امکان داره تو خروجیه ولتاژ مشکل بهم زده باشه (با توجه به اینکه میگی رو مال دوستت امتحان کردی) ولی خوب درصدش پایینه.
نه کامپیوتر من مال 2 سال پیشه و دیگه کارش رو کرده (من بیشتر از تواناییش ازش کار کشیدم که بیپاره اینجوری شده :biggrin1از همون اول اینجوری بوده یا.... ؟
آره درست کار میکنه ...شما فن cpu رو چک کن ببین سالمه ، کار میکنه ؟
فقط امیدوارم که درست بشه البته میخام ارتقا بدم و مهم نیست اگه قطعه ای هم سوخته باشه ولی اگه Hard ـم سوخته باشه بیچاره میشم ....در آخر تمامی کابلا رو در بیار دوباره جا بزن ببین چی میشه.
خب بنظر میاد کنترلر هارددیسک شما خراب شده باشه که قبلا به گفته ی خودت بعضی وقتها توسط بایوس Detect میشد اما حالا دیگه کامل خراب شده و کار نمیکنه.سلام !
من دیروز کامپیوترم رو روشن کردم و سیستم کامل بالا اومد ولی بعد از چند لحظه برای خودش ریست شد و وقتی آرم CPU همون اول کار امد دیگه نرفت (کیبرد هم کار نمیکرد) البته قبلا" هم چنین مشکلی پیش اومده بود ولی با خاموش و روشن کردن درست میشد ولی ایندفه نشد
بالاخره بعد از دو سه باز خاموش و روشن کردن سیستم بالا اومد ولی روی صفحه ی welcome دوباره همونجوری شد و دیگه هم بالا نیومد میخاستم بدونم مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه ...
ممنون
والا پاور سراغ ندارم!ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه اگه بتونی با یه پاور دیگه تست کنی میشه به یه جاهایی رسید.
در آخر احتمال اینکه مشکل از مین باشه هم پیش میاد ولی خوب درصدش پایینه.