shayanjuve
کاربر سایت
با سلام من بالاخره یک p5qlpro گرفتم دیشب اومدم که وصلش کنم ناخنم خورد به ساکت سی پی یو چندتاشون نا منظم شدن با این شرایط سی پی یو کار میکنه اگه نه تعمیر میشه مادربورد؟
منظورت پایه های روی مین هستش ؟با سلام من بالاخره یک p5qlpro گرفتم دیشب اومدم که وصلش کنم ناخنم خورد به ساکت سی پی یو چندتاشون نا منظم شدن با این شرایط سی پی یو کار میکنه اگه نه تعمیر میشه مادربورد؟
خوب نظر قطعی که نمیشه داد ولی به احتمال زیاد پاورت مشکل داره اگه بتونی با یه پاور دیگه تست کنی خیلی خوب میشه.من کامپیوترم یه چند روزیه یهو خود به خود خاموش می شه بعد هم که خاموش می شه همون وقع روشن نمی شه باید چند دقیقه صبر کنی تا روشن بشه به نظرتون اشکال از چیه ؟
با سلام من بالاخره یک p5qlpro گرفتم دیشب اومدم که وصلش کنم ناخنم خورد به ساکت سی پی یو چندتاشون نا منظم شدن با این شرایط سی پی یو کار میکنه اگه نه تعمیر میشه مادربورد؟
خوب اگه مشکل فقط سر اون بازی پیش اومده که احتمالا مشکل نرم افزاریه شما درایور کارتت رو آپدیت کن در ضمن رو چه ویندوزی امتحان کردی یا میکنی ؟مشخصات سیستم اینه ویه چیز دیگه اینکه این مشکل تا حالا فقط سر mercenaries پیش میاد pentium 4 -3 Ghz
از 2 ماه پیش این مشکلو داری یا جدیدا اینطوری شده ؟سلام من 2 ماه پیش یه سیستم خریدم الان 1 مشکل کوچیک دارم بعضی وقتها که restart میکنم روی لوگوی win XP هنگ میکنه!!