تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خوب ویندوز عوض کردی ؟
تو ویستا چی ؟
امتحان کن ببین چی میشه.
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه حالا از بایوس یا.....

آخرین ویرایش:
ویندوزت رو این هاردیه که مشکل داره ؟ سیستم فایلشون یکیه ؟
نه ویندوزم روی اون یکی هارده
سیستم فایلشون یکیه ؟ اینی که گفتی یعنی چه ها :biggrin1::-"
اگه همون نوع فرمت هارد رو میگی هارد رو با ویستا پارتیشن و فرمت کردم

آخرین ویرایش:
نه ویندوزم روی اون یکی هارده
سیستم فایلشون یکیه ؟ اینی که گفتی یعنی چه ها :biggrin1::-"
اگه همون نوع فرمت هارد رو میگی هارد رو با ویستا پارتیشن و فرمت کردم
خوب اون هاردی که روش ویندوز ریختی رو بذار کنار تو این هارده که مشکل داره (کلا فرمت کن فقط ntfs باشه) ویندوز بریز ببین چی میشه.
منظورم fat16 , fat32 یا ntfs هستش.
سوپرا جان چک گردم کامپیوتر ویروس نداره.ولی cpu هنوز مشکل داره غیر از تعویض ویندوز راه دیگه ای نیست.
شما یه یوزر دیگه بساز وارد شو ببین چی میشه.
در مورد ویروس هم یا آنتی ویروس پیدا نکرده یا اصلا ویروس نیست ولی خوب چون میگی از صبح اینجوری شده احتمالش زیاده که ویروس باشه.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه ی دوستان
من یه مادربرد ایسوس دارم مدلش هم p5q-e هست . متاسفانه رمهای منو در حال 4 گیگ با مشکل مواجه میشه یعنی وقتی 4 گیگ رم رو وصل می کنم سیستمم سریع هنگ میکنه یا ریست میشه .
از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه .
خیلی خیلی ممنونم .
راستی تایمینگ رمهام 5.5.5.15 هست و مارکش Corsair با باس 800 دوال.
با تشکر
شما bios مادربردتو update کن این از لینک دانلود bios

http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P5Q-E&f_type=34&SLanguage=en-us
اینم راهنماش:
http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us
اگر باز هم مشکل داشتی از من بپرس
خود سایت ASUS یه Fixable برای مشکل شما گذاشته !!!!!

برادر یوزر جدید ساختم.یوزر قبلیم به طور غیر عادی پاک شد:(وقتی میخوام وارد درایو بشم این ارورو میده c:\resycled\boot.com is not a valid win 32 application
اینطورکه پیداست شما ویروس داری باید یه NOD 32 ورژن 4(Smart secrity) نصب کنی بعد اون رو update کنی !!!!!!
من به همین مورد برخورد کرده بودم !!

آخرین ویرایش:
برادر یوزر جدید ساختم.یوزر قبلیم به طور غیر عادی پاک شد:(وقتی میخوام وارد درایو بشم این ارورو میده c:\resycled\boot.com is not a valid win 32 application
چیکار کردی که قبلی پاک شده ؟
گفتم به احتمال زیاد ویروسه.

wow

خوب اون هاردی که روش ویندوز ریختی رو بذار کنار تو این هارده که مشکل داره (کلا فرمت کن فقط ntfs باشه) ویندوز بریز ببین چی میشه.
منظورم fat16 , fat32 یا ntfs هستش.

فرمت جفت هارد هام NTFS هست.جفتشو با خود ویستا NTFS کردم.
حالا نمیشه بدون عوض کردن ویندوز و فرمت فهمید آخه من 400 گیگو کجام کنم:biggrin1:
او یکی هاردم هم 160گیگه:(
یه سوال دیگه استاد:love: میشه همین ویندوزم باشه بعد روی یه درایو دیگه اون هارد مشکل داره
ویندوز 7 بریزم و از هرکدوم که خواستم استفاده کنم.(چه جوری بوتشون کنم)(که فهمید هارد مشکل داره یا نه)
اگه شدنیه. میشه راهنمایی کنی.
خیلی چاکرم

من میخوام هاردت رو تست بزنی تا ببینی خرابه یا نه اینه که گفتم روی اون ویندوز بریزی تا مشخص بشه که مشکل از هارده یا.....
استاد :laughing:
بهترین کار اینه که درایو اول این 500gbیی رو فرمت کنی ویندوز بریزی ببینی چی میشه.

مشکل با مادربرد MSI

سلام به همه

عزیزان مشکلی که من دارم با مادربرد MSI هست و cdrom usb من یک تبدیل CDROM به USB گرفتم و در مادربرد GIGA هیچ مشکلی نیست چون USB-CDROM رو انتخاب میکنم و ادامه کار ولی در مادربرد MSI هیچ گزینه ای نیست و من نمیتونم از طریق cdrom usb ویندوز نصب کنم اگر از عزیزان کسی میتونه مشکل منو رفع کنه لطفا سریع تر رفع کنه

TNX ALL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or