تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

به چیز خاصی ربط نداره بطور مثال تو cpu تا 64 داریم که بستگی به ویندوز داره که 32 بیت باشه یا 64 بیت و دیگه اینکه یکی از مشخصه های کارت گرافیک هم هست که بهش رابط حافظه میگن مثل 64 ، 128 ، 256 یا..... و قطعات دیگه همین.

بچه ها! من يه usb hub خريدم كه 4 تا جا داره . از هر 4 تا ميشه همزمان استفاده كرد؟ چون من يه رم ريدر و گوشيم رو كه بهش وصل كردم با هم نخوند ....
يه مشكلي هم دارم اونم اينه كه وقتي اين hub رو وصلش ميكنم به Usb پشت كامپيوتر ارور ميده كه "" device شما يه دستگاه پشتيباني كننده high speed usb هست و شما اونو به يه پرت none high speed متصل كرديد . اين باعث ميشه كه دستگاهتون كه همون hub باشه با سرعت كمتري عمل كنه"" . يه رم ريدر هم دارم كه اونم همين طوريه . مشكل چيه؟
m.b : ga . m55 sli s4 هست . رو تمام پورتهاي usb مادر برد كه چهارتا باشه پشتش امتحان كردم . قضيه چيه؟

از هر چهارتاش میشه هم زمان استفاده کرد ولی در مورد مشکلت باید بری تو بایوس ببینی تو گزینه های usbت usb 2.0 فعال هست یا مثلا کنترل کننده ی usb 2.0 فعال هست یا نه این کارا رو بکن ببین چی میشه.

داش رامين! :love:
من اصلا نميتونم از چهارتاش همزمان استف كنم . فقط يه درايو نشون ميده . يعني اگه يه فلش + گوشي وصل باشه فقط يكي رو ميشناسه . اصلا دو تا نشون نميده . تو بايوس هم روبروي usb نوشته بود v 1.1 + 2.0 . تمام چيزهاش هم enable بود ...

در ضمن الان يه فلش 8 گيگ سالم وصل كردم اما به عنوان removable ميشناسه اما بازش نميكنه . حتي اگه مستقيم هم وصل كنم بازم همين طوره . فلش هم سالمه .
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داش رامين! :love:
من اصلا نميتونم از چهارتاش همزمان استف كنم . فقط يه درايو نشون ميده . يعني اگه يه فلش + گوشي وصل باشه فقط يكي رو ميشناسه . اصلا دو تا نشون نميده . تو بايوس هم روبروي usb نوشته بود v 1.1 + 2.0 . تمام چيزهاش هم enable بود ...

در ضمن الان يه فلش 8 گيگ سالم وصل كردم اما به عنوان removable ميشناسه اما بازش نميكنه . حتي اگه مستقيم هم وصل كنم بازم همين طوره . فلش هم سالمه .
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درایورای مینت رو بروز کن یا اگه تونستی ویندوز رو هم عوض کن ببین چی میشه.
راستی جدیدا اینجوری شده یا .... ؟
اگه فن پاور رو از کار بندازم اشکالی داره؟:cheesygri
اخه خیلی صدا میده !
نه اشکالی نداره فقط بعد 10 min پاورت کباب میشه همین:biggrin1:
خوب فنشو در بیار یه حالی بهش بده.

برادر رامين . جديد و قديمش رو نميدونم چون يه چند وقتيه (حدود يه سال) كه زديم تو كار فلش و اينا! از وقتي هم كه يادم مياد همين طور بوده .
تعويض ويندوز هم فايده نداره . از يه سال پيش تا حالا 5 تا ويندوز عوض كردم . درايور ها هم به روز هست ...

يه لينك واسه درايور Usb مينم بده ببينم به روز تر پيدا ميشه؟

خوب اگه بروزه که هیچ در کل این لینک درایور برای مین شماست ببین کدومش به کارت میاد که احتمالا اینا هم به کارت نمیاد.:cheesygri
خوب hub رو ، رو یه سیستم دیگه امتحان کن.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2442

البته احتمال داره که با بعضی از نرم افزار هایی که run هستن هم تداخل کنه مثل pc suiteـه nokia و....
چون من این مشکلو با psp داشتم و با بستن pc suite راحت به pc وصل میشد.

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها یه مشکل عجیب برای یکی الز دوستای من پیش اومده . اونم اینه که بعد از اینکه سیستمش رو روشن میکنه 5 الی 10 دقیقه دیگه سیستمش خاموش میشه. (توجه کنید ریستارت نمیشه شات داون میشه) و بعدش که دوباره روشن میکنه بدون مشکل کار میکنه و خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از چیه؟
یا علی مدد

احتمال که زیاده میتونه از پاور یا مین باشه (البته این یکی احتمالش پایینه) بگو یه پاور دیگه رو ، رو سیستمش امتحان کنه.

آخرین ویرایش:
سیستم من اینه

amd x2 dual 4000
2 gig ram
hdd 320
gc xfx fatal1ty 8600 gts
mb abit
power green

آیا لازمه برای بازیهای امروزی چیزیشو عوض کنم ؟

راستش داشتم بازی crysis جدیده رو بازی میکردم گاهی هنگ میکرد و یه بار هم هنگ کرد و ریست شد سیستم
رزولوشن رو روی 1024 گذاشته بودم

کارت گرافیک های 9600 و سری 9000 کلا کدومشون از 8600 بهترن ؟

سیستم من اینه

amd x2 dual 4000
2 gig ram
hdd 320
gc xfx fatal1ty 8600 gts
mb abit
power green

آیا لازمه برای بازیهای امروزی چیزیشو عوض کنم ؟

راستش داشتم بازی crysis جدیده رو بازی میکردم گاهی هنگ میکرد و یه بار هم هنگ کرد و ریست شد سیستم
رزولوشن رو روی 1024 گذاشته بودم

کارت گرافیک های 9600 و سری 9000 کلا کدومشون از 8600 بهترن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or