تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

یه سوال داشتم.من یه دی وی دی رایتر سزوکی دارم.وقتی میخواد سیدی رو بخونه صدای زیادی ایجاد میکنه.ولی وقتی دستم رو نگه میدارم روش و به پایین فشار میدم صداش کم میشه.میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست.
ممنون.

سلام ، اگه میشه سریع راهنمایی کنید :
جدیدا دی وی دی رام و رایترم (2تان) وقتی که دارن Dvd ای رو میخونن (هنگام نصب کردن بازی یا رایت کردن) بعد از یه مدتی سیستمم خودش ریست میکنه ! ویندوزم هم تازه عوض کردم ...
مشکل چیه ؟:(

سلام
سیستم من هاردش پر شده بود و سرعت سیستم کم شده بود هار را فرمت کردم و مجددا پارتیشن بندی کردم اما باز هم مشکل برطرف نشد بطور مثال اگر یک برنامه را اجرا کنم سرعت سیستم خیلی افت پیدا میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد از چند جا سوال کردم
گفتن که هاردم بدسکتور داره
لطفا شما هم راهنمایی کنید که چیکار کنم راه حلی هست؟
و اگه هست باید چه کاری انجام بدهم
ممنون

سلام
سیستم من هاردش پر شده بود و سرعت سیستم کم شده بود هار را فرمت کردم و مجددا پارتیشن بندی کردم اما باز هم مشکل برطرف نشد بطور مثال اگر یک برنامه را اجرا کنم سرعت سیستم خیلی افت پیدا میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد از چند جا سوال کردم
ممنون
RAM سيستمتون چقدره؟

سلام
ممنون
شما بعد از اینکه هاردت پر شد احساس کردی که سیستم سرعتش اومده پایین یا اینکه یه دفعه اینجوری شد (سرعتش اومد پایین)؟
بعد الان ویندوزت کند بالا میاد یا عادی (مثل همیشه) ؟

یه سوال داشتم.من یه دی وی دی رایتر سزوکی دارم.وقتی میخواد سیدی رو بخونه صدای زیادی ایجاد میکنه.ولی وقتی دستم رو نگه میدارم روش و به پایین فشار میدم صداش کم میشه.میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست.
ممنون.
میشه جواب منو هم بدین.چیزی به ذهنتون نمیرسه؟
ممنون.

کمک

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ...

من چند وقت پیش این گرافیک EN7300GE 256 MB و رم 1GB داشتم ....

همین یک هفته پیش برای ارتقا سیستم دست به کار شدم و رفتم ابتدا یک Main Board با مدل P5LD2-X/1333 گرفتتم .... بعد رفتم رم گرفتم به صورت 2GB KingSton 667 گرفتم به همراه یک گرافیک XFX 8500GT 512 MB گرفتم .... ولی هیمن که یک سری بازی جدید گرفتم و نصب کردم دیدم که با یکسری مشکل از قبیل این که وسط بازی ها گیر میکنه ... اما من با سیستم قبلی همین بازی ها رو خیلی بهتر بازی می کردم و قابل بازی بود ولی با سیستم فعلی که الان دارم خیلی از قبل بدتره و وسط بازی ها گیر داره .... یعنی کلا قبلا بهتر بود ....
بازی هایی از قبیل : Pro Street . Vegas 2 . Pes 2008. Euro 2008. The Club
2 دفعه هم ویندوز رو عوض کردم ....

سیستم فعلی من :

CPU : Intel 2.8
VGA : XFX 8500 GT 512 MB
Ram : 2GB KingSton
HDD : 120 I.D.E

لطفا هرچه سریع تر من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم که این مشکلم بر طرف بشه ....

با تشکر .... خدانگهدار .....

سلام
شما پاورت چی هست؟ احتمال داره از پاورت باشه که نتونه قطعات جدید رو به خوبی تغذیه کنه و به اونا به طور کافی برق برسونه. لطفا مشخصات پاورت رو هم بگو.
یا علی مدد

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ...

من چند وقت پیش این گرافیک EN7300GE 256 MB و رم 1GB داشتم ....
درایور کارتت رو بروز کردی ؟
اگه نه که آپدیتش کن بعد ببین درست میشه.

کمک

در جواب دو دوست عزیز عرض کنم که متاسفانه من مدل پاورم رو نمیدونم ... اگر میشه راهنماییم کنید و بگین که از کجا بفهمم که مدل پاور چیه ؟

راستی اگه بخوام یک پاور خوب بخرم قیمتش چنده ؟

در جواب دوست عزیز دیگر که گفتند درایور رو نصب کن باید بگم که درایور رو نصب کردم ولی تاثیری نداشت ....

لطفا هرچه سریع تر راهنماییم کنید ...

با تشکر .... خدانگهدار .....

آقا رفیق ما یه سیستم گرفته با این مشخصات:
CPU Q6600
2*1GB Mushkin 800
VGA Ati HD 3870 512mb
Main: p35-ds3l
Hdd 500 GB 32mb
دمای CPU و گرافیکش وحشتناک بالا میره. مثلا cpu میشه 105 درجه:eek: و گرافیک 88 درجه.
پاورشم GP530AB Green هست. به نظر شما از پاورشه؟
لطفا بگین چون داره از دست میره.:biggrin1:

در جواب دو دوست عزیز عرض کنم که متاسفانه من مدل پاورم رو نمیدونم ... اگر میشه راهنماییم کنید و بگین که از کجا بفهمم که مدل پاور چیه ؟
تنها راهش اینه که بری روی پاور رو بخونی.
به نظر من مشکل از پاور نمیتونه باشه مگر اینکه زیادی قدیمی باشه یا جدیدا مشکلی پیدا کرده باشه.
راستی منظورت از این گیر کردن وسط بازی ، یعنی این که فریم کم میاره یا اینکه یه دفعه قفل میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or