تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من مشکلی دارم که وقتی ور بازی ای کلیک می کنم صفحه آبی میاد و ریست می کنه! منتها بعضی وقت ها بازی بدون اشکال اجرا میشه! ولی بیشتر مواقع این اتفاق می افته! ناگهانی این مشکل پیش اومد. کسی می دونه مشکل چیه ؟

با توجه به این فکر کنم من نیاز به پاوری دارم که EPS داشته باشه در صورتی که GP530AB این EPS رو نداره و فکر کنم این مناسب باشه!
نه ربطی به پاور نداره سیستم شما با یه 380 هم ران میشه ، پیشنهاد میکنم تمام قطعاتت رو از رو مین جدا کنی بعد دوباره وصل کنی ببینی چی میشه.
این مشکل اکثرا وقتی که سیستم کامل خاموش نشه یا وسط کار سیستم خاموش بشه (مثل رفتن برق) پیش میاد.
دیگه آپدیت کردن بایوس ربطی به ویندوز داره؟!(یعنی اینکه هربار که ویندوز رو عوض کردم نیاز به آپدیت بایوس دارم؟!)

با تشکر
نه دیگه وقتی آپدیت شد دیگه نیازی به دوباره آپدیت کردن نیست.
من مشکلی دارم که وقتی ور بازی ای کلیک می کنم صفحه آبی میاد و ریست می کنه! منتها بعضی وقت ها بازی بدون اشکال اجرا میشه! ولی بیشتر مواقع این اتفاق می افته! ناگهانی این مشکل پیش اومد. کسی می دونه مشکل چیه ؟
مشخصات سیستمت رو بگو.

-دمای کارت تو حالت idle دور ور 79-80 درجه است و خیلی گرمه و تو این حالت اصلا نمیشه به پورت DVI پشت کارت دست زد و برد کارت خیلی گرمه.قرار نیست برای 4870 هم پچ بیاد
سلام

ورژن درايورت چنده ؟ بهتره 8.7 باشه از اينجا ميتوني دانلود كني :
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

بعد

با اين روش شما ميتونيد دماي كارت رو تا 50 درجه در حالت Idle و 68 درجه در حالت Full Load پايين بياريد

Before the temps were 80 idle and 90+ load, after the fix the card idles at 50 degrees C (at about 35% fanspeed) and 68 C Load. (at about 50%+ fans peed)
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1020578.html

البته روش BIOS هست و ريسك خودشو داره ، پس ريسكش با خودتونه ، اگر مراحل رو دقيق انجام بدين هيچ اتفاقي نميوفته .

Cpu : intel core 2 duo 2.33 ghz
Graphic : 512 8600 gt
Mother board asus p5kpl
Ram : 2 gig kingstone
درایور کارتت بروزه ؟
رمتو تو اسلات های دیگه ی مینت امتحان کن یا اگه dual هستش از اون حالت در بیار.

با سلام

مادربورد Gigabyte GA-MA69GM-S2H به نظرتون خوبه؟!
البته لیست رم هایی رو که ساپورت میکنه رو دیدم و باز هم رم Patriot تو لیست نبود!(اگه تو لیست نباشه به معنی اینه که سیستم با این رم مشکل پیدا میکنه؟!)

با تشکر

سلام،عجب تابسان خجسته ای!! از در و دیوار داره میباره.
امروز ظهر پشت PC نشسته بودم داشتم درس میخوندم...یه دفعه مانیتورم یه صدا به خصوصی داد تصویر از کناره ها شطرنجی شد و بعد از کناره ها جمع شد!!! از بالای مانیتور یه دود بسیار خفنی اومد بیرون و تصویر مانیتور قطع شد! :( چند لحظه خاموش کردم کلا PC رو!باز روشن کردم به هزار زحمت تصویر داد ولی چه جوری! تصویر میپرید فجیع یعنی اصلا نمیشد تشخیص بدی چی تو مانیتور داره نشون میده.
دوباره خاموش کردم و روشن کردم دیگه تصویر نمیده.
الان مشکلش چیه ؟ خودم حس میکنم لامپ تصویر تعطیل شده.
گارانتی هم نداره دیگه،2 سال پیش تموم شده.
در بهترین حالت درست میشه یا تو این وضعیت بی پولی باید مانیتور بخرم!(کسری میدونه پول هام کجا رفته :دی)

سلام،عجب تابسان خجسته ای!! از در و دیوار داره میباره.
امروز ظهر پشت PC نشسته بودم داشتم درس میخوندم...یه دفعه مانیتورم یه صدا به خصوصی داد تصویر از کناره ها شطرنجی شد و بعد از کناره ها جمع شد!!! از بالای مانیتور یه دود بسیار خفنی اومد بیرون و تصویر مانیتور قطع شد! :( چند لحظه خاموش کردم کلا PC رو!باز روشن کردم به هزار زحمت تصویر داد ولی چه جوری! تصویر میپرید فجیع یعنی اصلا نمیشد تشخیص بدی چی تو مانیتور داره نشون میده.
دوباره خاموش کردم و روشن کردم دیگه تصویر نمیده.
الان مشکلش چیه ؟ خودم حس میکنم لامپ تصویر تعطیل شده.
گارانتی هم نداره دیگه،2 سال پیش تموم شده.
در بهترین حالت درست میشه یا تو این وضعیت بی پولی باید مانیتور بخرم!(کسری میدونه پول هام کجا رفته :دی)
فاتحه مانیتورت رو بخون...:biggrin1: مانیتورت اینطور که میگی 2 سال پیش گارانتیش تموم شده مدت زیادیه کار کرده. طول عمر CRT همینقدره دیگه:biggrin1:

دقیقا 8700 ساعت کار کرده بود :love: خیلی دوستش داشتم آخه...عجب شانسی داریم !
F700B خوراک گیمرا بود زمان خودش. کیفیت بالایی داشت. الان دیگه تقریبا همه LCD میخرند. البته به غیر از گرافیستای ایرانی که پولشون به XL20 یا امثال اون نمیرسه...:biggrin1:

F700B خوراک گیمرا بود زمان خودش. کیفیت بالایی داشت. الان دیگه تقریبا همه LCD میخرند. البته به غیر از گرافیستای ایرانی که پولشون به XL20 یا امثال اون نمیرسه...:biggrin1:
1 ماه دیگه میشد 4 سال که استفاده میکردم! ولی دیگه قسمت نشد...قصد خرید مانیتور داشتم ولی الان باید زودتر بخرم دیگه!
مد نظرم این مدل هست : Samsung 19" BW1932
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2606

رزولوشن حداکثر 1440X900 هست...سرعت پاسخگویی هم 2 میلی هست.قیمتش هم مناسب به نظر میرسه.... 235 هزار چوق...اینو بگیرم ؟

با سلام

مانیتور من هم یه چند وقتی هست که بعضی مواقع (اکثرا در حین بازی) سوت میکشه و بعد از اینکه چند بار تکونش میدم سوتش قطع میشه! مشکل از کجاش میتونه باشه؟!(مانیتور من هم یه ماه دیگه 4 سالش میشه!:biggrin1:فقط خدا کنه دودش در نیاد!:biggrin1:)

1 ماه دیگه میشد 4 سال که استفاده میکردم! ولی دیگه قسمت نشد...قصد خرید مانیتور داشتم ولی الان باید زودتر بخرم دیگه!
مد نظرم این مدل هست : Samsung 19" BW1932
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2606

رزولوشن حداکثر 1440X900 هست...سرعت پاسخگویی هم 2 میلی هست.قیمتش هم مناسب به نظر میرسه.... 235 هزار چوق...اینو بگیرم ؟
آره 1932 BW یا GW هر دو خوبند.;)

آقا این رفیق ما دو ماه پیش یه 3870 گرفت که مشکل حرارتی داشت.
پیش گارانتی هم بردیم میگن مشکلی نداره. درایورش هم آپدیت کردیم بازم فرقی نکرد.
بازیای سنگینو که اجرا میکنه بعد یه مدت (مثلا نیم ساعت) هنگ می کنه مانیتور خاموش میشه.
با RivaTuner هم فنشو اورکلاک کردیم خیلی بهتر شد. اما مثلا کرایسیس رو رو Veryhigh میزاریم حتی موقعی که فنو تا صد درصد اورکلاک کردیم بعد از 5 دقیقه خاموش میشه.
خواهشا یه راه حلی بره این موضوع پیدا کنید.
حالا تمام این 3870ها مشکل حرارتی دارن (مثل4850) یا نه؟
اگه هیچ راه حلی وجود نداره که ظاهرا همینطوره میارزه اینو بفروشه مثلا یه 9600GT بخره؟
چقدر قدرتشون با هم فرق داره؟
مغازه ها چقدر میخرن؟

مشخصات سیستمش چیه ؟ (مخصوصا پاور)
به نظر من رو یه سیستم دیگه هم امتحان کنید.
3870 در حالت idle دماش حدودا 54 55 و تو حالت پرکار بین 85 تا 88 درجه هستش ببین دمای کارتش چجوریاس ؟
فرق 3870 با 9600gt هم (کارایی) حدودا 3 یا 4 فریم هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or