تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من تازه يه پاور 535 گرين گرفتم
وقتي روشنش ميكنم
روشن ميشه بعد دوباره كاملا خواموش ميشه و 2 ثانيه بعد دوباره روشن ميشه
هيچ چيزم مشكل نداره يعني ويندوز بالا مياد و هيچ مشكل سخت افزاريم ندارم
ميخواستم ببينم اين اديه يا پيامد چيزيه؟(اخه من تا حالا گرين نداشتم):(

خوب کابلا رو یبار دربیار دوباره جا بزن.(مخصوصا 4 پین و 24 پین)
ولی واسه اطمینان به نظر من پاور رو ، رو یه سیستم دیگه امتحان کن ببین چی میشه.

خسته نباشین من یه مارد برد ASUS M2n E -SLI دارم که امروز یه گرافیک 3d Club 3850
روش نصب کردم اما وقتی میخوام درایور گرافیک رو نصب کنم این ارور رو میزنه
http://xs.to/xs.php?h=xs537&d=09105&f=1946.jpg
1243.jpg

2458.jpg

3523.jpg

RAPIDSHARE

کسی میدونه مشکل چیه از لحاظ سالمی هم بردم هم گرافیک سالمه
ممنون میشم کمک کنید

سلام دوست عزیز...اول از همه اینکه آخرین درایور سریه 3800 دانلود کن ...مینبوردت هم Nforce باید باشه..
که شما هم داری از گرافیک ATI استفاده میکنی...اگه از آخرین درایو استفاده کنی معلوم میشه که مشکل کجاست....ولی شما برای اینکه بتونی از گرافیک خوب بهره ببری باید Nvidia میگرفتی برای مادربوردی که تهیه کردی.....در بعضی از موارد هم ممکن ویندوزت حالش خوب نباشه....وحتی سعی کن موع نصب نه به اینترنت وصل باشی نه نرم افزار دیگه ای روی دسکتاپ فعال باشه....من همین قدر میتونم راهنماییت کنم.موفق باشی.....;)

با عرض سلام ..به دوستان....من مینبورد خودم رو K9a2 pkatinum بایوسشو آپدیت کردم...
و بعد از اون دیگه سیستم تصویر نداد....و مین و بردم گارانتی و درستش کردن....ولی بعد از اینکه سیستم و مورد استفاده قرار دادم....در برخی از موارد سیستم بالا نمیاد..هارد و نمیشناسه..و تنها راهی که داره اینه که من کابل ساتارو از مین باز کنم...و دوباره وصل کنم..تاسیستم بالا بیاد...و بعضی وقتها هم توی ویندوز سیستم هنگ میکنه....میخواستم نظر دوستان رو بدونم.....

کسی میدونه مشکل چیه از لحاظ سالمی هم بردم هم گرافیک سالمه
ممنون میشم کمک کنید
شما آخرین درایور کارتت رو از ati بگیر ، ویندوزت رو هم اگه میتونی دوباره بریز ببین چی میشه.
ولی شما برای اینکه بتونی از گرافیک خوب بهره ببری باید Nvidia میگرفتی برای مادربوردی که تهیه کردی
مهم نیست که چیپ مین چی هستش و تفاوتی هم از نظر کارایی نیست.;)
با عرض سلام ..به دوستان....من مینبورد خودم رو K9a2 pkatinum بایوسشو آپدیت کردم...
و بعد از اون دیگه سیستم تصویر نداد....و مین و بردم گارانتی و درستش کردن....ولی بعد از اینکه سیستم و مورد استفاده قرار دادم....در برخی از موارد سیستم بالا نمیاد..هارد و نمیشناسه..و تنها راهی که داره اینه که من کابل ساتارو از مین باز کنم...و دوباره وصل کنم..تاسیستم بالا بیاد...و بعضی وقتها هم توی ویندوز سیستم هنگ میکنه....میخواستم نظر دوستان رو بدونم.....
اینطور که معلومه مینت مشکل داره ، شما کیست رو ببر گارانتی همونجا بهشون نشون بده که چه مشکلی داره.

سلام
من امروز صبح کامپیوترو روشن کردم و یه فلش زدم توش. خواستم یه داکیومنت باز کنم که برنامه ورد یه اررور داد که میگفت که یک فایل برنامه نیست و یک گزینه ی ok داد. بعد از ok کردن یه دفه صفحه سفحه سیاه شد و دیگه تصویر برنگشت. بعد کامپیوترو خاموش روشن کردم ولی بالا نیاورد.
الان تنها راه بالا آوردنش ریست کردن cmos هستش وگرنه بالا نمیاره. ممنون میشم اگه کمک کنید.:biggrin1:

سلام دوستان

من تازگی یک مشکل برای لب تاپم پیش اومده این که بعد مثلا 3-2 ساعت صفحه سیاه میشه و دیگه کاری نمیشه کرد به جز خاموش کردن از روی دکمه power خود دستگاه . قبلا هم موقع بازی کردن بعد 1 ساعت یهو خاموش میشد .
مدل هم toshiba qosmio x305 میباشد
اگه میشه کمک کنید که چیکار کنم که این مشکل نباشه ....
مرسی

من يك مشكلي دارم سيستمم هم توي پروفايلم هست اگر هر كس حل كنه خيلي ثواب كرده
http://upload.iranblog.com/1/1205843223.jpg
تو اين شكل همين طور كه مي بينيد داخل مستطيل هاي قرمز (زوم كنيد بهتر ديده ميشه) خط ها صاف نيستند و مربع مربع و همچنين در Dead Space پشت آيزاك اينطوريه و محيط بازي
اين مشكل بيشتر در مورد دورنما هاست
در Crysis : WH برگ ها هم همين مشكل را دارند
آيا مشكل نرم افزاري است؟
يا سخت افزاري (مثلا مدل مانيتور و يا جانيفتادن كارت گرافيك يا برق خونه يا جا به جا وصل شدن سيم ها )..
چون وقتي سيستم روشن مي شه مانيتور بالاش هي مياد مينويسه analog بعد digital بعد از 10 ثانيه سيستم روشن ميشه
همچينين وقتي محافظ رو وصل مي كنم بعد از 40 ثانيه سيز ميشه اما وقتي سيم ها رو وصل مي كنم ميره رو low
اگه كسي مي دونه لطفا به همه سوالات پاسخ بده
در ضمن درايور كارت گرافيك 182 براي 3 march از سايت nvidia دانلود كزدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or