مشکل حل شد دستتون درد نکنه.دادیم بیرون بایوسش رو از اینترنت آپدیت کرد درست شد.بگو cpu , ram و کارت گرافیک رو از رو سیستم دربیاره بعد دوباره جا بزنه باس رم چنده ؟ ، سیستم رو خودتون اسمبل کردین یا دادین بیرون ؟
برو تو بایوس تنظیماتش رو برگردون به حالت default به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
آقا یکی از دوستانم یه سیستمی گرفته.سیسستم قدیمیه یعنی 5 سال پیش میشه
حالا مشکلش اینه که سیستم خاموش نمیشه یعنی وقتی شات دان میکنی بازم سیستم روشنه و هارد کار میکنه.و تنها چارشم خاموش کردن از طریق کلید پاور هست
میشه کمک کنین
خوب چرا کارتت رو ، رو یه سیستم دیگه تست نمیکنی ولی در کل نباید اینقدر مشکل فریم داشته باشی اونم تو حالت low.
اول شما بگو كه چند خريدي ؟:biggrin1:
بعدش رو چه رزولوشني و چه تنظيماتي بازي ميكني ؟
بحث امکان داشتن یا نداشتن نیست منظورم دوستی آشنایی کسی بود که برای اطمینان هم که شده کارتت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کنی و از سالم بودن یا نبودنش مطمئن بشی.ر کسي اين امکان رو نداره روي چند تا سيستم يه قطعه رو تست کنه
بایوس مادربرد + Firmware درایو هات رو آپدیت کن به احتمال قوی مشکل حل میشه.باسلام
من قبلا یک CD-RW و DVD-RW داشتم که جفتشون IDE بودن ، بنا به دلایلی اونا دادم به کسی و برای خودم 2تا DVD-RW با پورتSATA گرفتم ، حالا نمی دونم این سیستم چش شده هر از چند گاهی که ویندوز بالا می آید میره تو BluScreen ، و هردفعه یک جور پیغام میده یک دفعه میگه CDEF_FILE_SYSTEM یکه دفعه میگه IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... دیگه دارم خل میشم به نظ شما چیکار کنم ؟
(ویندوزم ویستا 64 بیتیه ، مادربردم هم DFI NF570)