تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

یعنی هیچکی نمی دونه مشکل از چیه؟
خب اگر Mouse شما دو پورت داره از طریق USB و یا بدون تبدیل وصلش کن.
شما وارد بایوس سیستمت میشی و در قسمت Power Management گزینه ای شبیه به Power On By PS/2 Mouse رو پیدا میکینی و Disable میکنی،احتمال زیاد مشکل حل میشه.البته بعضی مادربردها بدون این گزینه هم پورتهای USB و PS2 رو خاموش نمیکنن.

خب اگر Mouse شما دو پورت داره از طریق USB و یا بدون تبدیل وصلش کن.
شما وارد بایوس سیستمت میشی و در قسمت Power Management گزینه ای شبیه به Power On By PS/2 Mouse رو پیدا میکینی و Disable میکنی،احتمال زیاد مشکل حل میشه.البته بعضی مادربردها بدون این گزینه هم پورتهای USB و PS2 رو خاموش نمیکنن.

اون گزینه که فکر کنم کار دیگه ای انجام میده, Power On By PS/2 Mouse فکر کنم همونیه که با ماوس میشه سیستم رو روشن کرد, دیفالت اش هم روی disable هست... به هر حال اینو هم امتحان کردم نشد
امروز به کامپیوتر خودم هم که ماوس ps/2 زدم دیدم روشن میمونه موقع خاموش شدن, فکر کنم همه مین های جدید همینجورین, ها؟
پس ایرادی نداره ماوس روشن بمونه وقتی سیستم خاموشه؟

سلام!
یکی از دوستان مشکلی داره به این شرح که سیستم وقتی بالا میاد بعد از این که یه بازی ران میکنه (حالا هر بازی ران میکنه) بعد از چند دقیقه سیستمش ریستارت میشد و الان وضعیت فرق کرده و حتی تو محیط ویندوز هم سیستمش ریستارت میکنه! این مشکلش میتونه از مین یا هر قطعه دیگه ای باشه؟؟؟
اینم مشخصات سیستمش!
main: asus p5gc-mx
1gig 9500gt
ram 1gig
cpu intel core 2 duo 2.2
power 580
ضمنا ویندوز هم عوض کرده! اما تغییر نکرده وضعیت!

آخرین ویرایش:
سلام!
یکی از دوستان مشکلی داره به این شرح که سیستم وقتی بالا میاد بعد از این که یه بازی ران میکنه (حالا هر بازی ران میکنه) بعد از چند دقیقه سیستمش ریستارت میشد و الان وضعیت فرق کرده و حتی تو محیط ویندوز هم سیستمش ریستارت میکنه! این مشکلش میتونه از مین یا هر قطعه دیگه ای باشه؟؟؟
مدل ماربردش هم اینه : asus p5gc-mx
بيشتر اين مشكل به رم برمي گرده و ممكنه كه رم خراب شده باشه.
ابتدا رمشو چك كن.

سلام!
اینم مشخصات سیستمش!
main: asus p5gc-mx
1gig 9500gt
ram 1gig
cpu intel core 2 duo 2.2
power 580
ضمنا ویندوز هم عوض کرده! اما تغییر نکرده وضعیت!
دلایل زیاد میتونه داشته باشه، تطبق توضیح شما سیستم تحت فشار Reset میکنه که میتونه
-مشکل حرارتی(کار نکردن Fan کارت گرافیک یا CPU یا عدم تماس کامل با HeatSink )
-خرابی یکی از قطعات مثل رم یا گرافیک
باشه ،بدون تست این احتمال ها نمیشه جواب قطعی داد.

پست قبلو آپدیت کردم ! متاسفانه گفتم که دسترسی به این سیستم ندارم ولی حتما در این مورد باهاش صحبت میکنم!
ديدم پستو ولي باز هم من بيشتر به سالم بودن رم شك دارم چون كه مي گين نرفته به سيستم اين مشكل بروز مي كنه و اگه مشكل از رم نبود مشكل از كارت گرافيك هست.
پاور هم در اين مورد مشكل دخيل نيست.
و به دوست خود بگوييد كه رم يا رم هاشو از اسلات خارج كرده و دقيق به رم دقت بكنه ببينه كه يكي از (چي بگم اسمش هم يادم رفته!)از همون فلزهاي رم كه پايينه يا سياه شده و يا اينكه جدا شده و بايد رم عوض بشه.

سلام:smile:
من وقتی دارم ویندوز نصب میکنم تو laptop همون اولش یه ارور هارد میده :(
عکسشو گرفتم:
http://i41.tinypic.com/208y2hw.jpg
ویندوز laptop هم ویستا اورجینال هست
لطفا اگه کسی میدونه مشکلش چیه بگه:(
ممنون
خب یا دیسک ویندوزت خراب شده که میتونی با یه دیسک دیگه تست کنی یا باید درایور AHCI مربوطه رو از شرکت سازنده دانلود کنی تا هارد دیسک رو درست شناسایی بکنه و ویندوز نصب بشه.

خب یا دیسک ویندوزت خراب شده که میتونی با یه دیسک دیگه تست کنی یا باید درایور AHCI مربوطه رو از شرکت سازنده دانلود کنی تا هارد دیسک رو درست شناسایی بکنه و ویندوز نصب بشه.
دیسک خراب نیست ، چندتا ویندوز امتخان کردم
وقتی تو ویندوز هم سیدی xp میزارم اینجوری میشه:(:
k1t341.jpg

مرسی:smile:

دیسک خراب نیست ، چندتا ویندوز امتخان کردم
وقتی تو ویندوز هم سیدی xp میزارم اینجوری میشه:(:

مرسی:smile:
بالاخره ویندوزت XP هست یا Vista؟ و میخوای کدوم رو روش نصب کنی؟
اگه VISTA داری که خب معلومه نمیتونی XP روش نصب کنی،چون اینجوری Downgrade نمیشه وباید از Boot سیستم نصب رو شروع کنی و اون درایور AHCI رو هم موقع نصب بهش بدی.

سلام یه مشکلی پیش اومده برای فلش کارت برادرم....
وقتیکه فلش کارت رو میزاریم بعضی از فایلها اجرا نمیشن و اسمشون هم تغییر کرده و اصلا قابل خوندن نیست .:confused:
اون فایلها اصلا شناخته هم نمیشن و به هیچ عنوان نمیشه نه پاکش کرد نه انتقالش داد توی کامپیوتر...
به نظر شما مشکل چیه؟ ویروسی شده یا کلا خراب شده ...:( باید چی کار کرد ؟ به دادش برسید داره از دست میره :((

سلام یه مشکلی پیش اومده برای فلش کارت برادرم....
وقتیکه فلش کارت رو میزاریم بعضی از فایلها اجرا نمیشن و اسمشون هم تغییر کرده و اصلا قابل خوندن نیست .:confused:
اون فایلها اصلا شناخته هم نمیشن و به هیچ عنوان نمیشه نه پاکش کرد نه انتقالش داد توی کامپیوتر...
به نظر شما مشکل چیه؟ ویروسی شده یا کلا خراب شده ...:( باید چی کار کرد ؟ به دادش برسید داره از دست میره :((
بنظر میاد که ویروسی شده
1- با یه آنتی ویروس آپدیت شده فلش رو چک کن تا ویروسهای احتمالی رو شناسایی کنه
2-اگر میتونی اسم اون فایلها رو تغییر بده تا احیانا اگر فقط سیستم فایل تخریب شده بشه اونا رو کپی کرد
3-فلش رو توی یه Flash Reader دیگه هم امتحان کن
4-اگر راههای بالا جواب نداد فلش رو باید فرمت کنی تا دوباره قابل استفاده بشه.

سلام.كسي مي تونه دليل وزور و سر و صداي پاورهاي گرين رو رو مشخص كنه؟دو تا پاور 680و580 اكتيو دارم هر دو تا شون هم مثل كندوي زنبور شدن و اعصابمو داغون كردن.بيشتر از يك هفته هم نيست كه دارن كار مي كنن. توي محيط عادي ويندوز هم يه ذره سر و صدا دارن.توي گيم هم كه ديگه جيغ ميكشن.ايراد از چيه؟خازنها ؟مدارها؟يا كلا پاور هاي گرين اوضاشون بي ريخت شده؟جالب اينكه سيستمها با پاور silverstone با قدرت معادل كمترين سر وصداي اضافي ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or