اگر منظورت اینه که نمی خوای ویندوز رو نصب کنی که میتونی از یکی از توزیع های بدون نصب لینوکس مثل Ubuntu Live یا ویندوز بدون نصب مثل Bart-PE Live on CD استفاده کنی که توی بازار هستسلام،
هاردم پارتیشن بندیش خراب شده ولی فرمت نشده،
چیکار کنم که ویندوز بالا بیاد ولی هارد فرمت نشه؟
مرسی:smile:
خب این یعنی این که توی مد 3D که فرکانسها بالاترن و از پردازنده های داخل GPU هم کامل استفاده میشه کارت مشکل داره و احتمالا مشکل فیزیکی هم داره و بدر بازی کردن نمیخوره.آقا من میخوام یه کارت گرافیک دست 2 برای دوستم بخرم که مشکل داره
میخواستم ببینم مشکلش اگه قابله حل شدنه بخرمش
میگه موقع 3d اجرا کردن اینجوری میشه ولی توی محیط ویندوز هیچ مشکلی نداره
![]()
خوب این یعنی چی ؟! بیشتر توضیح بده ؟
مدلش چیه ؟
خب این یعنی این که توی مد 3D که فرکانسها بالاترن و از پردازنده های داخل GPU هم کامل استفاده میشه کارت مشکل داره و احتمالا مشکل فیزیکی هم داره و بدر بازی کردن نمیخوره.
اینکه مشکل قابل حل شدن هست یا نه باید بعد از بررسی و تست کامل گفته بشه.
خب این مشکل معمولا بعد از آلوده شدن توسط Trojan یا ویروسهای خاصی پیش میاد که چن تا راه داره:سلام
من دیروز اومدم کامپیوترم رو روشن کردم دیدم درایو DVD Writer ــم نیست.توی Device Manager هم علامت تعجب زرد جلوش خورده.
سیمهای پشتش رو دوباره جا زدم ولی فایده ای نداشت.
مشکل از کجاست؟
تو این 20 روز به هر کاری که فکرش رو کنید دست زدمقضیه جالب تر اینجاست که بعضی وقت ها که با pc probe میخوام دما و دور فن رو ببینم
گاهی دور فن رو 0 میزنه و شروع میکنه به alert دادن
گاهی هم مثل همین الان 27000 و حتی 45000 نشون میده rpm رو :shocked:
q-fan هم که فعاله تو بازی باز هم به 2700 میرسه چون دما میشه 54 و همون شدت صدا
دماها کاملا طبیعیه :tick:( الان دیگه میتونم براتون صداش رو تشبیه کنم . دقیقا درجه اول از 4 درجه روی جارو برقی رو در نظر بگیرید . این صدای تولیدی case من هست )
دور فن و تعدادش تو دماهای مختلف کامل طبیعیه :tick:
سیستم هم عالی کار میکنه :tick:
اما صدا ....
میشه بهم بگید از نظر شما چه عواملی میتونه باشه که من دونه دونه اونها رو از اول تست کنم :book:
چون دارم از این اوضاع عصبی میشم :confused:
چون حتی با تعویض هم حل نشد :crying1:
خب درایورای سری 185 تازه دارن توسعه پیدا میکنن و یکسری Bug دارن هنوزآقا یه سوال داشتم دوستم مدل کارت گرافیکش اینه :
Giga - 9600 GT مدل دقیقشم GV-NX9600 ورژن 3
دیشب درایور این کارت گرافیک رو برای ویندوز XP 64 بیتی گرفته اینم لینکش :
http://us.download.nvidia.com/Windows/185.85/185.85_desktop_winxp_64bit_english_whql.exe
ولی نصبش که میکنه رنگ بندی سیستم قاطی می شه
میشه یه راهنمایی کنید ممنون