه دسکاریش کنم همون 2400 فرکانسش بود !
امکان نداره cpu مشکلی واسش پیش اومده باشه ؟
نه دوست عزیز، هیچ مشکلی نیست!
شما باید گزینه های دیگه ای مثل C1 State رو هم خاموش کنی(بسته به بایوس فرق میکنه)

چرا همه پست ها یدفعه پاک شد؟! من آخر جواب خودم رو نفهمیدم!
میشه مشکلاتی رو که باعث بیرون پریدن از بازی بدون ارور میشه رو بگید؟

با سلام من یه کارت گرافیک Sparkle 9600gt 2gb خریدم مادربوردم هم foxconn 560A می باشد ولی کارت رو که نصب کردم تصویر نمیاد و سیستم همینطور پشت سر هم ریست میشه اما کارت قبلی که مدل club ati 3650 می باشد رو دوباره نصب کردم مشکلی نداره پاورم هم green 550w real است لطفا راهنمایی کنید

با سلام من یه کارت گرافیک Sparkle 9600gt 2gb خریدم مادربوردم هم foxconn 560A می باشد ولی کارت رو که نصب کردم تصویر نمیاد و سیستم همینطور پشت سر هم ریست میشه اما کارت قبلی که مدل club ati 3650 می باشد رو دوباره نصب کردم مشکلی نداره پاورم هم green 550w real است لطفا راهنمایی کنید
شما اول کارت قدیمی 3650 رو روی سیستم بزار و بعد درایور ATI رو از توی Control Panel ویندوز Uninstall بکن و با برنامه ای مثل Driver Sweeper فایلهای مربوط به ATI رو هم پاک کن
بعد کارت جدید رو نصب کن و درایور Nvidia رو نصب کن.

با تشکر از دوستان مشکل حل شد با پاک کردن درایو قبلی و آپدیت بایوس مادربورد;) در ضمن این فن کارت گرافیکم بعد از مدتی از کار میفته این مربوط به خودشه

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستان مشکل حل شد با پاک کردن درایو قبلی و آپدیت بایوس مادربورد;) در ضمن این فن کارت گرافیکم بعد از مدتی از کار میفته این مربوط به خودشه
میتونه بخاطر سوییچ شدن به مد 2D و Power Saving باشه،ببین وقتی یه بازی رو اجرا میکنی فنش بکار میفته یا نه؟

دوستان شاید جاش ایتجا نباشه ولی خواهشا جواب بدید:blushing:.من یه رم pq1 دارم 4gb خراب شده کامپیوتر دیگه نمیشناستش.گارانتی لایف تایم هم داره میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعویض میکنه؟؟؟

دوستان شاید جاش ایتجا نباشه ولی خواهشا جواب بدید:blushing:.من یه رم pq1 دارم 4gb خراب شده کامپیوتر دیگه نمیشناستش.گارانتی لایف تایم هم داره میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعویض میکنه؟؟؟
وظیفشون هست باید عوض کنن !!!!

راهنمایی

سلام به همه
کارت گرافیک zotac gtx 260 دارم که تازه گرفتم. دیروز که COD4 رو باهاش بازی میکردم خیلی داغ شد. با اینکه این بازی آنچنان هم سنگین نیست
2 تا سوال داشتم:
1. چطور میتونم دمای واقعی کارت رو بفهمم؟ نرم افزار میخواد؟
2.از چه دمایی به بالا خطرناکه و برای کاهش دما چه باید کرد؟
فکر کنم به جای 2 تا سوال شد 4 تا :cheesygri

سلام.
من یک مشکل عجیب دارم.
وفتی کامپیوتر رو روشن میکنم مونیتور تصویر نداره و چراغش هم چشمک میزنه(مثل موقعی که استند بای هست) و کیبرد هم روشن نمیشه.در ضمن مونیتورم کاملا سالمه رو لپ تاپ امتحانش کردم مشکلی نداره.ممنون میشم کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or