SASAN-BSE
کاربر سایت
خوب اول برو تو Control Panel بعد Network Connections بعد تو قسمت Lan or High-Speed Internet رو کانکشن lanت راست کلیک کن برو تو properties ، تو همون صفحه (یعنی تب general) رو internet protocol tcp/ip دو بار کلیک کن (یه صفحه باز میشه) اگه رو obtain an ip address automatically بود عوضش کن رو use the following ip address اون کادرای پایین از حالت بلاکه در میاد بعد تو قسمت ip address یه ip تعریف کن مثلا 192.168.1.2 (میتونه هرچی باشه به غیر از ap ، ip) تو قسمت subnet mask هم بزن 255.255.255.0 .XP
مرسی
خوب من پیشنهاد میکنم دوباره ویندوز بریزی.(چون میگی با آپدیت درایور هم درست نشده)کار خواستی نکردم فقط چند روز پیش دستگام تقریبا کند شده بود با دکمه ریستش کردم
تو قسمت internet protocol tcp/ip خودش قبلا IP روش بود ، دوباره زدم ولی فرقی نکردخوب اول برو تو Control Panel بعد Network Connections بعد تو قسمت Lan or High-Speed Internet رو کانکشن lanت راست کلیک کن برو تو properties ، تو همون صفحه (یعنی تب general) رو internet protocol tcp/ip دو بار کلیک کن (یه صفحه باز میشه) اگه رو obtain an ip address automatically بود عوضش کن رو use the following ip address اون کادرای پایین از حالت بلاکه در میاد بعد تو قسمت ip address یه ip تعریف کن مثلا 192.168.1.2 (میتونه هرچی باشه به غیر از ap ، ip) تو قسمت subnet mask هم بزن 255.255.255.0 .
بعد همه ی صفحه هارو ok کن اگه کانکشنت enable هست که هیچ اگر نیست enableش کن. (رو همون آیکون کانکشن lan کلیک کن)
بعد که اینکارارو کردی ap رو وصل کن ، تو یه مرورگر ipشو بزن ببین چی میشه.
راستی این apت wireless هستش ؟ واسه چه کاری میخوای ؟
یه عکس ازش بذار.
)
ارهآها پس روتر هستش.
خوب اون پایین اون دو تا آیکون مانیتور sent و received دارن ؟ اصلا همدیگه رو پیدا کردن ؟
کابل lan مال خود ap هستش ؟ (منظورم اینه که سالمه دیگه ؟) ، شما درست به ap وصل کردی ؟
یه عکس هم از پشتش بذار.
:biggrin1:به بابا خودت واردی که.:cheesygri
یعنی میخوای ssidش (یا همون Wireless Network Name) رو عوض کنی درسته ؟
خوب وقتی میگی درست کار میکنه پس یا ipشو نمیدونی یا ipش عوض شده.
قبلا هم گفتم خود ap رو یبار ریست کن برگرده به تنظیمات کارخانه بعد امتحان کن.
بازم ممنون دوست من:smile:والا من که نمیدونم مشکل چیه هرجور فک میکنم امکان نداره هیچ اتفاقی نیفته.
سلام
من یک سوال کردم هیچ کس بلد نیست جواب بده