تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

آقا این رفیق ما دو ماه پیش یه 3870 گرفت که مشکل حرارتی داشت.
پیش گارانتی هم بردیم میگن مشکلی نداره. درایورش هم آپدیت کردیم بازم فرقی نکرد.
بازیای سنگینو که اجرا میکنه بعد یه مدت (مثلا نیم ساعت) هنگ می کنه مانیتور خاموش میشه.
با RivaTuner هم فنشو اورکلاک کردیم خیلی بهتر شد. اما مثلا کرایسیس رو رو Veryhigh میزاریم حتی موقعی که فنو تا صد درصد اورکلاک کردیم بعد از 5 دقیقه خاموش میشه.
خواهشا یه راه حلی بره این موضوع پیدا کنید.
حالا تمام این 3870ها مشکل حرارتی دارن (مثل4850) یا نه؟
اگه هیچ راه حلی وجود نداره که ظاهرا همینطوره میارزه اینو بفروشه مثلا یه 9600GT بخره؟
چقدر قدرتشون با هم فرق داره؟
مغازه ها چقدر میخرن؟

فکر کنم اگه یه فن بزرگ بزاره زیر هسته کارتش، مشکلش برطرف بشه،(منم همین کارو کردم وسط تیر دمای کارتم در داغترین زمانش بیشتر از 67 68 درجه نمیشد!:biggrin1:) البته اگر با برنامه ای مثل همون RivaTuner دمایش را در حالت داغش بگی، بهتر میتونیم راهنماییت کنیم.

مشخصات سیستمش چیه ؟ (مخصوصا پاور)
Cpu: Intel Q6600
MB: Giga p35 ds3l
Ram:2*1GB Mushkin
Power:Green GP530AB
به نظر من رو یه سیستم دیگه هم امتحان کنید.
من رو سیستم مزخرف خودم هم یه ماه پیش یه امتحان کردم. بعد 20 دقیقه مانیتور خاموش شد.
ببین دمای کارتش چجوریاس ؟
تو بهترین حالت وقتی فنشو صد در صد اورکلاک میکنه تو محیط ویندوز 41-42 درجه و تو بازیای سنگین بعضی اوقات تا 90 درجه هم میرسه.
فکر کنم اگه یه فن بزرگ بزاره زیر هسته کارتش، مشکلش برطرف بش
پنکه هم گذاشتیم جلوش 5 دقیقه دیرتر مانیتور خاموش میشه.:biggrin1:

خوب اگه اینطوریه به احتمال زیاد مشکل از کارته.
راستی اون کابل 6 پین رو که به کارت میزنید ؟
آره میزنیم.

میگم الان دیدم تو اون تاپیک گفتی Bios کارت رو آپدیت کن.
بره اینم جواب میده؟

یه سوال دیگه.
اگه نشد مغازه ها میخرن؟ چند میخرن؟

Cpu: Intel Q6600
MB: Giga p35 ds3l
Ram:2*1GB Mushkin
Power:Green GP530AB

من رو سیستم مزخرف خودم هم یه ماه پیش یه امتحان کردم. بعد 20 دقیقه مانیتور خاموش شد.

تو بهترین حالت وقتی فنشو صد در صد اورکلاک میکنه تو محیط ویندوز 41-42 درجه و تو بازیای سنگین بعضی اوقات تا 90 درجه هم میرسه.

پنکه هم گذاشتیم جلوش 5 دقیقه دیرتر مانیتور خاموش میشه.:biggrin1:
فکر کنم باورت یه مقدار کم میاره.

آقا این رفیق ما دو ماه پیش یه 3870 گرفت که مشکل حرارتی داشت.
پیش گارانتی هم بردیم میگن مشکلی نداره. درایورش هم آپدیت کردیم بازم فرقی نکرد.
بازیای سنگینو که اجرا میکنه بعد یه مدت (مثلا نیم ساعت) هنگ می کنه مانیتور خاموش میشه.
با RivaTuner هم فنشو اورکلاک کردیم خیلی بهتر شد. اما مثلا کرایسیس رو رو Veryhigh میزاریم حتی موقعی که فنو تا صد درصد اورکلاک کردیم بعد از 5 دقیقه خاموش میشه.
خواهشا یه راه حلی بره این موضوع پیدا کنید.
حالا تمام این 3870ها مشکل حرارتی دارن (مثل4850) یا نه؟

با سلام

اصلا این جور مشکلات به درایور ربط نداره.به دور فن هم دست نزن,بزار رو حالت Auto خودش باشه.پاورش هم خوبه.

HD3870 هم اصلا مشکل گرمایی نداره و همینطور HD4850.

یه GPU-Z از کارت دوستت برام بزار.مشکلت با آپدیت بایوس حل میشه.برند کارتش هم بگو چیه

نه. فکر نکنم.
این سیستم با یه 450 هم به خوبی ران میشه.

رامین جان. پاور که مشکل نداره؟
ولی cpuش.....;)شاید بازم باور کم میاره.صبر کن شاید باید هر دو کابل گرافیک به باور وصل کنه.من خودم هر دو تا کابل که هر کدومش 2سر داره ینی 4 تا رو به باور وصل کردم.راستی واقعا نیاز بود من این کارو بکنم؟:confused:

ولی cpuش.....;)شاید بازم باور کم میاره.صبر کن شاید باید هر دو کابل گرافیک به باور وصل کنه.من خودم هر دو تا کابل که هر کدومش 2سر داره ینی 4 تا رو به باور وصل کردم.راستی واقعا نیاز بود من این کارو بکنم؟:confused:

عزیز من هیچ ربطی به پاور،سی پی یو،مین بورد و یا چیز دیگه ای نداره کارتت مشکل داره و باید به بالاترین قیمت آبش کنی وگرنه مدت زیادی الاف میشی همین.

راستی میتونی یک کارت گرافیک دیگه بزاری تو مین بوردت و استفاده کنی و نتیجه رو به ما بگی؟

آره میزنیم.

میگم الان دیدم تو اون تاپیک گفتی Bios کارت رو آپدیت کن.
بره اینم جواب میده؟

یه سوال دیگه.
اگه نشد مغازه ها میخرن؟ چند میخرن؟
آپدیت بایوس که واسه 4850 جواب داده اینو نمیدونم احتمالا باید تاثیر داشته باشه.
مغازه ها که میخرن ولی بدجور تو سر مال میزنن گفتم بستگی به وضعیتش داره.
رامین جان. پاور که مشکل نداره؟
نه فک نکنم مگر اینکه خود پاور ایراد داشته باشه ، که اونم خودت گفتی رو سیستم دیگه امتحان کردی بعد از 5 min مانیتور خاموش شد پس ربطی به پاور نباید داشته باشه چون 3870 حداقل یه 450 میخواد اون سیستم هم با یه 480 به خوبی ران میشه.

نه وقتیکه f6 رو میزنی بعد از 30 یا 40 ثانیه یه صفحه باز میکنه و میگه s یا enter رو بزن.
شما الان مینت sata2 ساپورته یا sata1 ؟

تو چند تا فروم خارجی میگشتم گفته بودن باید فلاپی بوت از روی سی دی مادر برد بسازید که موقع نصب ویندوز با اون هارد رو بشناسه!!!! (ولی چه جوری؟!)
plz help......

سلام اقا من یه مادر بورد جدید گرفتم ولی با اسپیکر مشکل دارم اسپیکرم 7 تیکه هستش ولی فقط صدای فرانت و ساب میاد و بقیه یعنی 3تای دیگه قطع هستن
مادر بورد گیگابایت ep45-ds3rهستش 8کاناله هم هست j
realtekاسم کارتش هست
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or