مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
کامپیوتر من بدون مشکل روشن میشه اما وقتی وارد بازی می شم حتی می نی گیم بعد مدتی هنگ میکنه کمک کنید غیر بازی همه کار میتونم بکنم
سلاممن امروز صبح سیستمم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه میزان استفاده از cpu در حالت عادی صد در صده با انتی ویروس مک افی چک کردم ویروس نداره. داخل تسک منیجر یه فایلی بود هی ارور میداد و از 70 درصد cpu استفاده میکرد مشکل چیه؟:confused::confused::confused:
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از کجاست .با سلام خدمت همه ی دوستان
من یه مادربرد ایسوس دارم مدلش هم p5q-e هست . متاسفانه رمهای منو در حال 4 گیگ با مشکل مواجه میشه یعنی وقتی 4 گیگ رم رو وصل می کنم سیستمم سریع هنگ میکنه یا ریست میشه .
از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه .
خیلی خیلی ممنونم .
راستی تایمینگ رمهام 5.5.5.15 هست و مارکش Corsair با باس 800 دوال.
با تشکر
خوب کدوم 7300 ؟cpu:3.6 one core
vga:geforce 7300
ram: 1g ddr2
motherboard5pl2e
ویندوزت رو این هاردیه که مشکل داره ؟ سیستم فایلشون یکیه ؟من یه هارد 500 سامسونگ دارم 4....5 ماهه خریدمش از همون اول وقتی میخواستم برم توی درایوهاش بعضی وقتها یه یه مکث میکنه و صدای تیکی میده و و بعد باز میشه.
در ضمن من 2 تا هارد دارم هارد اولیم این مشکل رو نداره
میخواستم ببینم هارد مشکلی داره
ممنون:confused:
راستی ویندوز رو هم عوض کن (هارد رو کلا فرمت کن) ببین چی میشه.خواهش می کنم کمک کنیدبعضی وقتها بعد از هنگ کردن که ریست می کنم صفحه پر از اعداد صفر می شه
cpu:3.6تک هسته
vga:geforce7300se
hard:120g
ram:1g ddr2
به نظر شما ویروسه یا مشکل سخت افزاری چون در صفحه ویندوز مشکلی ندارم
همون اول بعد از ران شدن هنگ میکنه ؟با سلام خدمت همه ی دوستان
من یه مادربرد ایسوس دارم مدلش هم p5q-e هست . متاسفانه رمهای منو در حال 4 گیگ با مشکل مواجه میشه یعنی وقتی 4 گیگ رم رو وصل می کنم سیستمم سریع هنگ میکنه یا ریست میشه .
از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه .
خیلی خیلی ممنونم .
راستی تایمینگ رمهام 5.5.5.15 هست و مارکش Corsair با باس 800 دوال.
با تشکر
همونطور که حسن گفت به احتمال زیاد ویروس هستش با Bitdefender اگه داری یه اسکن کن ببین پیدا میکنه یا نه اگرنه که هاردو فرمت کن و دوباره ویندوز بریز.من امروز صبح سیستمم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه میزان استفاده از cpu در حالت عادی صد در صده با انتی ویروس مک افی چک کردم ویروس نداره. داخل تسک منیجر یه فایلی هست هی ارور میداد و از 70 درصد cpu استفاده میکنه مشکل چیه؟اسمش spooler subsystem ap هست و هر وقت فایل در حال اجراست اینترنت قطع میشه انتی ویروس غیر فعال میشه {من که اند تسکش میکنم بعد چند دقیقه دوباره باز میشه}لطفا هر چه سریع تر کمک کنید.:confused::confused::confused: