تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اسلات اول مادربورد شما که PCI-E 3 با سرعت 16X هستش.
در بنچ مارک و بازی تست کن و ببین اسلات چه سرعتی داره.
جای نگرانی نیست. حتی روی سرعت 8 هم کار کنه از کارایی GPU کم نمیشه و تاثیرش خیلی خیلی ناچیز هستش.
توی بازی تست کردم بازم همونه.واسم مهمه بدونم دلیلش چیه.واسه همه روی x16 ورژن 3 کار میکنه ولی واسه من روی x8 ورژن 2.:(:d

سلام من يه لپتاب خريدم كه دو تا كارت گرافيك روشه اينتل و انويديا كه رو اينتل هستش چه جورى رو انويديا قرار بدم؟
سلام
شما ابتدا اخرین درایور رو برای intel hd graphic و nvidia بگیر.
بعدش در کنترل پنل انویدیا می تونی یک برنامه اضافه کنی که با کارت گرافیک قوی تر یعنی انویدیا کار کنه.

خيلى ممنون فقط يه سوال ديگه الان داشتم كامپیوتر رو ميزيم رو بايوس كارتش رو آپديت ميكردم كه وقتى ميخواد اون فايل با پسوند رام رو با نرم افزار بريزه كامپیوتر قفل ميكنه كه ريست كردم دوبار قفل كرد كه ديگه بيخيال شدم به نظر شما و اهل فن از چيه؟

خيلى ممنون فقط يه سوال ديگه الان داشتم كامپیوتر رو ميزيم رو بايوس كارتش رو آپديت ميكردم كه وقتى ميخواد اون فايل با پسوند رام رو با نرم افزار بريزه كامپیوتر قفل ميكنه كه ريست كردم دوبار قفل كرد كه ديگه بيخيال شدم به نظر شما و اهل فن از چيه؟
وقتی کارت گرافیک مشکلی نداره، اصلا توصیه نمیشه Bios نصب کنید. چون اگر نصبش ناموفق باشه ، سیستم اصلا بالا نمیاد.
یکی از دلایل دیگه ریختن بایوس برای GPU این هستش که Core Clock یا memory clock رو برای همیشه افزایش بدهند.

من برای سیستم قبلیم یه tuniq tower 120 extreme گرفته بودم (کیسم مگنم بود)
رو کیس X3 میشه گذاشت یا نه ؟!

خوب فن رو نصب کردم و جا شد لازم هم نبود فن رو در باز کنم!
فقط یه مشکل پیش امده
فن رو وقتی مستقیم وصل میکنم به مین کار می کنه ولی برنامه Fan Xpert 2 فن رو نمیشناسه برا همین با آخرین سرعت کار میکنه (AI Suite II هنوز سرعت فن رو نشون میده)
مشکلم صدای زیادشه :دی مخصوصا شبا که سیستم روشنه
غیرمستقیم با Fan controller به مین وصلش کنم مثل سیستم قبلیم ولی وقتی سیستم روشن میشه Error Fan میده!
الان مشکل از فنم هست ؟

خوب فن رو نصب کردم و جا شد لازم هم نبود فن رو در باز کنم!
فقط یه مشکل پیش امده
فن رو وقتی مستقیم وصل میکنم به مین کار می کنه ولی برنامه Fan Xpert 2 فن رو نمیشناسه برا همین با آخرین سرعت کار میکنه (AI Suite II هنوز سرعت فن رو نشون میده)
مشکلم صدای زیادشه :دی مخصوصا شبا که سیستم روشنه
غیرمستقیم با Fan controller به مین وصلش کنم مثل سیستم قبلیم ولی وقتی سیستم روشن میشه Error Fan میده!
الان مشکل از فنم هست ؟

خیر، مشکل اینه که در زمان بوت دور فن پایینتر از میزان می نیمم تعیین شده برای اون کانکتور فن توی بایوس هست، مقدار Min Speed رو کاهش بدید تا برای اون فن پیغام اخطار نده و ازش عبور کنه. یا اصلا پیغام روی اون فن رو غیر فعال کنید.

سلام
یه چند وقتیه لگ های شدیدی دارم تا دیروز فکر میکردم از نتمه ولی دیروز به صورت لن 3 نفره از شبکه wifi که استفاده میکردیم باز حسابی لگ داشتیم ( پینگ 130 به بالا بود !!! ) این از چی میتونه باشه ؟ مودم اسیب ندیده باشه ؟

آقا من امروز داشتم با سیستم کار میکردم بلو اسکرین اومد و سیستم خاموش شد حالا هم هر کاری میکنم سیستم روشن نمیشه نه از روی مین برد نه با خود دکمه کیس مین بردم دکمه ریست و پاور داره اما چراغ این دو هم خاموشه و نمیشه روشن کرد سیستم رو
مشکل از پاوره یا مین؟؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

آقا من امروز داشتم با سیستم کار میکردم بلو اسکرین اومد و سیستم خاموش شد حالا هم هر کاری میکنم سیستم روشن نمیشه نه از روی مین برد نه با خود دکمه کیس مین بردم دکمه ریست و پاور داره اما چراغ این دو هم خاموشه و نمیشه روشن کرد سیستم رو
مشکل از پاوره یا مین؟؟؟؟

مشکل Blue Screen می تونه از Ram و هارد باشه.
مشخصات سیستم تون چیه؟
از یک رم سالم دیگه در سیستم استفاده کنید و تست بگیرید.
از سلامت پاور باید اطمینان حاصل کنید. ترجیحا از یک پاور مطمئن و قوی برای تست سیستم استفاده کنید.

مشخصات سیستمم اینه
Cpu:intel I5 2500k
Main:p8p67 del
Ram:2×4 corsair 1600
Vga:gtx 580
Hard: 2×1tera 1×2tera 1×ssd
Power 1035b green
یبار دیگه هم پاورم سوخته بود که گارانتی واسم عوصش کرد

مشخصات سیستمم اینه
Cpu:intel I5 2500k
Main:p8p67 del
Ram:2×4 corsair 1600
Vga:gtx 580
Hard: 2×1tera 1×2tera 1×ssd
Power 1035b green
یبار دیگه هم پاورم سوخته بود که گارانتی واسم عوصش کرد

پاورت که معتبر و بسیار قوی هستش.
شما Connector برق هارد و SSD ها رو جدا کن کلا.
فقط برق هاردی رو متصل کن که ویندوز روش هست.
برای گرافیک هم یک Connector رو دیگه رو وصل کن
از یک رم برای روشن کردن سیستم استفاده کن. اگر روشن نشد با اون یکی رم تست کن.
در نهایت می تونه مشکل از پاورت باشه. یعنی باید از یک پاور دیگه استفاده کنی که قطعات رو اشکال یابی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or