تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان یه سوال! چندتا اتفاق با هم واسه مادربورد (یا کیس) افتاد....
اول اینکه بدنه‌ی کیس برقدار شده تا حدودی!
دوم اینکه پورت USB هم ولتاژش رفته بالا.‌به طوریکه سر کابل برق داره و فرضا گوشی رو که وصل میکنم بخش‌های فلزیش هم برقداره!
سوم اینکه یکی از پورت‌ها هم دچار مشکل شده و فقط برای اتصال چیزی مثل ماوس میشه ازش استفاده کرد. برای تبادل اطلاعات خرابه و به قول خود سیستم Mulfunction شده!
(این برق در حدی هست که یکم بگیره‌ آدمو!)
داستان چیه؟؟
باتشکر....

سلام.
دوستم یه مشکلی تو ویندوز xp داره که فکر میکنم بره گرافیکشه. (ATI HD3870)
هیچ صدایی تو ویندوز نمیاد. تو بازی-موقع بالا اومدن-آهنگ وهر چیز دیگه ای هیچ صدایی نداره. من گرافیکشو تو سیستم خودم هم گذاشتم بعد از نصب درایور و چیزهای دیگه از سی دیش همین مشکلو داشت.
از کارت صداش هم نمیتونه باشه چون از برنامه ای که مینش بره تنظیم صدا داره موقع تنظیم باندهای اسپیکر و چیزهای دیگه صدا میاد اما چیزهایی که مربوط به خود ویندوزه صدایی ندارن.
مشکل بسیار عجیب دومی هم داره که به جز xp تو vista هم هست. تو سیستم من هم همین مشکلو داشت.
گوشه ی سمت چپ بالای صفحه دسکتاپ یک مربع خیلی کوچیک سفید رنگ با کادر سیاه هست که اصلا نمیره.
لطفا کمک کنید.

سلام.
هیچ صدایی تو ویندوز نمیاد. تو بازی-موقع بالا اومدن-آهنگ وهر چیز دیگه ای هیچ صدایی نداره. من گرافیکشو تو سیستم خودم هم گذاشتم بعد از نصب درایور و چیزهای دیگه از سی دیش همین مشکلو داشت.
از کارت صداش هم نمیتونه باشه چون از برنامه ای که مینش بره تنظیم صدا داره موقع تنظیم باندهای اسپیکر و چیزهای دیگه صدا میاد اما چیزهایی که مربوط به خود ویندوزه صدایی ندارن.
مشکل بسیار عجیب دومی هم داره که به جز xp تو vista هم هست. تو سیستم من هم همین مشکلو داشت.
گوشه ی سمت چپ بالای صفحه دسکتاپ یک مربع خیلی کوچیک سفید رنگ با کادر سیاه هست که اصلا نمیره.
لطفا کمک کنید.
خواهشا یکی جواب ما رو بده.

دوستان یه سوال! چندتا اتفاق با هم واسه مادربورد (یا کیس) افتاد....
اول اینکه بدنه‌ی کیس برقدار شده تا حدودی!
دوم اینکه پورت USB هم ولتاژش رفته بالا.‌به طوریکه سر کابل برق داره و فرضا گوشی رو که وصل میکنم بخش‌های فلزیش هم برقداره!
سوم اینکه یکی از پورت‌ها هم دچار مشکل شده و فقط برای اتصال چیزی مثل ماوس میشه ازش استفاده کرد. برای تبادل اطلاعات خرابه و به قول خود سیستم Mulfunction شده!
(این برق در حدی هست که یکم بگیره‌ آدمو!)
داستان چیه؟؟
باتشکر....
خوب این مشکل میتونه از اتصال به زمین باشه شما یه سیم بردار یه طرفش رو به پیچ روی کیس و یه طرف دیگه رو به شوفاژ یا بدنه ی پنجره بزن اینجوری مشکل برق گرفتگی کیس حل میشه.
البته ممکنه مشکل از پاور هم باشه.
سلام.
فک نمیکنم مشکل از کارت باشه یعنی بعد از نصب درایور کارت گرافیک ، صدا قطع شد ؟
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه (ربطی به کارت نداره) درایور های مین رو بروز کنید هم صدا هم چیپش راستی جدیدترین درایور کارت گرافیک رو هم که نصب کردید دیگه ؟

فک نمیکنم مشکل از کارت باشه یعنی بعد از نصب درایور کارت گرافیک ، صدا قطع شد ؟
بله.
درایور های مین رو بروز کنید هم صدا هم چیپش
یعنی بره مینم میتونه باشه؟ اگه اینجوریه پس بره من هم باید بروز بشه.
جدیدترین درایور کارت گرافیک رو هم که نصب کردید دیگه
اونو دانلود کردیم. ولی یادمون رفته بود کپیش کنیم و چون ویندوزش هم ویستا بود و مشکلی تو صدا نداشت نتونستیم بفهمیم که بره درایوره.:blushing: من خودم هم فکر میکنم بره درایوره.
اگه میشه بگید اون مربعه هم بره چیه؟:blushing:

یعنی بره مینم میتونه باشه؟ اگه اینجوریه پس بره من هم باید بروز بشه.
گفتم ممکنه مشکل از درایور های مین هم باشه بروزش کنید ببینید چی میشه.
میتونی یه عکس از اون مربع یا یه عکس از desktop بزاری ؟

سلام من تازه سیستممو ارتقا دادم حالا که بردم خونه می بینم وقتی دکمه ی shut down رو می زنم می بینم که یه صفحه ی آبی میاد با یه سری نوشته بعد سیستم رستارت می شه دیروزم بعد از دو ساعت خودبهخود رستارد شد می خواستم بپرست این مشکل سخت افزاریه اگه هست چی کار کنم؟

سلام بچه ها اومدم با یک مشکل عجیب مانیتورم مشکل داره صفحه میلرزه فجیه!
خوب 3 تا دلیل میتونه داشته باشه اسپیکرم که کنار مانیتوره انواج میندازه(البته قبلا اینطوری نبود!)
پنکه باد میزنه به پشت مانیتور!
vga و کارت گرافیک!؟
دیگه نمیدونم چه کنم جالب اینه اسپیکر را خاموش کردم پنکه را خاموش کردم بازم مشکل وجود داشت.چندین بار هم مانیتور را refresh کردم ولی نتیجه ای نداشت!

خوب این کارو کردم اتصالات را چک کردم دوباره بستم ولی فایده نداشت!(بقل اتاقم یه 3 متر اونور تر دارن سنگ تراشی نمیدونم از این کارا میکنن اون موج نمیفسته آخه وقتی هم که با هاش کار نمیکنن بازم میلرزه!!!
لینک این آخرین درایور انویدیا برای xp باشه و جی فورس 5000 به بالا را ساپورت کنه مشکل از خود کارت گرافیک نیست؟(ضمنا درایوره فشرده شده باشه آخه دیال اپم!)

دوستان یه سوال ! ( والا من توی زمینه سخت افزار به سمت صفر میل میکنم و نمیدونم قضیه این چیه ! )

از حدود 2 هفته پیش , این CPU من سرعتش کم شده :دی یعنی AMD 2.6 بود با کلاک 1.9 ( اگه اشتباه نکنم ) که از 2 هفته پیش نوشته 1.14 به جای 1.9 ! البته قبلش خودم خیلی شدید احساس میکردم سرعت همه چیز کمتر شده و رفتم دیدم حدسم درسته ( مثلآ تریلرهای 720p رو هم بعضآ لگ میزنه که قدیما این طوری نبود )
حالا چاره کار چیه ؟! چرا این طوری شده این ؟

cpu:4600+ am2
graphic:geforce 8500 gt
ram:1 Gb axtron
motherboard:gigabyte GA-MS2L-s3
چند بارم که ویندوز عوض کردم درست نشد اولش درست خاموش می شه اما بعد از یه مدت دوباره وقتی دکمه ی خاموش رو می زنم رستارت می شه!

سلام
مشخصات سیستم من اینه:
cpu: intel core 2 cuad q9300
ram: 4 * ocz 1gb 1200mhz
motherbord: asus P5N-T Deluxe
vga: asus 8800 gts 512mb
power: 700 w
مشکل من اینه که معمولا زمانی که من دارم فرمت یه فایل تصویری رو عوض میکنم یا یه فیلم دی وی دی رو ریپ میکنم سیستم به کل قفل میکنه به صورتی که فقط با ریستارت جواب میده:confused: ویندوزمم تا حالا 4 بار عوض کردم با سی دی های مختلف... خیلی رفته رو اعصابم چون سیستم رو همش 3 ماه گرفتم:confused::cursing:
شما میگید من چیکار کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or