Captain MacMillan
کاربر سایت
من مشکلی دارم که وقتی ور بازی ای کلیک می کنم صفحه آبی میاد و ریست می کنه! منتها بعضی وقت ها بازی بدون اشکال اجرا میشه! ولی بیشتر مواقع این اتفاق می افته! ناگهانی این مشکل پیش اومد. کسی می دونه مشکل چیه ؟
نه ربطی به پاور نداره سیستم شما با یه 380 هم ران میشه ، پیشنهاد میکنم تمام قطعاتت رو از رو مین جدا کنی بعد دوباره وصل کنی ببینی چی میشه.
نه دیگه وقتی آپدیت شد دیگه نیازی به دوباره آپدیت کردن نیست.دیگه آپدیت کردن بایوس ربطی به ویندوز داره؟!(یعنی اینکه هربار که ویندوز رو عوض کردم نیاز به آپدیت بایوس دارم؟!)
با تشکر
مشخصات سیستمت رو بگو.من مشکلی دارم که وقتی ور بازی ای کلیک می کنم صفحه آبی میاد و ریست می کنه! منتها بعضی وقت ها بازی بدون اشکال اجرا میشه! ولی بیشتر مواقع این اتفاق می افته! ناگهانی این مشکل پیش اومد. کسی می دونه مشکل چیه ؟
سلام-دمای کارت تو حالت idle دور ور 79-80 درجه است و خیلی گرمه و تو این حالت اصلا نمیشه به پورت DVI پشت کارت دست زد و برد کارت خیلی گرمه.قرار نیست برای 4870 هم پچ بیاد
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1020578.htmlBefore the temps were 80 idle and 90+ load, after the fix the card idles at 50 degrees C (at about 35% fanspeed) and 68 C Load. (at about 50%+ fans peed)
فاتحه مانیتورت رو بخون...:biggrin1: مانیتورت اینطور که میگی 2 سال پیش گارانتیش تموم شده مدت زیادیه کار کرده. طول عمر CRT همینقدره دیگه:biggrin1:سلام،عجب تابسان خجسته ای!! از در و دیوار داره میباره.
امروز ظهر پشت PC نشسته بودم داشتم درس میخوندم...یه دفعه مانیتورم یه صدا به خصوصی داد تصویر از کناره ها شطرنجی شد و بعد از کناره ها جمع شد!!! از بالای مانیتور یه دود بسیار خفنی اومد بیرون و تصویر مانیتور قطع شد! چند لحظه خاموش کردم کلا PC رو!باز روشن کردم به هزار زحمت تصویر داد ولی چه جوری! تصویر میپرید فجیع یعنی اصلا نمیشد تشخیص بدی چی تو مانیتور داره نشون میده.
دوباره خاموش کردم و روشن کردم دیگه تصویر نمیده.
الان مشکلش چیه ؟ خودم حس میکنم لامپ تصویر تعطیل شده.
گارانتی هم نداره دیگه،2 سال پیش تموم شده.
در بهترین حالت درست میشه یا تو این وضعیت بی پولی باید مانیتور بخرم!(کسری میدونه پول هام کجا رفته )
F700B خوراک گیمرا بود زمان خودش. کیفیت بالایی داشت. الان دیگه تقریبا همه LCD میخرند. البته به غیر از گرافیستای ایرانی که پولشون به XL20 یا امثال اون نمیرسه...:biggrin1:دقیقا 8700 ساعت کار کرده بود خیلی دوستش داشتم آخه...عجب شانسی داریم !
1 ماه دیگه میشد 4 سال که استفاده میکردم! ولی دیگه قسمت نشد...قصد خرید مانیتور داشتم ولی الان باید زودتر بخرم دیگه!F700B خوراک گیمرا بود زمان خودش. کیفیت بالایی داشت. الان دیگه تقریبا همه LCD میخرند. البته به غیر از گرافیستای ایرانی که پولشون به XL20 یا امثال اون نمیرسه...:biggrin1:
آره 1932 BW یا GW هر دو خوبند.1 ماه دیگه میشد 4 سال که استفاده میکردم! ولی دیگه قسمت نشد...قصد خرید مانیتور داشتم ولی الان باید زودتر بخرم دیگه!
مد نظرم این مدل هست : Samsung 19" BW1932
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2606
رزولوشن حداکثر 1440X900 هست...سرعت پاسخگویی هم 2 میلی هست.قیمتش هم مناسب به نظر میرسه.... 235 هزار چوق...اینو بگیرم ؟