Hoormazd Belic
عضو جدید
سلام.
من سیستمم موقع کار سنگین(هنگام بازی) ریست میکنه بدون اینکه هیچ ارروری نشون بده.
تو قسمت windows log ارور kernel power 41 task 63 نشون میده.
کسی به این مشکل برخورده تا حالا؟
ممنون از راهنمایی اساتید!!سلام دوستان
بنده جدیدا مشکل بلواسکرین دارم البته از نوع memory manegmant
sfc chek و memory diagostic هم کردم اروری پیدا نکرد
ولی تو بازی مخصوصا اساسنس اودیسه اینجوری میشه یهو فریز میشه جراغ هارد تند تند میزنه هنگ میکنه و بلواسکرین میده
تمام درایور ها و ویندوز به اخرین ورژن اپدیت شدن حتی درایور گرافیک هم ورژن متفاوت نصب کردم چاره نکرد
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
کسی نبود ؟Intel Core™ i5-4690K
ASUS Z97-Pro Gamer LGA1150
Corsair Vengeance 2*4GB 1600Mhz
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold
ASUS GTX 970 DCII OC STRIX 4GB
Case Green Jaguar
HDD WD BLUE 1TB
سلام.قیمت این سیستم چقدره ؟
شما باید از توی تنظیمات گرافیک بازی vsync رو off کنید. اگر احیانا فریم آزاد نشد به کنترل پنل کارت گرافیکتون برید و از اونجا هم این گزینه رو off کنید.من جدیدا یه rx580 گرفتم ولی توی بیشتر بازی ها روی 60 فریم قفله. یادمه قبلا با کرافیک هایرو دیگه توی همون بازی ها فریم بالاتر میگرفتم و فقل نبود. توی بعضی از بازی های قدیمی هم که تست کردم مثلا تا 500 فریم رو میگیرم بسته به رزولیشن.
چیکار کنم که توی همه بازی ها فریم ازاد باشه؟
نه نمیشه.هم توی تنظیمات کنترل پنل vsync اف هست هم توی بازی. یه سری بازی ها کلا روی 60 قفل شدن. چند تا نید فور اسپید و فورزا هورایزن 4 رو تست کردم روی 60 قفله. همینا رو روی سیستم دیگه با انویدیا تست کردم مشکل از خود بازی نیست. نمیدونم مربوط به گرافیک AMD میشه ؟ البته فکر نکنم چون توی یوتیوب و تست ها بازی ها بالاتر از 60 رو میزنن. فقط نمیتونم همین اپشن رو جایی پیدا کنم.شما باید از توی تنظیمات گرافیک بازی vsync رو off کنید. اگر احیانا فریم آزاد نشد به کنترل پنل کارت گرافیکتون برید و از اونجا هم این گزینه رو off کنید.