تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام

سیستم من ارور صفحه آبی میده و توی صفحه آبی چندین خط نوشته وجود داره و من دو خط پایانیش رو مینویسم:

Beginning Dump Of Physical Memory
Dump Of Physical Memory Complete

کسی میدونه مشکل سیستم من از چیه؟!

با تشکر

من توی گوگل در مورد این مشکلی که داشتم سرچ کردم و فروم های اونور آب رو نگاه انداختم ولی واقعا :eek::eek::eek: شدم بازم به بروبچ وطنی اونور آبیا که فروم هاشون واقعا قاطی باقالیاس کم مونده بود بگن این ارور مربوط میشه به موس!!!:laughing::laughing::laughing:

با سلام

سیستم من ارور صفحه آبی میده و توی صفحه آبی چندین خط نوشته وجود داره و من دو خط پایانیش رو مینویسم:

Beginning Dump Of Physical Memory
Dump Of Physical Memory Complete

کسی میدونه مشکل سیستم من از چیه؟!

با تشکر

نبود!:confused:

2 تا 1 گیگابایت Patriot
از همينه ! تا حالا 5-6 از دوستان من همين مشكل صفحه ي آبي رو داشتن و همگي هم رم Patriot داشتن و مشكل هم از همون بوده ! البته اين مشكل بعضي مواقع ممكنه از اسلات خراب هم باشه ، شما اون دوتا رم رو ، بذار توي اسلات هاي 3 و 4 ببين درست ميشه يا نه ؟

ولي به نظر من 100% مشكل شما همون مورد اول هست ، رم ها رو تعويض كني مشخص ميشه.

از همينه ! تا حالا 5-6 از دوستان من همين مشكل صفحه ي آبي رو داشتن و همگي هم رم Patriot داشتن و مشكل هم از همون بوده ! البته اين مشكل بعضي مواقع ممكنه از اسلات خراب هم باشه ، شما اون دوتا رم رو ، بذار توي اسلات هاي 3 و 4 ببين درست ميشه يا نه ؟

متاسفانه سردرگمی من در اینه که وقتی رم ها رو میزارم توی اسلات 1 و 3 صفحه آبی زودتر میاد و وقتی میزارم تو اسلات 2 و 4 صفحه آبی دیرتر میاد در عین حال هم مادربورد و هم رم رو بردم گارانتی!

مربوط به Power نمیشه؟!

نه مشکل تعویض رم نیست من خودم هم رو چند تا سیستم این مشکل رو داشتم. ولی دلیل قانع کننده ای براش پیدا نکردم...

متاسفانه سردرگمی من در اینه که وقتی رم ها رو میزارم توی اسلات 1 و 3 صفحه آبی زودتر میاد و وقتی میزارم تو اسلات 2 و 4 صفحه آبی دیرتر میاد در عین حال هم مادربورد و هم رم رو بردم گارانتی!

مربوط به Power نمیشه؟!
نه پاورت خيلي هم مناسبه .

شما تا حالا رم ديگه اي به غير از Patriot رو اين سيستم تست نكردي ؟ رم هاي Patriot با بعضي مادربورد ها كلا مشكل دارن ، شما بهتره رم هاي ديگه رو تست كني احتمالا مشكلت حل ميشه

اين ليست رم هايي كه با مادربورد شما مچ هستند :

http://www.asus.com/999/download/products/1568/1568_10.pdf

نه مشکل تعویض رم نیست من خودم هم رو چند تا سیستم این مشکل رو داشتم. ولی دلیل قانع کننده ای براش پیدا نکردم...

ولي براي من عجيبه چرا هركي اين مشكل براش پيش مياد رمش Patriot هست

جدیدا اینطوری شده ؟ خوب ویندوزت رو عوض کن یا دوباره بریز.
درایور کارتت چی آپدیته ؟

شما تا حالا رم ديگه اي به غير از Patriot رو اين سيستم تست نكردي ؟ رم هاي Patriot با بعضي مادربورد ها كلا مشكل دارن ، شما بهتره رم هاي ديگه رو تست كني احتمالا مشكلت حل ميشه

http://www.asus.com/999/download/products/1568/1568_10.pdf

ولي براي من عجيبه چرا هركي اين مشكل براش پيش مياد رمش Patriot هست
هم تو رم های G.skill و هم تو رم های Patriot من این مشکل رو دیدم. احتمالا وقتی مقدار Load بالا میره رم ها به مشکل میخورند...

با سلام

جدیدا اینطوری شده ؟ خوب ویندوزت رو عوض کن یا دوباره بریز.
درایور کارتت چی آپدیته ؟

درایور گرافیک مربوط میشه به July 2008 و آپدیته.
ویندوز هم هفته پیش عوض کردم.
مشکل که مربوط میشه به خیلی وقت پیش توی اینجا و اگه بخوام بیشتر توضیح بدم برمیگرده به 6 ماه پیش و این صفحه ها=(1 و 2 و 3) و حالا هم میخوام تصمیم نهایی (تصمیم کبری!:biggrin1:) رو بگیرم که یا رم رو عوش کنم یا مادربورد رو و واقعا با توجه به این اتفاق های این چند وقته موندم که کدومی مشکل داره!

فکر کنم این لیست رم هایی هست که مادربورد باهاشون سازگارتره و رم Patriot بعید میدونم با این مادربورد مشکل داشته باشه همونطور که رم های دیگه ای هم توی این لیست نیستن مثل OCZ

با توجه به این فکر کنم من نیاز به پاوری دارم که EPS داشته باشه در صورتی که GP530AB این EPS رو نداره و فکر کنم این مناسب باشه!

و در نهایت یک سوال دیگه آپدیت کردن بایوس ربطی به ویندوز داره؟!(یعنی اینکه هربار که ویندوز رو عوض کردم نیاز به آپدیت بایوس دارم؟!)

با تشکر

آخرین ویرایش:
Problem with 4870

سلام
من دیروز یه 4870 با برند connenct 3D گرفتم .فقط یه چند تا مشکل دارم:
-دمای کارت تو حالت idle دور ور 79-80 درجه است و خیلی گرمه و تو این حالت اصلا نمیشه به پورت DVI پشت کارت دست زد و برد کارت خیلی گرمه.قرار نیست برای 4870 هم پچ بیاد
-توی جعبه ی کارت هیچ cd هاوی ATI catalyst نبود من دانلود کردم ولی توی tray دمای کارت رو نشون نمیده.
-با نصب کارت کلی hardware جدید مربوط به HD Audio نصب شده که من درایور هیچ کدوم رو توی هیچ جا پیدا نمی کنم
-و از همه مهم تر mass effect دیگه بالا نمیاد چی کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or