تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

نميدونم اين سوال سخت افزاريه يا نرم افزاري ولي چاره چيه ؟!
خب؛
من امروز سرويس پك 3 ريختم ،‌تمام برنامه ها رو نصب كردم ،‌منظورم اينه كه توي Device manager هيچ علامت سوال زردي به نشانه ي نصب نشدن ديده نميشه ولي مشكل صوتي دارم ، يعني اينكه صدايي جز فيس از اسپيكر هاي من به گوش نميرسه !
در حالي كه آهنگ پخش ميشه و صداي فيس مياد !:دي
اين صدا در مورد همه ي صدا ها صدق ميكنه !
متشكر ميشم اگه راهنماييم كنيد :love:

بعد از sp3 اینجوری شد ؟
شما درایورای مینت رو بروز کن ببین چی میشه.
بله بعد از نصب SP3 اينجوري شد !
درايور هاي مين رو هم نصب ميكنم ،‌نشون هم ميدن كه نصب شدند ولي بازم صدا همونطوره !
نه منظورم این بود که آپدیتشون کن.

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکلی پیش اومده برام ! صبح که بیدار شدم دیدم یه بوی سوختگی ناجوری میاد :دی بعد فهمیدم از طرف کامپیوتر هست و کامپیوتر هم که شب روشن بوده خاموش شده ! بعد از 1 ساعت که بو کم کم رفت روشنش کردم و تا الآن هم مشکلی نداشته ولی این بو دوباره داره شروع میشه :دی کیس هم الآن باز هست ولی نمیفهمم بو از کجاش میاد ! اگه چیزی به نظرتون میرسه و راه حلی دارین بگین که شاید تا چند ساعت دیگه ترکیدم :دی (یا از این بو خفه شدم !)

خوب بو رو دنبال کن ببین از کجا میاد.:cheesygri
احتمال داره از فن ها یا پاور باشه.(چون میگی داره بدون مشکل کار میکنه)
بوش قطع شد دیگه ! هرچی بوده کم آورده رفته :biggrin1: ولی اون موقع هم معلوم نبود بو از کجا میاد ! (ماشالله انقدر کیسم کوچیکه همه چی چپونده شده تو هم نمیشه فهمید !)
خوب پس خدارو شکر.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب بو رو دنبال کن ببین از کجا میاد.:cheesygri
احتمال داره از فن ها یا پاور باشه.(چون میگی داره بدون مشکل کار میکنه)
بوش قطع شد دیگه ! هرچی بوده کم آورده رفته :دی ولی اون موقع هم معلوم نبود بو از کجا میاد ! (ماشالله انقدر کیسم کوچیکه همه چی چپونده شده تو هم نمیشه فهمید !)

استاد!:laughing::laughing:اینم بخش مشکلات!
سیستم توی XPراحت Hibernat میشه!حتی توی Vista-x32هم Hiberمیشه!فقط تویVista-x64نمیشه!بدبختی رمم4GBنمیتونم32bitبنصبم؟!؟!؟:confused:فکر کنم کامل توضیح دادم!البته Hiberمیشه ولی سریع restart میشه!به اندازه رمم هم توی :Cخالی دارم دیگه نمیدونم چه مرگشه!
ThanX To Dear Supra

سیستم جالبی داره همه جا hiber میشه به غیر از vista x64.
خوب با یه x64 دیگه امتحان کن.(منظورم یه vistaیه دیگس)
راستی درایور کارت گرافیکت رو هم آپدیت کن (واسه vista x64) شاید فرجی حاصل شد.:cheesygri

سلام
من چند وقت پیش کامپیوترم رو ارتقا دادم اینارو گرفتم
main: P5Q-C
cpu: E8400
ram: 2*2 kingstone
hard: 500 g maxtor
power: optima 450

این دو تا رو هم قبلا هم داشتم، به همینا اضافه کردم:
hard: 160 g maxtor
vga: radeon x1300, 256 mb

بعد وقتی اول استفاده کردم ازش کاملا درست کار میکرد، فرداش اولش که کامپیوتر رو روشن کردم، مانیتور چند تا پرش داشت، ولی اومد، بازم درست کار میکرد. دفعه سوم که بعدا روشن کردم، مانیتور هیچی نشون نمیداد، ولی case اون beep اول رو که یعنی بقیه چیزا سالمه رو میزد هر چی هم دوباره روشن میکردم همینجوری بود تا از دوستم پرسیدم گفت شاید کارت گرافیکت چیزیش شده، بعدا یه روز رفتم پیش دوستم یه کارت گرافیک دیگه گذاشتیم باز همینجوری بود، بعد اومدیم هاردارو تست کردیم، اون هارد 500 رو که برداشتیم کامپیوتر بالا اومد، ولی بعد که میذاشتیم کابلاشو هم با اون 160 عوض هم میکردیم نمیومد، یعنی انگار این هارده یه چیزیش بود، بعد رفتیم گارانتیش، هارد رو تست کرد، هارد سالم بود.
بعد الان تو کامپیوترم اون هارد 500 رو نذاشتم، ولی با همون 160، یه بار دیگه داشت اونجوری میشد، یعنی یه بار روشن کردم، تصویر مانیتور بالا پایین میرفت، بعد اومد، بعدا یه بار دیگه، دوباره صفحه بالا نمیومد، ولی یه بار ریست کردم اومد، واسه همین چون نمیخوام اونجوری شه، دیگه از اون به بعد کامپیوتر رو خاموش نکردم، الان یه هفته ای هستش که روشنه :biggrin1:
بعض وقتا ریست میکنم، مشکلی نداره، ولی کلا نگرانم چون داشت اونجوری میشد، فهمیدم هاردا مشکلی ندارن، فقط نمیدونم مشکلش چیه.
اگه میدونین ایراد از چیه لطفا کمک کنید، ببخشید خیلی طولانی شد :biggrin1:

وقتی اول استفاده کردم ازش کاملا درست کار میکرد، فرداش اولش که کامپیوتر رو روشن کردم، مانیتور چند تا پرش داشت، ولی اومد، بازم درست کار میکرد. دفعه سوم که بعدا روشن کردم، مانیتور هیچی نشون نمیداد، ولی case اون beep اول رو که یعنی بقیه چیزا سالمه رو میزد هر چی هم دوباره روشن میکردم همینجوری بود تا از دوستم پرسیدم گفت شاید کارت گرافیکت چیزیش شده، بعدا یه روز رفتم پیش دوستم یه کارت گرافیک دیگه گذاشتیم باز همینجوری بود، بعد اومدیم هاردارو تست کردیم، اون هارد 500 رو که برداشتیم کامپیوتر بالا اومد، ولی بعد که میذاشتیم کابلاشو هم با اون 160 عوض هم میکردیم نمیومد، یعنی انگار این هارده یه چیزیش بود، بعد رفتیم گارانتیش، هارد رو تست کرد، هارد سالم بود.
بعد الان تو کامپیوترم اون هارد 500 رو نذاشتم، ولی با همون 160، یه بار دیگه داشت اونجوری میشد، یعنی یه بار روشن کردم، تصویر مانیتور بالا پایین میرفت، بعد اومد، بعدا یه بار دیگه، دوباره صفحه بالا نمیومد، ولی یه بار ریست کردم اومد، واسه همین چون نمیخوام اونجوری شه، دیگه از اون به بعد کامپیوتر رو خاموش نکردم، الان یه هفته ای هستش که روشنه :biggrin1:
بعض وقتا ریست میکنم، مشکلی نداره، ولی کلا نگرانم چون داشت اونجوری میشد، فهمیدم هاردا مشکلی ندارن، فقط نمیدونم مشکلش چیه.
اگه میدونین ایراد از چیه لطفا کمک کنید، ببخشید خیلی طولانی شد :biggrin1:
برو سایت ASUSآخرین ورژنBios مادربردت که از مال خودت بالا تره و در ضمنBETA هم نیست رو دانلود کن!BiosروUpdateکن!بعداز اون درایور گرافیکت هم UPDATE کن!اگه هارد دیسکت مشکلی نداشته باشه!در این صورت باید درست کار کنه!!:cool:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or