RAM سيستمتون چقدره؟سلام
سیستم من هاردش پر شده بود و سرعت سیستم کم شده بود هار را فرمت کردم و مجددا پارتیشن بندی کردم اما باز هم مشکل برطرف نشد بطور مثال اگر یک برنامه را اجرا کنم سرعت سیستم خیلی افت پیدا میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد از چند جا سوال کردم
گفتن که هاردم بدسکتور داره
لطفا شما هم راهنمایی کنید که چیکار کنم راه حلی هست؟
و اگه هست باید چه کاری انجام بدهم
ممنون
شما بعد از اینکه هاردت پر شد احساس کردی که سیستم سرعتش اومده پایین یا اینکه یه دفعه اینجوری شد (سرعتش اومد پایین)؟سلام
سیستم من هاردش پر شده بود و سرعت سیستم کم شده بود هار را فرمت کردم و مجددا پارتیشن بندی کردم اما باز هم مشکل برطرف نشد بطور مثال اگر یک برنامه را اجرا کنم سرعت سیستم خیلی افت پیدا میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد از چند جا سوال کردم
گفتن که هاردم بدسکتور داره
لطفا شما هم راهنمایی کنید که چیکار کنم راه حلی هست؟
و اگه هست باید چه کاری انجام بدهم
ممنون
میشه جواب منو هم بدین.چیزی به ذهنتون نمیرسه؟یه سوال داشتم.من یه دی وی دی رایتر سزوکی دارم.وقتی میخواد سیدی رو بخونه صدای زیادی ایجاد میکنه.ولی وقتی دستم رو نگه میدارم روش و به پایین فشار میدم صداش کم میشه.میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست.
ممنون.
مشکل از Caseاته برادرمیشه جواب منو هم بدین.چیزی به ذهنتون نمیرسه؟
ممنون.
تنها راهش اینه که بری روی پاور رو بخونی.در جواب دو دوست عزیز عرض کنم که متاسفانه من مدل پاورم رو نمیدونم ... اگر میشه راهنماییم کنید و بگین که از کجا بفهمم که مدل پاور چیه ؟