تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

بایوس K9a2 Platinum V2

سلام دوستان عزیز...من یک بار بایوس مسنبوردم و آپدیت کردم..و به مشکل خوردم.
بعد با کمک دوستان مشکلم حل شد(فایلی که دریافت کرده بودم از سایت ام اس آی) ستاپ اگزه داشت.من که نصب کردم وسط کار سیستم هنگ کرد.و دیگه تصویر نداشتم.)..تمام ولتاژ مینبورد بهم ریخته بود..به هر حال بردم گارانتی درست شد..الان میخوام از AMD PHENOME II استفاده کنم و باز هم احتیاج به آپگریت نهایی MSI داره.....بعد از این همه پر حرفی میخواستم بدون روش درست ارتقاء بایوس مینبورد به چه نحویه؟...ممنون:eek:

سلام دوستان
يه کارت gtx 295 asus گرفتم که وقتی روشن ميکنم تصوير نداره
دوتا چراغ داره که يکی وقتی برق توش ميره روشن ميشه اونيکی وقتی درست کار ميکنه
بعدش هم همون ستا بوق معروف ميزنه
کجا ميتونم تعمير کنم؟
هيچ راهی نيست؟:((

بدبختی اینه که از خارج يکی واسم آورد:(
خب آخه این کارتا قطعاتی نیستن که هر کسی بتونه توشون دست ببره یا عیب یابی بکنه،من پیشنهاد میدم که با یکی از شرکتهای با پشتیبانی مجهز مثل آواژنگ یا سازگار تماس بگیری و ببینی که میتونن کارت رو برات تعمیر بکنن و هزینش رو هم بگیرن یا نه،چون این کارتا از هر برندی که باشن برد کارت و نقشه ی مداراتشون یکی هستن.

سلام دوستان عزیز...من یک بار بایوس مسنبوردم و آپدیت کردم..و به مشکل خوردم.
بعد با کمک دوستان مشکلم حل شد(فایلی که دریافت کرده بودم از سایت ام اس آی) ستاپ اگزه داشت.من که نصب کردم وسط کار سیستم هنگ کرد.و دیگه تصویر نداشتم.)..تمام ولتاژ مینبورد بهم ریخته بود..به هر حال بردم گارانتی درست شد..الان میخوام از AMD PHENOME II استفاده کنم و باز هم احتیاج به آپگریت نهایی MSI داره.....بعد از این همه پر حرفی میخواستم بدون روش درست ارتقاء بایوس مینبورد به چه نحویه؟...ممنون:eek:
سلام بر تو اي دوست عزيز:biggrin1:
به نرم افزاري هاي جانبي مين بورد رفته اين فايل را انتخاب كنيد:Update utility i MSI كه با نصب اين نرم افزار بايوس به طور خودكار فلش شده و بايوس به روز آوري مي شه به همين سادگي !
البته اگه اينترنت پر سرعت دارين كه خيلي راحتتر مي شين.

ممنون رامين جان من همه این چيزارو بلدم
فقط ميخوام بدونم کجا ميشه تعمير کرد
ممنون از کمکت
خوب خیلی خوبه :biggrin1:
من فقط احتمالات رو دز نظر گرفتم کارت که پیشم نیست بهت بگم چشه. :-"
رو سیستم دیگه هم امتحان کردی ؟
در کل این کارت ، کارتی نیستش که براحتی بشه تعمیرش کرد یا حداقل فک کن تو ایران اینجوریه.;)

سلام به همه دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم که امیدوارم شما بتونید به من کمک کنید
من یک گرافیک HD4870 512MB Asus دارم که 5 ماه که خریدم.در گرافیک های Asus برنامه ای به نام Smart Doctor هست که دمای GPUگرافیک را نشان می ده من تا حالا خیلی به این برنامه توجه نمی کردم اما ازامروز خواستم ببینم در حال بازی دمای GPU من چقدر می شه برای همین Crysis را نصب کردم با گرافیک Highو رزولوشن 1440* امتحان کردم بعد از حدود 3 دقیقه دمای GPU من به 82 درجه رسید البته در حالیکه فن گرافیک به صورت manuel مقدار 60 درصد بود می خواستم ببینم این دما طبیعیه یا نه؟

دمای 4870 باید بطور معمول در حین بازی چقدرباید باشه؟؟؟
الته افت فریم نداشتم در ضمن دمای عادی گرافیک در ویندوز حدود 64 درجه است.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

سلام به همه دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم که امیدوارم شما بتونید به من کمک کنید
من یک گرافیک HD4870 512MB Asus دارم که 5 ماه که خریدم.در گرافیک های Asus برنامه ای به نام Smart Doctor هست که دمای GPUگرافیک را نشان می ده من تا حالا خیلی به این برنامه توجه نمی کردم اما ازامروز خواستم ببینم در حال بازی دمای GPU من چقدر می شه برای همین Crysis را نصب کردم با گرافیک Highو رزولوشن 1440* امتحان کردم بعد از حدود 3 دقیقه دمای GPU من به 82 درجه رسید البته در حالیکه فن گرافیک به صورت manuel مقدار 60 درصد بود می خواستم ببینم این دما طبیعیه یا نه؟

دمای 4870 باید بطور معمول در حین بازی چقدرباید باشه؟؟؟
الته افت فریم نداشتم در ضمن دمای عادی گرافیک در ویندوز حدود 64 درجه است.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

اینا که تازه خوبه! ، اگر کارتت رو زیر فشار یه برنامه ی Stress Test مثل FureMark بزاری تا 90 درجه هم ممکنه بالا بره و این واسه 4870 با فن Stock طبیعی هست.

پریدن بیرون از بازی بدونه ارور آیا مشکل سخت افزاریه؟
درایور آپدیت هست و کارت هم مشکل حرارتی نداره.
البته cpu رو 0.4 اور کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or