View attachment 125817
نمیدونم اینجا که عکس گذاشتم چقدر پیداس، با موبایلم که عکس گرفتم خیلی خوب تو صفحه موبایل معلوم بود ولی تو صفحه مانیتور عکسش اون وضوح رو نداره ولی یه سری سایه اگر خیلی با دقت نگاه کنید رو صفحه مانیتورم اومده، شکلایی که شبیه همن و به طور متناوب تکرار میشن و تو بعضی رنگا بهتر پیدان و بعضی جاها اصلا معلوم نیست. اگر مانیتور خیلی روشن باشه این شکلا تعدادش بیشتر میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟ آیا باید نگران باشم؟
از کارت گرافیک صد در صد نیست چون پلی استیشن هم زدم به مانیتور و وضع بازم همینه. مدل مانیتورم Asus VG248QE هست.مدل مانیتورتون دقیقا چیه؟
این مشکل مربوط به خود مانیتور هست و بعیده از گرافیک باشه. بهتره با تستهای آنلاین برای Dead pixel هم بررسی کنید تا این تکرار شکلها بیشتر مشخص بشه که ثابته یا تغییر می کنه.
از کارت گرافیک صد در صد نیست چون پلی استیشن هم زدم به مانیتور و وضع بازم همینه. مدل مانیتورم Asus VG248QE هست.
مانیتور 5-6 سالی هست که عمر کرده و فکر کنم گارانتیش تموم شده باشهدر این صورت مشکل پنل مانیتور هست؛ اما از اون مشکلاتی که باید به شرکت گارانتی کننده فشار آورد تا زیربارش بره. هر چند امیدوارم بدون دردسر مشکل رو قبول و مانیتورتون رو عوض کنند.
درود آقا فرشید،
من بعد از یک سال ویندوز و تمام نرم افزارا و درایورای لپتاپم رو به آخرین نسخه آپدیت کردم و انتظار داشتم عملکردش در بازیها بهتر بشه یا حداقل بدتر نشه، ولی با کمال تاسف توی همون بازیهایی که قبلا اجرا میکردم ۸ تا ۱۰ فریم افت مشاهده کردم.
لپتاپ من فقط ویندوز ۱۰ رو ساپورت میکنه، ویندوز قبلی 1809 بود که پاک کردم و نسخه 1909 ریختم، همه چیز رو آپدیت کردم حتی بایوس و فیرم ویر Intel management engine firmware بعد ویندوز جدید ریختم همراه با جدیدترین درایورها، بازی ها رو هم با همون کانفیگ قبلی تنظیم کردم ولی نسبت به ویندوز قبلی حدود ۱۰ درصد افت فریم دارم،
در مورد علتش سرچ کردم به چند مورد برخوردم، یکی می گفت افت فریم به دلیل آپدیت intel management engine هستش، دیگری میگفت به دلیل اینه که گزینه Hyper-V در بایوس فعال بوده و ویندوز با یک لایه مجازی ساز نصب شده که باعث کاهش قدرت در اجرای بازیها میشه، رفتم در قسمت windows programs and features نگاه کردم و دیدم Hyper-V و مشتقاتش تیکشون برداشته است و ظاهرا نصب نشدن، ولی یادمه که موقع نصب ویندوز، گزینه Hyper-v توی بایوس فعال بود. الان موندم دلیل این کاهش فریم چیه. به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا آپدیت intel management engine کار رو خراب کرده؟ یا سرویس Hyper-v یه جورایی نصب شده و من خبر ندارم؟ یا شاید هم مشکل از جای دیگه است؟
رم دوتا چهارتایی هست یا یدونه هشتایی؟سلام
دلیل Frame Drope کدوم قطعه س؟
فریم روان روی 60 فریم میره ولی بعضی موقع ها برای چند لحظه میاد روی 14 دوباره برمیگرده روی 60
Gtx 1050 2gb
8 Gb Ram
i3 6100