ممکنه از ورژن dx باشه یا درایور کارتت اینا رو بروز کن ببین چی میشه.
راستی رو xp کار میکنی یا vista ؟
حدودا میدونید هزینه تعمیرش چقدر میشه؟!(امکان داره در آینده بازم مشکلی پیدا کنه یا روی کاراییش تاثیر بزاره؟!)تا وقتی نشکسته باشه مشکلی نیست قابل تعمیره البته شکسته باشه هم قابل تعمیره ولی یه سری مشکلات داره و کلا سختره ، همینطور هزینه ی بیشتری هم داره.
فک کنم یه 7 یا 8 تومنی بشه مشکلی هم پیش نمیاد.
5200 هم الان 80 82 تومن باید باشه.
اون کش نیست و باس رم هست و ...سلام
یه سوال داشتم ,اگه کش رم بیشتر از اونیه که مادربورد نوشته مشکلی خاصی ایجاد میکنه؟
اخه من کش رمهام ddr2 1200 ولی رو جعبه مادربورد نوشته تا ddr2 1066 به نظرتون چیکار باید کرد؟
ممنون:cheesygri
سلام
یه سوال داشتم ,اگه کش رم بیشتر از اونیه که مادربورد نوشته مشکلی خاصی ایجاد میکنه؟
اخه من کش رمهام ddr2 1200 ولی رو جعبه مادربورد نوشته تا ddr2 1066 به نظرتون چیکار باید کرد؟
یه سوال هم دارم از دوستان سی پی یو من E8400 هست ولی نرم افزار cpu-z سرعت هسته اونو 2000 نمایش میده به نظر شما مشکل از چیه ؟؟؟
اینم عکس cpu-z
در ضمن در ویندوز ویستا به cpu E2180 امتیاز 4,9 میده و به cpu E8400 امتیاز 5.6 یعنی اختلاف این دو cpu فقط همینقدر هست......؟؟؟
شما هر رمی با هر باسی بندازی مینت تا اونجایی که ساپورت میکنه رو ران میکنه حالا اگه 1200 که میاد روی 1066 (افت کارایی).سلام
اولا که اون کش نیست و باس رم هست دوما اگه باس رم بیشتر باشه از مین اصلا سیستم بالا نمیاد یا باید رمهات رو عوض کنی یا مین رو عوض کن
آره مین من Ep35-DS3L GIGABYTE هست
برنامه اورست نوشته 2833 (8.5*333) یعنی Multiplier سی پی یو 8.5 هستمن تو خیلی از مینهای GIGABYTE این مشکل رو دیدم.الان مشخصات CPU تو درسته فقط چون Multiplier رو بجای 9 عدد 6 خونده برای همین فرکانس هر هسته رو 2000 میشناسه.شاید با به روز کردن بایوس درست بشه ولی تو بوت سیستم درست میشناسه.اگه حساسی با یه برنامه ی دیگه مثل Everest مشخصاته سیستمت رو نگاه کن.
موفق باشی.
یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی کرایسیس رو در ویندوز ویستا با دایرکت ایکس 10 اجرا میکنم فیلمهای اول بازی و منو بازی شطرنجی میشه و قاطی پاطی هست همه چیز این از چیه ؟ در ضمن مگه کرایسیس چه سیستمی میخواد واسه روون اجرا شدن روی بهترین کیفیت ؟ چون من وقتی همه چی رو وری های میکنم و با آ آ *8 و 1024*768 صحنه های شلوغ افت فریم پیدا میکنه ( سیستم رو تو امضا نوشتم )
برنامه اورست نوشته 2833 (8.5*333) یعنی Multiplier سی پی یو 8.5 هست