Sarvior
کاربر سایت
فکر میکنم یکی از عوامل مشکل شما این باشهیدونه هشتایی
بعلاوه همیشه باید اخرین ورژن درایور کارت گرافیکتون نصب باشه
هرچند من متخصص نیستم و بهتره عزیزان دیگه نظر بدن
فکر میکنم یکی از عوامل مشکل شما این باشهیدونه هشتایی
سلام
دلیل Frame Drope کدوم قطعه س؟
فریم روان روی 60 فریم میره ولی بعضی موقع ها برای چند لحظه میاد روی 14 دوباره برمیگرده روی 60
Gtx 1050 2gb
8 Gb Ram
i3 6100
دوست عزیز اگر مانیتورت هم روشن نمیشه یعنی اینجوری بالا نمیاد مال کابل باید باشه با یک کابل دیگه امتحان کن اگر تو بالا اومدن ویندوز مشکل ایجاد میشه یکبار احتمالا با عوض کردن ویندوز مشکلت حل بشه من خودم وقتی کارت عوض میکنم صفحه بالا نمیاد یکبار رم در میارم جا میزنم مشکلم حل میشه ولی اگر ببین مشکل از کابل بوده یا نه دوستان بازم میان کمک میکنند در ضمن بخش سوال مشکلات قسمت دیگه ای هست امیدوارم مشکلت حل بشه کارتت هم مبارک باشه کارت عالیهسلام...
دوستان من کارت گرافیک 1080 ti خریدم ولی وقتی نصب میکنم و کابل hdmi میزنم سیستم روشن میشه ولی عکس نمیاد کلا سیاه هست کسی میتونه راه حلش برام بگه..
قبلا برنامه nvidia هم روش نبوده اصلا هیچ روش نیست بجز ویندوز..
همه چیز اپدیت هست اورکلاک رو کم میکنم مشکل بازی ها حل میشه اما مشکل بوت حل نمیشهاول از همه بایوس مادربرد رو آپدیت کنید، بعد آخرین فرمور و آخرین درایورهای AMD رو هم نصب کنید
سوم اینکه بدون اورکلاک تست کنید، شاید این اورکلاک فعلی ناپایدار باشه.
همه چیز اپدیت هست اورکلاک رو کم میکنم مشکل بازی ها حل میشه اما مشکل بوت حل نمیشه
ببین بزار ی جور دیگه بپرسم اگه سیستم پاورش کم باشه چجوری نشون میده؟؟
عدم توانایی در لود کارت یعنی چی؟ اگه منظورت در بوت اولیه سیستم هست اره یادم رفت بگم بعضی وقتا که بوت نمیشه چراغ دیباگ کارت روی مادر بورد روشن میمونه عمده مشکل بوت هم همینه یعنی کلا تصویر ندارم و اروز کارت میاپس اورکلاک ناپایدار هست، حتی اگه به خاطر لب مرز بودن پاور باشه.
اگه پاور کم توان باشه با کرش کردن در لود کارت گرافیک یا نرخ فریم ناپایدار یا مشکلات غیر طبیعی هنگام بار سنگین نشون داده میشه.
اما مشکل عدم شناسایی SSD به هیچ کدوم از موارد بالا مربوط نیست و فقط بخاطر ناسازگاری برند و مدل SSD با مادربرد هست که بایوس مسئولشه.
مشکل از خود بازی هست، استارز وارز مشکل شدید استاتر داره، vsync رو فعال کنی یکم بهتر میشهبا سلام
دوستان من مشخصات سیستمم خوبه
cpu i7 4790
ram 16
gpu 1070
ولی مشکلی که دارم اینه که تو بازیا یک لحظه fps drop دارم نمیدونم از چیه واقعا خیلی رو اعصابه.
مثلا تو این بازی جدید starwars وقتی سرمو یهو برمیگردونم بعضی وقتا fps drop میشه مخصوصا وقتی قبلش کامپوتر زیاد روشن باشه یا زیاد باهاش کارکردم وضعیت وخیم تره.
ممکنه مشکل از هارد باشه؟
راستی تو مثلا همین بازی استار وارز تو آخرین تنظیمات گرافیکی فقط از 6 گیگ رم استفاده میکنه!
کسی میدونه قضیه چیه؟!
با تشکر
مشکل از خود بازی هست، استارز وارز مشکل شدید استاتر داره، vsync رو فعال کنی یکم بهتر میشه
حتی با قوی ترین کارت ها هم این مشکلو داره