تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان من قبلا این سوالو پرسیده بودم ولی گویا جاش اشتباه بوده چند روزی نتونستم آن شم شرمنده supra
ببینید من فقط میخوام بدونم منوی بوت توی مادربورد biostar t-power با چه کلیدی میاد؟
به عنوان مثال تو سیستم من با دکمه f12 میاد

من یه مشکلی دارم که عجیبه و هر قدر فکر کردم ربطی به نرم افزار نداره :
از بازی های جدید (اونایی که فیلم با فرمت .bik دارن) وقتی رو xp میریزم و میخام بازی کنم به طرز وحشتناکی لودینگ ها طولانی میشه (ولی تو بازی میره بدون افت فریم و مشکلی!) در صورتی که همچین مشکلی تو ویستا ندارم ولی در عوض تو خود بازی شدیدا افت فریم میده! (همه بازی ها این طوری نیستا!)
چند بار ویندوز sp2 و sp3 عوض کردم - درایور کارت آپدیته - dx آخرین ورژن هست...
احتمال دادم مشکل سخت افزاری باشه!
بازی هایی که این جوری شده: call of duty waw - dead space - alone in the dark - mercenerise 2

لطفا یکی راهنمایی کنه!

باشه آقا چرا میزنی.:cool:
یعنی تو منوی بایوس تنظیمات boot رو نمیبینی ؟
میتونی از منوی بایوس یه عکس بگیری حالا با موبایل ، دوربین ؟

عزیز من که چیزی نگفتم
آره آقا من توی منوی بایوس نمیتونم اون نوشترو که مینویسه boot from cd/dvd press any keyو نمیبینم
کامپیوتر واسه پسر داییمه امکان عکس گرفتن ندارم اون کجا من کجا ولی میخوام برم واسش ویندوز عوض کنم باید اینو بدونم ممنون میشم کمک کنید

ببینید فکر کنم منظورمو متوجه نشدید
وقتی شما میخوای ویندوز نصب کنی چیکار میکنی؟صبر میکنی وقتی نوشت boot from cd/dvd press any key یه دکمرو میزنی بعد میره تو نصب ویندوز درسته؟حالا من که میخوام اینکارو بکنم این وشته نمیاد چطوری ویندوزو از طریق بوت تو این مادربورد نصب کنم؟:(امیدوارم متوجه شده باشید اگه نشدید چاره ای نیست میرم فیلم میگیرم میزارم ببینید

سي دي نصب ويندوزت bootable هست؟ سي دي يا درايوت خراب نيست احتمالا؟
برو تو قسمت setup (با زدن f8 در ابتداي شروع به كار كامپيوتر) بعد 1st boot device رو بگرد پيدا كن . مقدارش رو به cd rom تغيير بده ...

ببینید فکر کنم منظورمو متوجه نشدید
وقتی شما میخوای ویندوز نصب کنی چیکار میکنی؟صبر میکنی وقتی نوشت boot from cd/dvd press any key یه دکمرو میزنی بعد میره تو نصب ویندوز درسته؟حالا من که میخوام اینکارو بکنم این وشته نمیاد چطوری ویندوزو از طریق بوت تو این مادربورد نصب کنم؟:(امیدوارم متوجه شده باشید اگه نشدید چاره ای نیست میرم فیلم میگیرم میزارم ببینید
نه من متوجه شدم شما مشکلت اینه که نمیدونی کجا boot اول رو ، رو odd (منظورم cdrom هستش) تنظیم کنی درسته ؟ که (بعد از boot شدن سیستم با cd ویندوز) بعدش بخوای یه دکمه بزنی تا بره تو setup ویندوز.
شما تو گزینه های بایوس خوب بگرد شاید به یه اسم دیگه بود.
تو مینایی که بایوسشون awardـه به اسم advanced bios feature یا یه چیزی تو همین مایه ها هستش (مال ami دقیق یادم نیست) که first , second و third داره که شما به ترتیب مشخص میکنی و الی آخر.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or