تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خوب اینو بگم که این کارتی که گرفتی چندان کارت قدرتمندی نیست تو بیشتر بازیها هم از 7300gt عقب میفته البته من متوجه نشدم کارت قبلیت gs بود یا gt.
ولی در کل این مدل بدرد بازی نمیخوره.

خوب بگو فن cpu رو چک کنه شاید خوب رو cpu قفل نشده باشه.
راستی اور که نکرده ؟
نه بابا اور چیه؟ یکی دو روزه خریده. بیچاره هنوز نتونسته درست باهاش بازی کنه.
سیستمش هم دادیم یکی که خیلی وارده نصب کرده نباید از فنش باشه.
از اون ور هم گرافیکش خفن داغ میکنه. (نزدیک90 درجه) دیگه فن اون که نمیتونه مشکل داشته باشه. خود شرکت ساخته. چند جا (از مغازه ها) پرسیدیم گفتن از پاوره. یعنی این پاور هم جواب نمیده؟ شما پاورقویتر از این چی پیشنهاد میکنید؟ نهایتا 100 تومن باشه.

نه بابا اور چیه؟ یکی دو روزه خریده. بیچاره هنوز نتونسته درست باهاش بازی کنه.
سیستمش هم دادیم یکی که خیلی وارده نصب کرده نباید از فنش باشه.
از اون ور هم گرافیکش خفن داغ میکنه. (نزدیک90 درجه) دیگه فن اون که نمیتونه مشکل داشته باشه. خود شرکت ساخته. چند جا (از مغازه ها) پرسیدیم گفتن از پاوره. یعنی این پاور هم جواب نمیده؟ شما پاورقویتر از این چی پیشنهاد میکنید؟ نهایتا 100 تومن باشه.
نه از پاور نیستش (مگر این که تو این 2 3 روزه بلایی سرش اومده باشه) 530 زیادم هست 3870 حداقل یه 450 میخواد که با یه 480 هم این سیستم ران میشه.
دمای کارت هم مشکلی نداره درسته (بگو نگران نباشه) در کل کارتای ati کارتای پر مصرفی هستن.

نمیدونم ...

حالا شما راه کاری برای بر طرف شدن این مشکل نمی دونی ؟
نه دیگه گفتم کارتی که گرفتی کارت چندان قدرتمندی نیستش احتمالا کارت قبلیت هم gt بوده که انقدر سریع متوجه افت فریم شدی.

نه از پاور نیستش (مگر این که تو این 2 3 روزه بلایی سرش اومده باشه) 530 زیادم هست 3870 حداقل یه 450 میخواد که با یه 480 هم این سیستم ران میشه.
دمای کارت هم مشکلی نداره درسته (بگو نگران نباشه) در کل کارتای ati کارتای پر مصرفی هستن.
آخه وقتی زیاد داغ میکنه تو بعضی بازیها یه دفعه تصویر فریز میشه یا مثلا تو COD4 یه دفعه تصویر برفکی میشه بعد 7 8 ثانیه کلا قاطی میکنه میاد بیرون.
بدبختی اینه که نفهمیدیم آخر این دوتا (گرافیک و سی پی یو) دردشون چیه. بیش از 50 تا مغازه رفتیم هرکی یه چیزی گفت. یکی میگه از پاوره یکی دیگه میگه از فنه. اون یکی میگه از مینه. یکی هم گفت پاورش اصل نیست. (چون مشکی نیست) قاط زدیم خفن. خواهشا یه راهی پیشنهاد کنید یا یه جا رو که میدونید کارش درسته بگید بریم اونجا.
راستی مطمئنید که این پاور 530 وات ریله؟

خوب ببین دمای hd3870 در حالت پر کار بین 85 تا 91 92 درجه هستش ولی این که میگی فریز میشه یه مشکل دیگه هست (ربطی به دما نباید داشته باشه) 530 هم یه مدل داره که نقره ای ، اصلا مشکی نداره که 530 ریل هستش با توجه به مشخصات سازنده :

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530AB

خوب به نظر من کارت و پاور رو ، رو یه سیستم دیگه امتحان کنید یا ببرید گارانتیش مشکل رو بهشون بگید در کل به نظر من پاور نباید مشکلی داشته باشه. (البته گفتم اگه تو این 2 3 روزه مشکلی براش پیش نیومده باشه)

راستی در قسمت Device Manager که وارد میشم در قسمت Sound ,Video And Game Cnotroless یک قسمت کنارش زرد رنگ هست به نام : nVidia WDM Video Capture (Universa) که کنارش زرد هست .... نمی دونم این هم برای چیه .... همه ی درایورهام رو هم نصب کردم و از روش Update Driver رو زدم ولی قبول هم نکرد ... میشه بگید این برای چیه ؟ شاید مشکل افت فریم برای همین باشه ...

لطفا هرچه سریع تر جواب من رو بدید .....

آقا بالاخره فهمیدیم مشکلش چیه. بردیم پیش یه نفر. ایشون گفت مینو بد جا انداختی. درست کرد. (فکر کنم زیر مین چندتا پایه گذاشت.) الان دمای سی پی یوش از 50 درجه بالاتر نمیره. گرافیکشم همونطور که گفتید همون 85 86 درجست ولی دیگه فریز نمیکنه تو بازیا.
به هر حال آقا رامین خیلی ممنون که جواب پستای بی ربطمو دادید:love: خیلی اطلاعاتم رفت بالا.:cool:

آقا رامین اگه کارت گرافیک رو اورکلاک کنم مشکلم برطرف میشه .... ؟اگه میشه لطفا من رو در این کار راهنمایی کنید ... روش اورکلاک رو بهم یاد بدین و بگین که چیا نباید از اون حد اندازه بالا برن ....با تشکر ....

اگه منظورت اور کردن همین 8500 هست که من پیشنهاد میکنم اور نکنی چون اور هم بشه نهایت بتونه 4 یا 5 فریم بالاتر بهت بده که این 4 5 فریم هم ممکنه تو یه بازی همین 5 فریم باشه و تو یه بازی دیگه اصلا فرقی نکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or