تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام من بالاخره یک p5qlpro گرفتم دیشب اومدم که وصلش کنم ناخنم خورد به ساکت سی پی یو چندتاشون نا منظم شدن با این شرایط سی پی یو کار میکنه اگه نه تعمیر میشه مادربورد؟

من کامپیوترم یه چند روزیه یهو خود به خود خاموش می شه بعد هم که خاموش می شه همون وقع روشن نمی شه باید چند دقیقه صبر کنی تا روشن بشه به نظرتون اشکال از چیه ؟

اینم یه برنامه که سرعت فن ها رو نشون می ده عکس گرفتم:

http://i34.tinypic.com/11b50qs.jpg

اینم از اطلاعات cpu و دماش :

http://i33.tinypic.com/2cr0qo0.jpg

آخرین ویرایش:
با سلام من بالاخره یک p5qlpro گرفتم دیشب اومدم که وصلش کنم ناخنم خورد به ساکت سی پی یو چندتاشون نا منظم شدن با این شرایط سی پی یو کار میکنه اگه نه تعمیر میشه مادربورد؟
منظورت پایه های روی مین هستش ؟
اگه کج شدنش جوریه که بهم خوردن (منظورم اینه که بهم اتصال داشته باشن) که نباید cpu روش بندازی ولی اگه بهم نخوردن سعی کن برگردونی به حالت اولش و صافش کنی البته اگر هم بهم خوردن مشکلی نیست میشه درستش کنی ولی کارت سخت تر میشه ممکنه بزنی بقیه پایه ها رو کج کنی.
من کامپیوترم یه چند روزیه یهو خود به خود خاموش می شه بعد هم که خاموش می شه همون وقع روشن نمی شه باید چند دقیقه صبر کنی تا روشن بشه به نظرتون اشکال از چیه ؟
خوب نظر قطعی که نمیشه داد ولی به احتمال زیاد پاورت مشکل داره اگه بتونی با یه پاور دیگه تست کنی خیلی خوب میشه.

سلام.
من یک مانیتور Syncmaster 920NW سامسونگ دارم و از وقتی که وی جی ای رو عوض کردم(8600GT xFx) روی رنگهای تند که ته مایه ی خاکستری دارن، نویزهای سفید ممتدی میندازه. میشه بگید مشکل از چیه؟ درایور مانیتور رو هم از هر راه ممکن نصب کردم اما مشکل حل نشد.
تشکر.

با سلام
یه مشکلی برای کامپیوتر من پیش اومده که خیلی اذیت میکنه وسط بازی یا هنگامی که از بازی بیرون میام سیستم کرش میکنه وصفحه آبی میاد وسیستم restart میشه میخواستم بدونم به نظر شما مشکل از کجاست:confused::confused::(

با يه مداد نوكي ترجيحا 0.8 ميتوني پايه ها رو صاف كني فقط خيلي مواظب باش

Freeze!!

سلام من 2 ماه پیش یه سیستم خریدم الان 1 مشکل کوچیک دارم بعضی وقتها که restart میکنم روی لوگوی win XP هنگ میکنه!! اینم مشخصاتش
cpu core 2 quad q6600 2.4 GHz
2 GB ram
nvidia geforce 8600 GT 512 MB
M.B Asus p5KC
با تشکر:cheesygri

مشخصات سیستم اینه ویه چیز دیگه اینکه این مشکل تا حالا فقط سر mercenaries پیش میاد pentium 4 -3 Ghz
خوب اگه مشکل فقط سر اون بازی پیش اومده که احتمالا مشکل نرم افزاریه شما درایور کارتت رو آپدیت کن در ضمن رو چه ویندوزی امتحان کردی یا میکنی ؟
سلام من 2 ماه پیش یه سیستم خریدم الان 1 مشکل کوچیک دارم بعضی وقتها که restart میکنم روی لوگوی win XP هنگ میکنه!!
از 2 ماه پیش این مشکلو داری یا جدیدا اینطوری شده ؟
فن cpuت رو چک کن بعد اگه تونستی با یه هارد دیگه رو سیستمت ویندوز بریز ببین چی میشه.

هرچی کردم مادربوردم درست نشد 15 تومن دادم عوضش کردم بعد از اینکه دیروز وصلش کردم چند ساعتی کارکردم وقتی اومدم دوباره روشنش کنم لوگوی ویستا میومد ولی تصویر سیاه بود فقط موس می چرخید بعد از اینکه چند بار ریست کردم حالا روشن میشه بهد از حدودا 10 ÷انیه خاموش میشه دوباره روشن میشه ولی کارنمی کنه و فقط فن و مادربورد روشنه این هم اطلاعات سیستم cpu:q6600 main 5qlpro vga: 4870 power :coolermaster 600 real چون دوتا سیستم دارم تمامی قطعات رو تست کردم دارن کار میکنن فقط سی پی یو رو نمی تونستم که از سیستم قدیمی گذاشتم روی جدید کارنکرد به نظر شما مادربورد مشکل داره؟چیکارکنم؟ :confused:

پاورت چیه مدل دقیقشو به اضاف قیمتی که خریدی رو بگو.
درضمن پاور رو همراه کارت عوض کردی یا اینکه از اول همین پاور بوده ؟

اون کابل های 6 پین رو که حتما میزنی به کارت ؟
اتصالات پاورت رو از رو مین و کل قطعاتت جدا کن بعد دوباره دقیق جا بزن ببین چی میشه اگه تونستی ویندوزت رو هم عوض کن.
راستی فن cpuت رو هم چک کن.

مشکل در نصب هارد Samsung 753LJ روی مادربرد Asus P5B Deluxe

سلام. من چند روز پیش دو تا هاردیسک Samsung 750GB 7200RPG 32MB Buffer خریدم مدل
HD753LJ . هارد دیسک ها رو روی یک سیستم با مادربرد Asus P5B Deluxe نصب کردم (هارد ها روی کنترلر Intel IHC8R نصب شدن، چیپست مادربرد Intel P965 ).
مشکل جالبی که بهش برخوردم اینه که وقتی دو تا هار 120GB مکستور رو میزنم به همین کنترلر مادربرد بالافاصله هارد دیسک ها رو شناسایی می کنه (موقع بالا اومدن در مرحله Auto Detection حتی 1 ثانیه هم طول نمی کشه) ولی وقتی هارد های جدید رو میزنم رو سیستم 120 ثانیه طول می کشه تا هارد ها Detect بشن. مادر برد من غیر از ICH8R یک کنترلر دیگه به اسم JMicron هم داره که وقتی هارد ها رو می زنم بهش بلافاصله شناسایی می کنه. البته من نمی تونم از JMicron استفاده کنم چون می خوام هارد ها رو به صورت یک آرایه RAID 0 (استرایپ 128) نصب کنم و فقط کنترلر اینتل از این حالت به صورت اینترنال پشتیبانی می کنه یعنی باید حتماً از ICH8R استفاده کنم. حالا سوالی که دارم آیا کسی تواین سایت تازگی هارد با ظرفیت بالاتر از 137 گیگابایت (ترجیحاً همین 750 گیگابایت سامسونگ) خریده یا نه؟ و آیا روی مادربرد با کنترلر اینتل نصب کردید یا نه؟ آیا سرعت Auto Detect شما هم همین قدر پایینه یا مشکل فقط تو سیستم منه؟ و اگه کسی ماردبرد از مدل مادبرد من یا Asus P5B یا مادربرد های مشابه داره، آیا مشکل مشابهی با هارد های با ظرفیت بالا داشتید؟
توضیح اینکه بایوس مادبردم هم Update شده به آخرین ورژن ولی تغییری نکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or