تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

برو تو Control Panel بعد sounds and audio devices بعد اون پایین تو قسمت advanced ، speaker settings رو بزن بعد تو صفحه جدید اون پایین تو قسمت speaker setup نوع و چیدمان اسپیکراتو انتخاب کن بعدشم ok.

برو تو Control Panel بعد sounds and audio devices بعد اون پایین تو قسمت advanced ، speaker settings رو بزن بعد تو صفحه جدید اون پایین تو قسمت speaker setup نوع و چیدمان اسپیکراتو انتخاب کن بعدشم ok.
اینا رو تنظیم کردم ولی نشد صدا از rearمیاد ولی ضعیف هستشو قاطی پاتی پخش میشه
با aux امتحان کردم سالم هستش
راستی اینsdif(همچین چیزایی هستش) برای صدای دی جیتال هستش نمیشه یه فیشی بگبرم بعد صدای دیجیتال داشته باشم

سلام
اقا من موسی خریدم
وقتی وصلش میکنم چراغ بالایی یک سره میشه
بعد چراغ پایینی روشن نمیشه
اصلا کار نمیکنه
ولی رو کامپیوتر دیگه کار کرد
این دومین بار این مشکل برام پیشمیاد
خواهش میکنم زودتر کمک کنید

سلام
اقا من موسی خریدم
وقتی وصلش میکنم چراغ بالایی یک سره میشه
بعد چراغ پایینی روشن نمیشه
اصلا کار نمیکنه
ولی رو کامپیوتر دیگه کار کرد
این دومین بار این مشکل برام پیشمیاد

P51 Delux

سلام دوستان
ما بعد یه عمر دو سه هفته پیش رفتیم تهران پی سی بگیریم. تمام تهران رو زیر و رو کردم ولی سری مادر بورد های p5q گیر نمیومد تا این که بالاخره تو پاساژ رضا یه p5q delux خریدم.
حالا فکر میکنم سیستم یه ایراداتی داره اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
اول این که 2 تا رم 1 گیگ patriot باس 800 با تایمینگ cl4 گرفتم که هر برنامه ای رو نصب میکنم باسش رو 400 نشون میده:confused: نمیدونم چشه.
دوم این که اگه میشه کار این برنامه sixengin رو توضیح بدین چون وقتی دارم یه بازی مثل crysis میکنم حس میکنم مدام سرعت فن سی پی یو رو دست کاری میکنه هی بالا پایین میشه. به نظرتون بزارم فعال باشه یا نه. خواهشا یه توضیحی دربارش بدین.
ممنون از توجهتون

راستی اینsdif(همچین چیزایی هستش) برای صدای دی جیتال هستش نمیشه یه فیشی بگبرم بعد صدای دیجیتال داشته باشم
spdif ، تا اونجایی که من میدونم نمیشه با یه فیش دیگه اینکارو کرد البته دقیق نیست بهتره این سوال رو از اشکان بپرسی اون بهتر میدونه.

اول این که 2 تا رم 1 گیگ patriot باس 800 با تایمینگ cl4 گرفتم که هر برنامه ای رو نصب میکنم باسش رو 400 نشون میده:confused: نمیدونم چشه.
اول برو تو بایوس ببین جلوی memory frequency چی زده بعد اگه تونستی یه عکس از cpu-z ، از قسمت cpu , ram و spd بزار.

آخرین ویرایش:
اول برو تو بایوس ببین جلوی memory frequency چی زده بعد اگه تونستی یه عکس از cpu-z ، از قسمت cpu , ram و spd بزار.
تو بایوس تو قسمت Ai Tweaker همه فرکانس ها رو Auto تنظیم شده این هم از عکس ها:
cpu
a4n5m0.jpg

memory
30krhpe.jpg

spd
28kivjr.jpg

من فکر میکنم مادربورد به یه دلیل فرکانس ها رو کم کرده نظره تو چیه؟

سلام.
یه سوال داشتم.کسی هست راهنماییم کنه؟!
من از 4GB رم یعنی 4 ماژول 1GB برای سیستمم استفاده میکنم.تا چند وقت پیش Bios مادربرد بدون هیچ مشکلی رم منو ساپورت میکرد یعنی 4096MB.ولی متاسفانه از وقتی Bios مادربردمو Update کردم 768MB از حافظه ام ناپدید شده و توی Startup فقط 3328MB رم میشناسه!!!
من Bios رو از روی سایت خود ASUS گرفتم و از نرم افزار معتبری که روی CD Driver مادربرم گذاشته شده بود برای Flash کردن استفاده کردم اونم بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چرا اینطوری شد!!!
خودم یک بار دیگه Bios رو Flash کردم و چندبار هم Restart کردم و حتی جای رم هارو عوض کردم ولی بیشتر از 3328MB نمیشناسه!!!
حالا به نظر شما مشکل چیه؟
مادربرد من ASUS P5B-SE

آقا این پسر خاله ما یه سیستم جدید گرفته بعد وقتی روشن می کنه راحت بوت می کنه و بوق سلامت هم می زنه ولی یه جا می رسه می زنه: FATAL ERROR SYSTEM ALTED
مشکلش چیه زودتر بگین چون 48 ساعت بیشتر مهلت تست و تعویض نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or