تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

کمک در جا زدن فیش چراغ کیس

سلام
میخواستم بپرسم . چراغ قرمز و زرد جلوی کیس که مال هارد و... هست
فیشش رو جا نزدن . میخواستم بدونم چجوری و کجای مادر برد باید فیش ها رو جا زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمک

مینم p5ld2 deluxe هست
board_layout_large.jpg

باید بری تو دفترچه ی مینت قسمت f_ panel (یا یه همچین چیزی) ببینی کابل هارد و msg رو ، رو چه پینی باید زد بعدش مثبو منفی شونو که پیدا کردی بری کابلارو جا بزنی تو اینجا.

2pto5jc.jpg

سلام
من یه dvd دارم که وقتی میذارم داخل درایو هرچی زور میزنه نمیتونه بخونش.
درایوم هم Sony DVD-Writer DRU-830A هست.
گفتم شاید سرعت رایت روی دیسک بالاست که نمیتونه هیچ رقمه بخونش.
چون حداکثر سرعت read درایوم 12x هست و اگه بتونم یطور 16 بکنمش احتمالا بخونش.
کسی راهی برای اینکار میدونه؟
یجور نرم افزار؟

4870

با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
من تو تايپك ها مي ديدم كه يه سري از بچه ها با 4870 در بعضي بازي ها مشكل دارند گفتم بيام و عضويتم رو تو بازي سنتر با يه كمك كوچيك به بچه ها شروع كنم
مشكل اول برش در صحنه هاي سريع و دمو هاست.
خيلي ها هم راه حل اين مشكل رو ميدونن ولي گفتم بگم شايد بعضي ها ندونن
براي حل اين مشكل در قسمت Option به قسمت video (يا هر چيزي شبيه اين) رفته و گزينه ي v sync يا wait for vertical synchronizion رو فعال مي كنيد سپس از بازي خارج شده و بازي رو دوباره اجرا كنيد.
و مشكل دوم كه تو بعضي بازي ها مثل Gears of war پيش مياد و به صورت امواجي از پايين به بالا و بعضي مواقع هم از بالا به پايين ظاهر ميشه كه براي من يكي كه خيلي آزار دهنده بود!
براي حل اين مشكل بايد از Catalyst Control Center استفاده كنيد.
به اين صورت كه با راست كليك كردن روي Desktop و انتخاب Catalyst (TM) Control Center (و يا هر راه ديگه) وارد Catalyst Control Center شده و اگر اولين باره كه وارد اين محيط مي شيد Advanced رو انتخاب كنيد و Next رو بزنيد سپس به پيغام ظاهر شده Yes بديد.
حالا كه وارد محيط Advanced شديد در سمت چپ زير Graphics Settings گزينه ي 3D را باز كرده و سپس All Settings را انتخاب كرده و در صفحه ي جديد قسمت Wait for vertical refresh رو پيدا كنيد و اسلايدر را روي قسمت Always on بگذاريد.
سپس Apply كرده و Catalyst Control Center را ببنديد.
حالا من نميدونم اين ATi چه قصدي داشته كه اين Control به اين مهمي رو برده قايم كرده و يه قسمت مستقل براش توي قسمت 3D قرار نداده!:confused:
به اين ترتيب مشكل موج ها (من بهشون ميگم موج) حل ميشه.
حالا ديگه گرافيك بازي خيلي بيشتر مي چسبه

مديران هم ببخشيد كه اين post رو توي 2 تايپك دادم آخه بنظرم خيلي مهم بود. خودم كه خيلي سر اين مشكل اعصابم خرد بود گفتم بچه هاي ديگه اينقدر اذيت نشن

سلام
من 2 تا رم دارم یه سوپر تالنت 512 و یه کینگستون 256 وقتی سوپر تالنته رو تنها میزارم تو سیستم نشون میده که 256 هست به اینکه 512 هست و وقتی جفتش رو میزارم 768 مگ نشون میده!
بعضی وقت ها سیستم روشن نمیشه و باید چندین بار تستش کن تا بیاد بالا و بعضی وقت ها بوق میزنه وقتی میخواد بیاد بالا که مجبورم خاموش کنم و جای رم ها رو عوض کنم تا درست بشه حالا نمیدونم چه ربطی داره!
ممکنه که از باطری cmos باشه چون امروز وقتی ویندوز بوت میشد یه ارور از cmos داد و بعضی وقتها هم ساعت ویندوز عقب می افته!!
میشه راهنمایی کنین؟!

اروری که وقتی ویندوز میخواد بوت بشه میاد و میگه cmos chek error مربوط میشه به باطری cmos ؟! عوض کنم حله مشکل؟!
از ساعت فروشی بگیرم که موردی نیست؟!یعنی باطری خاصیه؟!

سلام.من كيس tuniq 2 خريدم . يه كابل داره به نام meter usb cable . نمي دونم اين كابل بايد كجاي مينم بزنم . مدل مين p5e هست . تا وقتي هم اين كابل وصل نكنم درجه ي جلوي كيس كار نمي كنه.ممنون ميشم كسي كمك كنه .

سلام.من كيس tuniq 2 خريدم . يه كابل داره به نام meter usb cable . نمي دونم اين كابل بايد كجاي مينم بزنم . مدل مين p5e هست . تا وقتي هم اين كابل وصل نكنم درجه ي جلوي كيس كار نمي كنه.ممنون ميشم كسي كمك كنه .

كسي نيست جواب بده ؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or