تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

کسی به من نمیتونه کمک کنه؟
من پیشنهاد میکنم!از Menuخود bios این کار رو انجام بدی!ولی قبلش باطری مادربردت رو دربیار یاjumperبقل باطری که یه جامپر3تائی هست رو جاش رو عوض کن ودوباره بگذار سر جاش!بعد Biosرو Update!!!!
با کسب اجازه از استاتید Bazicenterمن چون کارم سخت افزار هست نظر دادم!:-":blushing::-":blushing::-":blushing:

سلام
می خواستم بدونم این VSO DEVICES چی هست چون توی DVICE MANGER کامپیوتر م یک هم چیزی نوشته شده ا ین هم عکسش http://irapic.com/uploads/1230603500.gif
دوست عزیز سیستمت اگر 64bitهست یک چیز طبیعی !این گزینه واسه شناسائی قطعات32Bit هست!من خودم هم یک همچین گزینه ای تویDMام هست!

سلام
من یک دستگاه kvm خریدم که دو کیس را به یک مانیتور و یک موس و کیبورد وصل کنم و kvm هم وقت ps/2 برای وصل کردن موس داره
موس من هم usb است حتی با فیش تبدیل usb به ps/2 هم کار نکرد
مدل موس هم a4tech x-755fs میباشد
لطفا راهنمای کنید که این دو وسیله پنجاه هزار تومن خرج رو دستم گذاشته
ایا راهی است یا باید یکی از اینها رو عوض کنم

من یه مادربرد abit ip35 pro دارم حالا بهم اررور میده. وقتی خاموشه که اررور 9.9 میده بعد که روشن میکنم اول اررور c1 بعد از دو ثانیه c3 و بعد از 3 ثانیه اررور 25 میده. چیکار کنم؟
راستی یکی دوبار موقع روشن کردن بعد از اررور c3 اررور 02 داد و همون موند مشکلش چیه؟

من یه مادربرد abit ip35 pro دارم حالا بهم اررور میده. وقتی خاموشه که اررور 9.9 میده بعد که روشن میکنم اول اررور c1 بعد از دو ثانیه c3 و بعد از 3 ثانیه اررور 25 میده. چیکار کنم؟
راستی یکی دوبار موقع روشن کردن بعد از اررور c3 اررور 02 داد و همون موند مشکلش چیه؟
ماشاالله به مهندسان متخصص! هیچکس نمی خواد جواب منو بده؟

ماشاالله به مهندسان متخصص! هیچکس نمی خواد جواب منو بده؟
دوست عزیز یه سوال وقتی سیستم شما خاموشه چطور Error میده!:eek::confused:
من 2تا میَASUSداشتم همین مشکل رو داشت زمانی که مین رفت گارانتی گفتن از DIMMرم روی مین بوده!جای رمت رو عوض کن احتمال 20%درست میشه !ولی در کل بدی گارانتی حالا یا عوض کنن یا تعمیر واست بهتره چون این هم یه مشکل سخت افزاریه هم اگر بخوای در آینده رم اضافه کنی به مشکل بر میخوری!

من رم سیستمم رو کردم 2 گیگ (1 گیگ ddr2 بود یه 1 گیگ ddr2 دیگه هم انداختم شد 2گیگ)
الان وقتی سیستم رو روشن می کنم قبل از بالا اومدن ویندوز رم رو میزنه 2048 مگ ولی تو ویندوز تو کنترل پنل-قسمت سیستم مثل قبل مقدار رم 1 گیگه و کارایی رم هم تو ویندوز تغییری نکرده...
کسی می دونه که چی کار باید کنم تا رمو تو ویندوز هم 2048 مگ نشون بده؟؟
مرسی.

من رم سیستمم رو کردم 2 گیگ (1 گیگ ddr2 بود یه 1 گیگ ddr2 دیگه هم انداختم شد 2گیگ)
الان وقتی سیستم رو روشن می کنم قبل از بالا اومدن ویندوز رم رو میزنه 2048 مگ ولی تو ویندوز تو کنترل پنل-قسمت سیستم مثل قبل مقدار رم 1 گیگه و کارایی رم هم تو ویندوز تغییری نکرده...
کسی می دونه که چی کار باید کنم تا رمو تو ویندوز هم 2048 مگ نشون بده؟؟
مرسی.
بابا حتما رمت خوب جا نخورده واسه منم این طوری شد.یکم تکونش بدی حل میشه.

سلام
من دیروز سیستم جدید بستم ولی نمی دونم چرا وقتی سیستم رو روشن میکنم روی صفحه اول که یه عکس از مدل مادربورد هست(قبل از صفحه ای که مشخصات رو مینویسه) میمونه و هیچ کدام از کلید های کیبرد عمل نمیکنن:(
الان مادر بورد رو فرستادم گارانتی که ببینم عیب از مادربورد هست یا نه
core 2 duo E8400
2*2GB patriot ddr2/800
gigabyte ep31
green gp535
zotac 9800gtx
بنظرتون کجای کار ایراد داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or