تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

تقریبا 4-5 روز هست که گاهی از داخل لپ تاپ (تقریبا مرکز یکم پایین تر) یک صدای تقی میاد کلا 4 بار این اتفاق افتاد. مشکل سخت افزاری هست یا مثلا صدا چسبی چیزی هست داره باز میشه ؟ :D لپ تاپ 2012 هست
چیز خاصی نیست احیانا هارد لپتاپ رو به موت هست;)

سلام دوستان
مشخصات سیستم
ASUS PRIME B360M-K
Intel Core i7 9700 (non k)
NOTOUS 200-PWM
msi gtx 1660 ti Ventus XS OC
G.SKILL Aegis 2*8GB 2400MHz CL15
+Green 500b–HP
کلاک پردازنده رو از طریق بایوس مادر برد (Ai Tweaker/Internal cpu power management – disable turbo mode) روی فراکانس پایه گذاشتم، به نظر شما پایین اوردن کلاک (underclocking) و بازی کردن (60 فریم (مانیتور فقط تا 60 فریم ساپورت می کنه)) با فرکانس پایه (GHz 3.00 ) برای پردازنده مشکلی ایجاد می کنه؟ موقع نصب بازی با ریپک fitgirl چطور؟

Attachments

• FarCryNewDawn_2021_02_19_20_12_02_091.jpg
    FarCryNewDawn_2021_02_19_20_12_02_091.jpg
    860.7 KB · مشاهده: 10
  • Gears5_2021_02_19_20_09_42_452.jpg
    Gears5_2021_02_19_20_09_42_452.jpg
    971.1 KB · مشاهده: 12
سلام دوستان. من یه لپتاپ Alienware 17 دارم که تصویر lcd قطع شد. همچنین خروجی hdmi هم تصویر نمیده. احتمال میدم مشکل از motherboard باشه. تعمیرگاه خوب در تهران جایی رو میشناسید؟

با سلام من یه مشکل دارم که چند روزه هرکاری کردم حل نشده..موس سیستم گیر کوچیکی داره یا به اصطلاح پرش داره.موس جدید نصب کردم ،ویندوز عوض کردم ،باطری مادربرد عوض کردم.بازم درست نشد.در ضمن وقتی سیستم یکی دو ساعت خاموشه بعد از روشن شدن پیغامset up to recovery bios setting میاد.مادر برم هم ایسوسه.ممنونم خدا وکیلی اعصابم خراب شده این چند روزه

سلام مانیتورم از دیشب یهو دیگه تصویر نداد و چراغ پاور جلوش وقتی به برق وصل میکنم مدام چشمک میزنه و تصویر نمیده
مشکلش از چیه؟ اگه پاور برقش ایراد پیدا کرده باشه حدودا چقد هزینش میشه ؟

مدلش هم asus vx238h

امیدوارم دوستان این مشکل ما رو مثل بالایی‌ها اگه میدونید بی جواب نذارید :D
یکی از رفقای ما gigabyte rx 5700 xt 8gb oc گرفته بعد این سر هر بازی نوسان فریم داره و درصد استفاده از کارت گرافیک همش بالا پایین میشه و از طرفی اصلا فریم ثابتی نمیده و لگ و کندی داره. جدیدترین درایور کارت گرافیک هم نصبه. به نظرتون امکان داره سخت افزاری باشه؟

آخرین ویرایش:
امیدوارم دوستان این مشکل ما رو مثل بالایی‌ها اگه میدونید بی جواب نذارید :D
یکی از رفقای ما gigabyte rx 5700 xt 8gb oc گرفته بعد این سر هر بازی نوسان فریم داره و درصد استفاده از کارت گرافیک همش بالا پایین میشه و از طرفی اصلا فریم ثابتی نمیده و لگ و کندی داره. جدیدترین درایور کارت گرافیک هم نصبه. به نظرتون امکان داره سخت افزاری باشه؟
مشخصات بقیه قطعات cpu power

• Like
Reactions: FERYGAMER
سلام دوستان من کلید های H و G لپ تاپم کار نمیکنه باید چیکار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید?
کلید ها رو باز هم کردم و زیرشم تمیز کردم ولی بازهم درست نشد.شما یه راه حلی بدید.لپ تاپم هم لنوو ایداپد ۳۰۰ هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or