میخوام صداشون بیاد پایین ...
مشکل دما فکر نکنم داشته باشم.
برای کم شدن صدا تنها راه خرید فن های حرفه ای و برند معتبر و دارای کنترلر دور فن هست
فن های معتبر موجود در بازار ما COUGAR و Thermalright و بعد هم Deepcool هستن.
میخوام صداشون بیاد پایین ...
مشکل دما فکر نکنم داشته باشم.
مادربوردت چیه؟اقا من اسپلینتر سل وبا سینت رو saint row بازی میکنم صدا همش قطع و وصل میشه خود ویدیو های بازی هم صداشون خودشون قطع میشه مشکل کجاست؟
مرسی
بازی crysis 3 تو extras فیلم شو زدم اون هم گیر کردد جدیدا این مشکل برام بوجود اومدهمادربوردت چیه؟
سایت سازنده مادربورد رو چک کن و جدیدترین داریور صدا رو دریافت و نصب کن.
در ویندوز وضعیت صدا چطور هستش؟ و سایر بازی ها؟
برای اینکه از سلامت سخت افزار مطمئن بشی باید بنچمارک های مختلف رو برای CPU و GPU اجرا کنید و دما قطعات رو چک کنید که باید نرمال باشند.بازی crysis 3 تو extras فیلم شو زدم اون هم گیر کردد جدیدا این مشکل برام بوجود اومده
یک سوال برنامه ای میتونی معرفی کنید از سلامت سخت افزار هام باخبر بشم؟
جدیدا خیلی کند شده کامپیوترم
تو ویندوز فیلم میزارم عادیه توkmp مشکلی ندارم
- - -ویرایش - - -
کلا کسی نیست؟
دوستان چندتا سوال دارم
1) از کجا میشه دقیقا خاطر جمع شد که سیستم داره dual channel کار میکنه؟
جدیدا یه رم 4 گیگ گرفتم و کنار یه رم 2 گیگ گذاشتم ولی برند تایمینگ حجم رم ها با هم یکی نیست.نتیجه ی برنامه cpuz اینه
2) یه DDR5 1G 6770 xfx گرفتم و دوستان همین سایت فرمود ریفرنس هستش(core 775 , clock memory 1000)
با برنامه ی خود AMD اورکلاکش کردم و شدهcore 860 , clock memory 1200
می خوام بدونم این کار به کارت آسیب نمیزنه؟حرارت کارت تا 73 درجه میره بالا
3)از کجا میشه دقیق متوجه شد که پاور تا چند وات واقعی رو جواب میده؟می خوام بدونم اگه کمه برم عوضش کنم(مشکلی تا حالا ازقبیل ریست شدن و خاموش شدن ... پیش نیومده)
سپاس
کارت 6790 اصلا نباید اینقدر افزایش حرارت داشته باشه.دوستان من کارتم 6790 است این کارتو پارسال خریدم وازش کاملا راضیم .ولی تازگیها دماش موقع بازی خیلی بالا می ره مثلا همیشه در هنگام بازی دمای هسته از 77 بالتر نمی رفت ولی الان از 80 هم بالا میره و به 85 هم می رسه با اینکه دور فنشو روی 100 هم می زارم باز این طوری میشه . لطفا کمکم کنید
سلامسلام دوستان، یه مشکلی پیدا کردم که خیلی رو اعصابه.
جدیدا افت فریم شدیدی توی بازیام پیدا کردم. اما میدونم که این افت فریم از کارت گرافیکم نیست. چون وقتی نتظیمات روی حداقل هم میزارم بازم بازیام لگی هستن.
این مشکل رو نه تنها با بازیهای جدید بلکه با بازیهایی که قبلا ازشون فریم ریت خوبی میگرفتم هم خودشو نشون داده.
S.T.A.L.K.E.R call of pripyat یکی از بازیاست که الان عملا غیر قابل بازی شده. Shogun 2 هم همینطور...
خودم فکر میکنم مشکل ممکنه از رم باشه. حالا راهی هست که بشه مطمئن شد؟
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
ASUS P7P55D
ADATA 4GB 1333 gaming dual
XFX ATI Radeon HD 5830
اینم فایل txt ـه z-cpu
Download ASH.txt
سلامسلام خسته نباشید
من مادر بودم MSI Z77a-gd65 هست
امروز یه مشکل پیش اومد مجبور شدم برم بایوس B. آخه دوال بایوسه!
میخوام ببینم اون بایوس A که مشکل داشت رو چطور میتونم پاک کنم که این B پاک نشه و اگه بعدا مشکلی پیش اومد switch کنم رو اون؟
یکی هم این که BCD با ریست کردن بایوس که مشکلی براش پیش نمیاد؟
ممنون
سلامسلام چه طور میشه از کارت گرافیک تست گرفت؟! مدل کارتم هم EVGA GTX 560 هست.
همچنین چه طور میشه از راندمان سی پی یو مطلع شد؟! مثلا میزان فرکانسش در حالت های مختلف به همراه دما و بازدهی ایی که داره!
یه مورد دیگه هم که هست اینکه الان یه CPU AMD Phenom X6 1090t دارم و زمانی که میزارم روی Turbo UCC صداش بیشتر میشه توی این حالت چه فرقی با حالت های نرمال سی پی یو داره؟!
پیشاپیش ممنون