تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من يك مشكلي دارم سيستمم هم توي پروفايلم هست اگر هر كس حل كنه خيلي ثواب كرده
http://upload.iranblog.com/1/1205843223.jpg
تو اين شكل همين طور كه مي بينيد داخل مستطيل هاي قرمز (زوم كنيد بهتر ديده ميشه) خط ها صاف نيستند و مربع مربع و همچنين در Dead Space پشت آيزاك اينطوريه و محيط بازي
اين مشكل بيشتر در مورد دورنما هاست
در Crysis : WH برگ ها هم همين مشكل را دارند

این مشکل فکر میکنم مربوط به فعال نبودن گزینه ی Anti Aliasing هست ، البته بازی GTA IV این آپشن رو نداره.

سلام
من امروز صبح کامپیوترو روشن کردم و یه فلش زدم توش. خواستم یه داکیومنت باز کنم که برنامه ورد یه اررور داد که میگفت که یک فایل برنامه نیست و یک گزینه ی ok داد. بعد از ok کردن یه دفه صفحه سفحه سیاه شد و دیگه تصویر برنگشت. بعد کامپیوترو خاموش روشن کردم ولی بالا نیاورد.
الان تنها راه بالا آوردنش ریست کردن cmos هستش وگرنه بالا نمیاره. ممنون میشم اگه کمک کنید.:biggrin1:
کسی نمیتونه کمک کنه؟

با سلام خدمت دوستان بازی سنتری
آقا سیستم من یه مشکلی پیدا کرده کامپیوتر من ضربه خورد و هاردشو عوض کردم ولی الان وقتی که مثلا flash رو به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر reset میکنه در مورد cd هم همینطوره به نظر شما قطعه دیگه ای هم مشکل پیدا کرده وفکر میکنید کدام قطعه؟؟؟؟:confused::(

با سلام خدمت دوستان بازی سنتری
آقا سیستم من یه مشکلی پیدا کرده کامپیوتر من ضربه خورد و هاردشو عوض کردم ولی الان وقتی که مثلا flash رو به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر reset میکنه در مورد cd هم همینطوره به نظر شما قطعه دیگه ای هم مشکل پیدا کرده وفکر میکنید کدام قطعه؟؟؟؟:confused::(
شاید از پاورت باشه !!!البته باید تست کنی

آخرین ویرایش:
DVD Writer

با سلام.
من یک دی وی دی رایتر liteon دارم.(2سال و نیم پیش خریدم به همراه pc)
مشکلات مختلفی دارم با این رایتر:
1- بعضی مارک ها و مدل های دیسک را نمیشناسد.(مثلا topwrite یا ...)
2-قبلا از دیسک های sony استفاده می کردم ولی الان دیسک های سونی را نمیشناسد. (مدل -r را نمیشناسد.)
3-بعضی دیسک ها یی را که با رایتر های دیگر رایت کردم و در تمام دستگاه ها و سیستم های دیگر درست است را با عنوان blank dvd و حتی blank cd میشناسد.
مشکل از کجاست؟چکار کنم؟
راه حل چیست؟
با تشکر.

خوب کلا درایوای liteon مشکل نخوندن بعضی از cdها و dvdها رو داره کاریشم نمیشه کرد.:cheesygri
اما در مورد اجرا نشدن cd یا dvdها احتمالا لنزش مشکل پیدا کرده حالا کثیف شده یا ضربه دیده و.....
پیشنهاد میکنم بفرستی سازگار یه حالی بهش بدن.:biggrin1:

خوب کلا درایوای liteon مشکل نخوندن بعضی از cdها و dvdها رو داره کاریشم نمیشه کرد.:cheesygri
اما در مورد اجرا نشدن cd یا dvdها احتمالا لنزش مشکل پیدا کرده حالا کثیف شده یا ضربه دیده و.....
پیشنهاد میکنم بفرستی سازگار یه حالی بهش بدن.:biggrin1:

با تشکر فراوان.
من خودم فکر کنم اگر عوضش کنم بهتر باشه.
نظرتون در مورد درایو های سامسونگ چیه؟(مشکلی ندارن؟همه دیسک ها را میخونه؟)
چون نمی خوام زیاد گرون باشه.
با تشکر.

ا تشکر فراوان.
با تشکر.
به نظرم اگه از برند ايسوس بگيري بهتر باشه .
قيمت اكثر DVD رايترها ديگه از مرز سي هزار تومان نمي گذره.

با تشکر فراوان.
با تشکر.
خواهش
این دیگه بستگی به خودت داره که بخوای درستش کنی یا عوضش کنی.
سامسونگ هم درایوای خوبی داره من 22x sataش رو پیشنهاد میکنم حدودا 28 290 تومن در میاد.

برا کامپیوتر من یه مشکل عجیبی پیش اومده وقتی که روشنش میکنم قبل از اینکه وارد ویندوز شه توی DOS یه پیغام میده:

Scanning BIOS Image In Hard Drive

و بعد همینجوری گیر میکنه و هر کاری که میکنم و هر دکمه ای که میزنم جلو نمیره!
این نکته رو هم یادآوری کنم که برخلاف همیشه که چراغ CPU یعنی همون چراغ سبزه روشن بود برعکس هی چشمک میزنه!
مشکل از کجاست؟!

اقا اين سيستم ما چند تا مشكل داره اول اينكه usb رو نمي شناسه درايورها رو هم كه نصب ميكني بازم تغييري نمي كنه (يعني الان موس تعطيله) بعد اينكه دي وي دي رايتر رو هم نمي شناسه سي دي رايتر رو هم توي ويندوز مي شناسه اما موقعي كه براي بوت انتخابش ميكني سيستم دچار مشكل مي شه و وارد مراحل نصب ميندوز نمي شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or