تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

امکان داره تو خروجیه ولتاژ مشکل بهم زده باشه (با توجه به اینکه میگی رو مال دوستت امتحان کردی) ولی خوب درصدش پایینه. ;)

امکان داره تو خروجیه ولتاژ مشکل بهم زده باشه (با توجه به اینکه میگی رو مال دوستت امتحان کردی) ولی خوب درصدش پایینه. ;)

قضیه جالب تر اینجاست که بعضی وقت ها که با pc probe میخوام دما و دور فن رو ببینم
گاهی دور فن رو 0 میزنه و شروع میکنه به alert دادن
گاهی هم مثل همین الان 27000 و حتی 45000 نشون میده rpm رو :shocked:

q-fan هم که فعاله تو بازی باز هم به 2700 میرسه چون دما میشه 54 و همون شدت صدا
( الان دیگه میتونم براتون صداش رو تشبیه کنم . دقیقا درجه اول از 4 درجه روی جارو برقی رو در نظر بگیرید . این صدای تولیدی case من هست )
دماها کاملا طبیعیه :tick:
دور فن و تعدادش تو دماهای مختلف کامل طبیعیه :tick:
سیستم هم عالی کار میکنه :tick:
اما صدا .... :cross:

میشه بهم بگید از نظر شما چه عواملی میتونه باشه که من دونه دونه اونها رو از اول تست کنم :book:
چون دارم از این اوضاع عصبی میشم :confused:
چون حتی با تعویض هم حل نشد :crying1:

سلام !
من دیروز کامپیوترم رو روشن کردم و سیستم کامل بالا اومد ولی بعد از چند لحظه برای خودش ریست شد و وقتی آرم CPU همون اول کار امد دیگه نرفت (کیبرد هم کار نمیکرد) البته قبلا" هم چنین مشکلی پیش اومده بود ولی با خاموش و روشن کردن درست میشد ولی ایندفه نشد
بالاخره بعد از دو سه باز خاموش و روشن کردن سیستم بالا اومد ولی روی صفحه ی welcome دوباره همونجوری شد و دیگه هم بالا نیومد میخاستم بدونم مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه ...
ممنون

از همون اول اینجوری بوده یا.... ؟
شما فن cpu رو چک کن ببین سالمه ، کار میکنه ؟
در آخر تمامی کابلا رو در بیار دوباره جا بزن ببین چی میشه.;)

از همون اول اینجوری بوده یا.... ؟
نه کامپیوتر من مال 2 سال پیشه و دیگه کارش رو کرده (من بیشتر از تواناییش ازش کار کشیدم که بیپاره اینجوری شده :biggrin1:)
شما فن cpu رو چک کن ببین سالمه ، کار میکنه ؟
آره درست کار میکنه ...
در آخر تمامی کابلا رو در بیار دوباره جا بزن ببین چی میشه.;)
فقط امیدوارم که درست بشه البته میخام ارتقا بدم و مهم نیست اگه قطعه ای هم سوخته باشه ولی اگه Hard ـم سوخته باشه بیچاره میشم ....
ممنون :love:

سلام !
من دیروز کامپیوترم رو روشن کردم و سیستم کامل بالا اومد ولی بعد از چند لحظه برای خودش ریست شد و وقتی آرم CPU همون اول کار امد دیگه نرفت (کیبرد هم کار نمیکرد) البته قبلا" هم چنین مشکلی پیش اومده بود ولی با خاموش و روشن کردن درست میشد ولی ایندفه نشد
بالاخره بعد از دو سه باز خاموش و روشن کردن سیستم بالا اومد ولی روی صفحه ی welcome دوباره همونجوری شد و دیگه هم بالا نیومد میخاستم بدونم مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه ...
ممنون
خب بنظر میاد کنترلر هارددیسک شما خراب شده باشه که قبلا به گفته ی خودت بعضی وقتها توسط بایوس Detect میشد اما حالا دیگه کامل خراب شده و کار نمیکنه.

دوستان
ما یک gtx 260 با برد club 3d گرفتیم
این کارت وقتی سیستم روشن میشه فنش نمیچرخه
وقتی وارد ویندوز میشه فن شروع میکنه به چرخش با دور خیلی کم
و وقتی وارد بازی یا 3d application ها میشیم دورش زیاد میشه

خودم که فکر کنک از مدل فن هاش باشه
ولی میخواستم خیالمون راحت بشه که فن هاش مشکلی داره یا نه ؟

سلام.
خب مشكل اصليم حل شد.

فقط من يك سوال دارم يك وقت ها كامپيوترم با يك بوق خاموش ميشه مثلا تو اينترنتم يا همين جوري روشن و هيچ استفاده اي ازش نميشه بعد هم كه خاموش ميشه ، چند دقيقه بعد كه روشن ميكنم يك بوق بلند ميزنه ، ميخواستم بگم اين مشكل كسي ميدونه دقيقا چيه ؟ چند روز پيش كه برقا رفت اينجوري شد الان توش تميز كردم نميدونم براي كثيف شدن CPU يا رفتن برقا يا ؟

آخرین ویرایش:
ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه اگه بتونی با یه پاور دیگه تست کنی میشه به یه جاهایی رسید.;)
در آخر احتمال اینکه مشکل از مین باشه هم پیش میاد ولی خوب درصدش پایینه.;)

ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه اگه بتونی با یه پاور دیگه تست کنی میشه به یه جاهایی رسید.;)
در آخر احتمال اینکه مشکل از مین باشه هم پیش میاد ولی خوب درصدش پایینه.;)
والا پاور سراغ ندارم!
آخه يه 6 ماه پيش هم اينجوري ميشد كه يكي بهم گفت برو رمت رو در بيار جا بزن درست ميشه!!!
اون موقع حل شده بود ولي الان ، بهتر كه نميشه بدتره.
ميتونه براي گرم شدن باشه ؟

خوب والا اینجوری که نمیشه نظر داد یعنی تا از نزدیک دیده نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی خوب ممکنه از ram هم باشه.;)
من منظورم این بود که با یه پاور دیگه تست کنی تا معلوم بشه مشکل از پاوره یا نه.;)
شما باید این احتمالات رو در نظر بگیری وگرنه نمیشه کاری کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or