تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام

من وقتی میخواستم CPU رو از مادربورد جدا کنم بنا به دلایلی که خودم هم ازش بی خبرم چند تا از Pin هاش کج شد.(البته من با CPU Intel همچین مشکلی رو نداشتم ولی نمیدونم چرا AMD اینطوریه؟!)
در هر صورت قطعه از گارانتی خارجه ولی میخواستم ببینم قابل تعمیره یا نه؟!

با تشکر

تا وقتی نشکسته باشه مشکلی نیست قابل تعمیره البته شکسته باشه هم قابل تعمیره ولی یه سری مشکلات داره و کلا سختره ، همینطور هزینه ی بیشتری هم داره.

تا وقتی نشکسته باشه مشکلی نیست قابل تعمیره البته شکسته باشه هم قابل تعمیره ولی یه سری مشکلات داره و کلا سختره ، همینطور هزینه ی بیشتری هم داره.
حدودا میدونید هزینه تعمیرش چقدر میشه؟!(امکان داره در آینده بازم مشکلی پیدا کنه یا روی کاراییش تاثیر بزاره؟!)
در حال حاضر قیمت AMD Athlon X2 5200 رو دارید؟!

با تشکر

آخرین ویرایش:
فک کنم یه 7 یا 8 تومنی بشه مشکلی هم پیش نمیاد.
5200 هم الان 80 82 تومن باید باشه.

دیروز بردم آلبالو کامپیوتر گفت 2 تومن میگیرم بعد دید چند تا از پایه ها از کمر خم شده گفت 5 تومن میشه.(چون از گارانتی خارج بود گفت اگه حین تعمیر بلایی سرش بیاد پای خودته.)
امروز رفتم تحویل گرفتم و روی یک Mainboard برام تست کرد خوشبختانه تصویر داد و مشکلی نداشت.

با تشکر

سلام
یه سوال داشتم ,اگه کش رم بیشتر از اونیه که مادربورد نوشته مشکلی خاصی ایجاد میکنه؟
اخه من کش رمهام ddr2 1200 ولی رو جعبه مادربورد نوشته تا ddr2 1066 به نظرتون چیکار باید کرد؟
ممنون:cheesygri

سلام
یه سوال داشتم ,اگه کش رم بیشتر از اونیه که مادربورد نوشته مشکلی خاصی ایجاد میکنه؟
اخه من کش رمهام ddr2 1200 ولی رو جعبه مادربورد نوشته تا ddr2 1066 به نظرتون چیکار باید کرد؟
اون کش نیست و باس رم هست و ...
یه سوال هم دارم از دوستان سی پی یو من E8400 هست ولی نرم افزار cpu-z سرعت هسته اونو 2000 نمایش میده به نظر شما مشکل از چیه ؟؟؟
اینم عکس cpu-z
1217889553.jpg

در ضمن در ویندوز ویستا به cpu E2180 امتیاز 4,9 میده و به cpu E8400 امتیاز 5.6 یعنی اختلاف این دو cpu فقط همینقدر هست......؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام

سلام دوست عزیز:

اون باسه رمه نه کش.اگه رم شما باسش 1200 باشه و رو مینی بندازی که حداکثر تا رم باس 1066 میخونه,هیچ مشکلی پیش نمیاد و سیستم هم بالا میاد فقط رمت رو 1066 میخونه جای 1200.

یه سوال هم دارم از دوستان سی پی یو من E8400 هست ولی نرم افزار cpu-z سرعت هسته اونو 2000 نمایش میده به نظر شما مشکل از چیه ؟؟؟
اینم عکس cpu-z
1217889553.jpg

در ضمن در ویندوز ویستا به cpu E2180 امتیاز 4,9 میده و به cpu E8400 امتیاز 5.6 یعنی اختلاف این دو cpu فقط همینقدر هست......؟؟؟

مینت GIGABYTE هستش؟؟

به امتیازات ویستا توجه نکن,چون مبنای خاصی نداره.

آره مین من Ep35-DS3L GIGABYTE هست
کسی جواب منو نمیده ( برا اون قضیه هم شرمنده :-" )
یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی کرایسیس رو در ویندوز ویستا با دایرکت ایکس 10 اجرا میکنم فیلمهای اول بازی و منو بازی شطرنجی میشه و قاطی پاطی هست همه چیز این از چیه ؟ در ضمن مگه کرایسیس چه سیستمی میخواد واسه روون اجرا شدن روی بهترین کیفیت ؟ چون من وقتی همه چی رو وری های میکنم و با آ آ *8 و 1024*768 صحنه های شلوغ افت فریم پیدا میکنه ( سیستم رو تو امضا نوشتم )

آخرین ویرایش:
سلام
شما هر رمی با هر باسی بندازی مینت تا اونجایی که ساپورت میکنه رو ران میکنه حالا اگه 1200 که میاد روی 1066 (افت کارایی).
اولا که اون کش نیست و باس رم هست دوما اگه باس رم بیشتر باشه از مین اصلا سیستم بالا نمیاد یا باید رمهات رو عوض کنی یا مین رو عوض کن

دوست عزیز وقتی اطلاعات کافی نداری چرا راهنمایی میکنی ؟

آره مین من Ep35-DS3L GIGABYTE هست

من تو خیلی از مینهای GIGABYTE این مشکل رو دیدم.الان مشخصات CPU تو درسته فقط چون Multiplier رو بجای 9 عدد 6 خونده برای همین فرکانس هر هسته رو 2000 میشناسه.شاید با به روز کردن بایوس درست بشه ولی تو بوت سیستم درست میشناسه.اگه حساسی با یه برنامه ی دیگه مثل Everest مشخصاته سیستمت رو نگاه کن.

موفق باشی.

من تو خیلی از مینهای GIGABYTE این مشکل رو دیدم.الان مشخصات CPU تو درسته فقط چون Multiplier رو بجای 9 عدد 6 خونده برای همین فرکانس هر هسته رو 2000 میشناسه.شاید با به روز کردن بایوس درست بشه ولی تو بوت سیستم درست میشناسه.اگه حساسی با یه برنامه ی دیگه مثل Everest مشخصاته سیستمت رو نگاه کن.

موفق باشی.
برنامه اورست نوشته 2833 (8.5*333) یعنی Multiplier سی پی یو 8.5 هست

یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی کرایسیس رو در ویندوز ویستا با دایرکت ایکس 10 اجرا میکنم فیلمهای اول بازی و منو بازی شطرنجی میشه و قاطی پاطی هست همه چیز این از چیه ؟ در ضمن مگه کرایسیس چه سیستمی میخواد واسه روون اجرا شدن روی بهترین کیفیت ؟ چون من وقتی همه چی رو وری های میکنم و با آ آ *8 و 1024*768 صحنه های شلوغ افت فریم پیدا میکنه ( سیستم رو تو امضا نوشتم )

سیستمت خوبه.رو PC من کرایسیس رو تنظیمات Very High و AA افت فریم شدید داشت.متوجه شدم که برای بازی تو این تنظیمات رم بالای 2 گیگ میزنه و افت فریم از رم هستش.(شما هر اندازه تنظیمات بازی رو بالا ببرین رم هم به نسبت بالاتر میره)برای بازی رو این تنظیمات باید بالای 2G رم داشته باشی.

برنامه اورست نوشته 2833 (8.5*333) یعنی Multiplier سی پی یو 8.5 هست

پس Everest هم درست نشون نداد؟!باز Everest قابل تحمل تر از CPU-Z عمل کرد.Multiplier باید 9 باشه چون:333*9=3000
در هر صورت CPU شما دارای فرکانس 3GHz هست,تو محیط ویندوز این جوری نشون میده,نگران نباش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or