دوستان 1 سوال pwer 400W برای CPU Q6600 احمقانه به نظر میاد؟یعنی ممکنه CPU آسیب ببینه با این POWER ؟؟
این سیستممنه کی گفته مگه جارو برقی یا یخچاله که بخواد احمقانه باشه ؟
البته فقط از روی cpu نمیشه توان یه سیستم رو حدس زد باید با توجه به قطعات دیگه توان مورد نیازش مشخص بشه.
q6600 نهایت مصرفش 200w هستش و در حالت idle هم 160 165w.
من از 4 تا رم یک گیگابایت استفاده می کنم ولی ویندوز 3 گیگ اعلام می کنه.ویندوز من Xp 32 Bit است.از چند جا پرسیدم می گویند ویندوز ایکس پی 4 گیگی رم ساپورت نمی کنه و باید ویستای 64 بیتی نصب کنم.
می خواستم بدونم اگر ویندوز ایکس پی 64 بیتی نصب کنم اشکال رفع میشه؟
خوب احتمالا 533 بوده ، رم ها در حالت single از یه مسیر برای انتقال اطلاعات بین رم و کنترلر حافظه (mch) استفاده میکنن و تو حالت dual این مسیر تبدیل به دوتا میشه یا بهتر بگم میشه دو برابر و یعنی افزایش کارایی حالا مال شما هم در حالت single داره کار میکنه واسه dual بودن تعداد رم ها باید زوج باشه ، باسوش یکی باشه و حجمشون هم یکی باشه وگرنه به حالت dual در نمیان.يه مشكل در مورد رم دوباره .
من رم 1 گيگ + 512 دارم . اين دو تا رو گذاشتم توي دو تا اسلات يه رنگ . جفتشون باس 667 هستن . تو ويندوز و ستاپ هم مقدار رم رو 1.5 گيگ نشون ميده . كارايي هم بالا رفته . يعني رم ها كار ميكنن . اين دو تا ماركشون فرق ميكنه يكي كينگ هست و اون يكي پاتريوت .
مشكل اينه كه امروز كه pc رو روشن كردم اولش نوشت :
1.5 گيگ رم باس 557!
حالا 500 و خورده اي بود . دقيق يادم نيست . ميخواستم ببينم علت افت باس چيه؟ در ضمن single chanle و dual channle رو هم يه توضيحي بديد . و اينكه الان براي من نوشته single channle طبيعيه؟
تو همین صفحه راجب این مشکل بحث شده بود فک کنم نگا نکردی.من از 4 تا رم یک گیگابایت استفاده می کنم ولی ویندوز 3 گیگ اعلام می کنه.ویندوز من Xp 32 Bit است.از چند جا پرسیدم می گویند ویندوز ایکس پی 4 گیگی رم ساپورت نمی کنه و باید ویستای 64 بیتی نصب کنم.
می خواستم بدونم اگر ویندوز ایکس پی 64 بیتی نصب کنم اشکال رفع میشه؟
همونطور که رضا گفت xp-32bit بیشتر از 3gb پشتیبانی نمیکنه و این محدودیت با نصب ویندوز 64bit برداشته میشه.
اگر سی پی یو شما 64 بیتی باشه میتونید سیستم عامل 64 بیتی نصب کنید و مشکل رم حل میشه ولی باید به مشکلات مربوط به استفاده از سیستم عامل 64 بیتی توجه کنید:
1- مشکلات سخت افزاری (برای تمام قطعات باید درایور 64 بیتی داشته باشید)
2- احتمال اینکه بعضی از نرم افزارهای 32 بیتی را نتونید اجرا کنید وجود دارد.