تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

برو تو لینک زیر تو تشر بیا بیرون
حاجی کارتهایی که connector زوج دارن 3way میشن !
GTX-23.jpg
در حالی که 295 تکی داره !

حاجی کارتهایی که connector زوج دارن 3way میشن !
GTX-23.jpg
در حالی که 295 تکی داره !
من به ایناش کاری ندارم اگه فکر میکنی دارم خالی میبندم ادرستو بده برات کانکتور رو میفرستم !!!
Code:
Nemikhastam begam vali majbor shodam connector dast saz mohandesaye mamlekate !!!

سلام
من با مانیتور samsung 1933sn توی xp میتونم رزولوشن رو روی 1280*720 بگذارم ولی توی ویستا از 1024 *768 یک پله ای به 1360*768 که رزولوشن مانیتور هست میره و بالاتر هم نداره ولی توی xp تا1920 هم داره ........ درایور ati هم یک ورژن هست حتی بالاتر هم امتحان کردم یعنی ورژن 9.1 ولی نشد ....
( برای بازی هایی که این رزولوشن 1360 رو پشتیبانی نمیکنند خیلی تاثیر داره )
مشکل کجاست ؟

آخرین ویرایش:
اخیرا" وقتی من دارم بازی از دی وی دی رایتر نصب می کنم سرعت کامپیوتر اون قدر میاد پایین که نمی شه حتی تو مای کامپیوتر رفت . مجبورم که بازی رو اول کپی کنم که اون هم حداقل یه 32 یا بیشتر دقیقه طول می کشه نمی دونم چی شده ؟؟
دی وی دی رایتر هست سونی

سلام
من با مانیتور samsung 1933sn توی xp میتونم رزولوشن رو روی 1280*720 بگذارم ولی توی ویستا از 1024 *768 یک پله ای به 1360*768 که رزولوشن مانیتور هست میره و بالاتر هم نداره ولی توی xp تا1920 هم داره ........ درایور ati هم یک ورژن هست حتی بالاتر هم امتحان کردم یعنی ورژن 9.1 ولی نشد ....
( برای بازی هایی که این رزولوشن 1360 رو پشتیبانی نمیکنند خیلی تاثیر داره )
مشکل کجاست ؟

نظری نیست ؟

با سلام .
دوستان من می خوستم بعد از صد و بوقی این بایوس مادربرد رو (روم به دیوار) آپدیت کنم :biggrin1:.
مین من گیگا هست k8nsc939(واسه خودش زیرخاکیه) .
خلاصه! سه تا فایل دانلود کردم در یک فولدر از خود سایت گیگا گرفتم . یکی رو بازکردم و فایل مربوطه رو با پسوند f9gدرش صدا زدم اماااااااا یا اصلا بدون اینکه کاری کنه از صفحه خارج می شه یا اینکه یک بار هم ارور داد از سایز بایوس(جلل خالق). یه راهنمایی بکنید چون تا حالا آپدیت نکردم بایوس رو . راهی هست که برای تمام برند ها جواب بده و محدود به یک کمپانی نباشه؟(یه راه استاندارد).
یه سوال هم اینکه مثلا ورژن بایوس من F7هست من می تونم F9 رو نصب کنم یا نه باید F8هم نصب بشه؟ یعنی می گم یکی کافیه یا دوتاشون باید به ترتیب اضافه بشند ؟
من آدم با سوادی هستم اما با این چیزا درگیر نبودم تا حالا چون اصلا به فکرشون نبودم:biggrin1:
یا حق

كامپيوتر من هم يه مشكلي داره كه هر موقع 2 تا فايلي باز كني يا 2 سه تا سايت بري يه كم بهش فشار بياد صدا ش در مياد و به تدريج هم بيشتر ميشه
فكر كنم صدا از فن هاي كامپوترم باشه شما ميتونيد كمكي كنيد؟

یعنی چی صداش در میاد ؟ اگه منظورت اینه که دور فنش زیاد میشه و به سروصدا میفته که خوب این مشکل از فن هاس باید در بیاری خوب تمیزشون کنی.
ولی اگه مشکل چیز دیگه هس بیشتر توضیح بده تا بشه کمک کرد.

آخرین ویرایش:
كامپيوتر من هم يه مشكلي داره كه هر موقع 2 تا فايلي باز كني يا 2 سه تا سايت بري يه كم بهش فشار بياد صدا ش در مياد و به تدريج هم بيشتر ميشه
اين مشكل حساب نميشه.
CPU شما وقتي بهش فشار مياد داغ ميكنه و وقتي داغ كنه سرعت فن به طور اتوماتيك ميره بالا تا دماي CPU رو در حالت متعادلي نگه داره.
اون صدا هم از فن CPU هه.
(البته اين صدا در فنهاي جديد كمتره)

مشکلات سخت افزاری

با سلام
یه مشکلی دارم که اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم.
من حدود یه سال پیش یه سیستم جمع کردم که بدون مشکل بازی های جدید رو اجرا میکرد مثل کرایسس، cod، حتی assassin's creed اما مدتیه بازی هارو که اجرا میکنم پس از چند دقیقه ( حتی بازی هایی رو که قبلاً بدون مشکل بازی میکردم ) سیستم خاموش میشه وباید دوباره روشنش کنم ( ری استارت نمیشه) فکر میکنین مشکل از چیه؟ آیا با نصب دوباره ویندوز مشکلم حل میشه یا ایراد سخت افزاریه و اگه اینطوره ازکجا بفهمم ایراد از کدوم قطعه است و چجوری باید رفعش کنم. باید بگم این مشکل فقط در هنگام بازی بوجود میاد.
متشکرم

این مشکل نیست . شما تو Bios گزینه ی CPU Smart Fan control رو Enable کردی ..

با سلام
من حدود یه سال پیش یه سیستم جمع کردم که بدون مشکل بازی های جدید رو اجرا میکرد مثل کرایسس، cod، حتی assassin's creed اما مدتیه بازی هارو که اجرا میکنم پس از چند دقیقه ( حتی بازی هایی رو که قبلاً بدون مشکل بازی میکردم ) سیستم خاموش میشه وباید دوباره روشنش کنم ( ری استارت نمیشه) فکر میکنین مشکل از چیه؟ آیا با نصب دوباره ویندوز مشکلم حل میشه یا ایراد سخت افزاریه و اگه اینطوره ازکجا بفهمم ایراد از کدوم قطعه است و چجوری باید رفعش کنم. باید بگم این مشکل فقط در هنگام بازی بوجود میاد.
متشکرم
به احتمال زياد مشكلت نرم افزاريه.
ويندوزتو عوض كن.

با سلام
متشکرم
مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
شما ویندوز رو عوض کن ببین چی میشه ، درایور کارتت رو هم آپدیت کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or