تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
چه مشکلی که بوجود اومد که Switch کردی؟
معمولا وفتی نصب بایوس با مشکل رو به رو میشه و سیستم به طور کامل روشن نمیشه، به طور خودکار بایوس B فعال میشه.
بایوس رو که نمی تونی پاک کنی!! می تونی UPGRADE یا DOWNGRADE کنی.
منظورم clear CMOS ـه!
Factory reset شه!
هیچی وین 8 نصب کردم، بعد ریستارت خودکار اینستالر ویندوز، دیگه بالا نیومد! منم یه کارایی کردم، حتی به bios config هم نتونستم دسترسی پیدا کنم! :دی
بعد که به bios B سوئئیچ کردم، فهمیدم، bootable hard از 1 به 2 تغییر کرده :| ( 1 بوتیبل بود نه 2! :|)
اونو درست کردم، بعد ویندوز هم بالا اومد!
نمیشه CMOS فقط برای B ریست شه؟ یا هر 2 ریست میشه؟
مرسی

دوستان من دیروز این اسپیکر رو سفارش دادم و دستم رسیده.
چون اینترنتی خریدم دو تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.اولا لوگوی ادیفایر با حروف بزرگ رو اسپیکر و جعبش حک شده در حالی که طبق اون چیزی که من تو عکسا دیدم فقط حرف اول لوگوی ادیفایر بزرگ هست.ممنون میشم کسایی که این مدل رو دارن راهنمایی کنن.
2.همون اول در حالی که کامپیوترم خاموش بود و به برق زدمش ساب ووفرش یه صدای خش خش میداد.انگار یکی با میکروفن مثلا فوت میکرد یا به میکروفون ضربه میزد.دیشب یکی دوبار دیگه حین پخش موسیقی این صدا ها رو داد.امروز صبحم بعد نیم ساعت کار یهو اینطور شد و پیوسته ادامه داشت.اگه دکمه Mute رو قسمت مرکزی رو میزنی این خش خش قطع میشه.کابل اتصال به کامپیوتر رو هم درآوردم باز اینطور بود پس نمیتونه مشکل از کارت صوتی باشه.با دکمه پاور پشتی اسپیکر که خاموش روشن کردم این خش خش قطع شد و اسپیکر به حالت عادی برگشت.
گارانتی ماتریکس(Matrix) داره ولی نه تو جعبه و نه روی جعبه هیچی نزده.فقط زیر قسمت مرکزی یه برچسب هست که نوشته گارانتی ماتریکس.گارانتی ماتریکس اینطوریه؟
به نظرتون اصله و اون مشکله خش خش چیه؟

اینم عکس:
49332793530022051921.jpg

15243667972430719651.jpg

amirmahmood
ممنون یه دور دیگه تست گرفتم دما عادی شد .فکر کنم اون موقعی که تست گرفتم مدت زیادی بود که pc روشن بود فکر کنم به خاطر همین بود
بعد یه سوال دیگه دارم درباره ی پردازنده ام .پردازندهام اینه pentinium dduel core e5700 3000 ghz
خوب من در حال حاضر فرکانس هسته اش را تا 3375 افزایش دادم ولی وقتی بیشتز از 3500 می کنم و توی بازی می رم اون تصویر ابی درباره ی ارور میاد بعد ریست میکنم نمیدونم مشکل از چیه چ.ن من چند چا خوندم که این پردازنده را تا 3800 بدون اعمال ولتاژ میشه اوور کرد ولی حالا نمیدونم قضیش چیه.ولی من باید اینو بگم که موقع اوور کلاک توی بایوس به هیچ گزینه ای دست نمی زنم فقط اوور می کنم من خودم حدس می زنم به خاطر همین موضوعه راستی مادربردم اینه . msi p41-c33
ببین کولر سی پی یو باید داشته باشی که اینقدر OC می کنی!
صفحه ابی بخاطر عدم پایداری سیستم هستش.
با Prime 95 یا burn in test باید تست پایداری بگیری.
نیاز به افزایش ولتاژ هستش در فرکانس های بالا که سیستم پایدار بمونه. ضمنا توجه داشته باش که افزایش ولتاژ شدیدا دما رو افزایش میده و اگر نتونی حرارت زیاد رو خنک کنی، سی پی یو اسیب می بینه.
کلا اورکلاک کردن اون سی پی یو به اون صورت تفاوت زیادی در کارایی سیستم ایجاد نمی کنه. بیشتر جنبه دست گرمی داره!!

منظورم clear CMOS ـه!
Factory reset شه!
هیچی وین 8 نصب کردم، بعد ریستارت خودکار اینستالر ویندوز، دیگه بالا نیومد! منم یه کارایی کردم، حتی به bios config هم نتونستم دسترسی پیدا کنم! :دی
بعد که به bios B سوئئیچ کردم، فهمیدم، bootable hard از 1 به 2 تغییر کرده :| ( 1 بوتیبل بود نه 2! :|)
اونو درست کردم، بعد ویندوز هم بالا اومد!
نمیشه CMOS فقط برای B ریست شه؟ یا هر 2 ریست میشه؟
مرسی
Clear Cmos هم تنظیمات کارخانه رو اعمال می کنه روی هر دو اگر اشتباه نکنم.
کوروش جان کلا بایوس رو اپدیت نکن تا وقتی که به مشکل خاصی خورده باشی.

سلام
بازی های دیگه وضعیت چطوره؟ بازی های جدید منظورم هست.
ممکن هستش مشکل از درایور یا خود بازی باشه.
اخرین درایور جدید amd رو بگیر و سعی کن اخرین پچ ها رو هم برای اون بازی ها بگیری.
اگر به رم شک داری می تونی memtest 86 رو اجرا کنی و ببینی که رم هات درسته یا نه.

جالب نیست، تقریبا تموم بازیهای جدید رو مشکل دارم. از Bioshock: infinity بگیر تا این Van Helsing جدیده.
بازی های قدیمیم تماما آپدیتن؛ Neverwinter Nights 2 ـم آخرین پچ ها روش نصبه. shogun 2 هم که خودش خودکار از استیم آپدیت میشه. مطئنم مشکل سخت افزاریه چون تازه ویندوز 8 روش نصب کردم. اما مشکل هنوز رفع نشده.
حالا اون برنامه رو هم میرم تو کارش ببینم چی میشه.

سلام
من چند وقتی هست که مشکل فریز شدن و صفحه آبی پیدا کردم.
این هم شات از ولتاژ‌ها.

حتی قبل از دستکاری تنظیمات. (اگه یادتون باشه می‌خواستم اور کنم سیستم رو)
توی حتی توی تنظیمات پیش‌فرض. امروز کد ارور رو چک کردم که 101 بود. طبق بررسی که کردم مربوط میشه به کافی نبودن Vcore.
به نظرتون این مربوط به پاور میشه یا مادربورد؟یا چیز دیگه؟
احتمال داره از SSD‌باشه و سیستم داره کد غلط نشون میده؟ چون تو کارای سنگین اصلاً همچین چیزی نمیشه معمولاً وقتی تو اینترنت هستم اینجوری میشه.

آخرین ویرایش:
سلام
من چند وقتی هست که مشکل فریز شدن و صفحه آبی پیدا کردم.
این هم شات از ولتاژ‌ها.

حتی قبل از دستکاری تنظیمات. (اگه یادتون باشه می‌خواستم اور کنم سیستم رو)
توی حتی توی تنظیمات پیش‌فرض. امروز کد ارور رو چک کردم که 101 بود. طبق بررسی که کردم مربوط میشه به کافی نبودن Vcore.
به نظرتون این مربوط به پاور میشه یا مادربورد؟یا چیز دیگه؟
احتمال داره از SSD‌باشه و سیستم داره کد غلط نشون میده؟ چون تو کارای سنگین اصلاً همچین چیزی نمیشه معمولاً وقتی تو اینترنت هستم اینجوری میشه.
سلام
صفحه ابی مربوط به پایدار نبودن سیستم هستش.
پاورت چیه؟
ولتاژ رو به مقدار کمی افزایش بده و تست پایداری با prime 95 بگیر.
دما رو حتما در نظر داشته باش.(نباید بالای 70 بره. چون safe نیست)
--------------
شما 24/7 در حالت OC با سیستم کار می کنی؟
اگر کلاک سی پی یو و ولتاژ اش بصورت پیش فرض باشه و با blue screen مواجه بشی احتمالا میره که مشکل از ram یا hard باشه.

سلام
سلام
صفحه ابی مربوط به پایدار نبودن سیستم هستش.
پاورت چیه؟
ولتاژ رو به مقدار کمی افزایش بده و تست پایداری با prime 95 بگیر.
دما رو حتما در نظر داشته باش.(نباید بالای 70 بره. چون safe نیست)
--------------
شما 24/7 در حالت OC با سیستم کار می کنی؟
اگر کلاک سی پی یو و ولتاژ اش بصورت پیش فرض باشه و با blue screen مواجه بشی احتمالا میره که مشکل از ram یا hard باشه.
پاورم Green 685W EPS و تا آبان 93 گارانتی داره.
تنظیمات MB‌رو هم به حالت پیش‌فرض برگردوندم. البته این حالت عمومی نیست. ممکنه هفته‌ای 1 بار پیش بیاد و ممکنه کمتر یا بیشتر.
الان در حالت 19/9 تنظیم شده. البته الان کلاک و ولتاژ پیش‌فرض نیست و روی حالت Auto‌ قرار داره. تو تست Prime‌ هم مشکلی نداره.

امتمال داره از فیرمور SSD‌ باشه؟ قبلاً یادمه OCZ ها از این دست مشکلات داشتن البته مال من Corsair Force GT‌ هست.
اینکه اول فریز میشه خودم رو به هارد مشکوک کرده. البته کد خطایی که میده 0x00000101 هست که وقتی تو نت دنبالش چرخیدم مربوط می شده به کافی نبودن Vcore ولی این کافی نبودن باید تو فشار خودش رو نشون بده نه باز کردن چند صفحه وب توسط کروم.

آخرین ویرایش:
سلام
چگونه باید از GPU ـه خوده CPU استفاده کنم؟
Core i5 3470

کافیه کابل مانیتور رو به خروجی تصویری روی خود مادربرد متصل کنی و کارت گرافیک مجزا رو هم از داخل اسلات دربیاری.
اگر قصد داری ازش در کنار کارت گرافیک فعلی استفاده کنی که ارزشش رو هم نداره و باید یه نرم افزار خاص Lucid رو برای اینکار روی سیستم نصب کنی.

سلام

پاورم Green 685W EPS و تا آبان 93 گارانتی داره.
تنظیمات MB‌رو هم به حالت پیش‌فرض برگردوندم. البته این حالت عمومی نیست. ممکنه هفته‌ای 1 بار پیش بیاد و ممکنه کمتر یا بیشتر.
الان در حالت 19/9 تنظیم شده. البته الان کلاک و ولتاژ پیش‌فرض نیست و روی حالت Auto‌ قرار داره. تو تست Prime‌ هم مشکلی نداره.

امتمال داره از فیرمور SSD‌ باشه؟ قبلاً یادمه OCZ ها از این دست مشکلات داشتن البته مال من Corsair Force GT‌ هست.
اینکه اول فریز میشه خودم رو به هارد مشکوک کرده. البته کد خطایی که میده 0x00000101 هست که وقتی تو نت دنبالش چرخیدم مربوط می شده به کافی نبودن Vcore ولی این کافی نبودن باید تو فشار خودش رو نشون بده نه باز کردن چند صفحه وب توسط کروم.
شما کلا بایوس mb را روی default بذار. یعنی اینکه ولتاژ auto باشه.
base clock هم باید 133 باشه. turbo mode فعال باشه. بطوری که وقتی ضریب 27 و بیس کلاک 133 هم با هم میشه 3.6ghz.
-----------------
اگر به SSD شک داری ، می تونی firmware رو اپدیت کنی. از Corsair SSD Toolbox استفاده کن. فقط از اطلاعات مهم ات در ssd یک back up بگیر که اگر firmware درست نصب نشد ، اطلاعاتت صدمه نبینه.

کافیه کابل مانیتور رو به خروجی تصویری روی خود مادربرد متصل کنی و کارت گرافیک مجزا رو هم از داخل اسلات دربیاری.
اگر قصد داری ازش در کنار کارت گرافیک فعلی استفاده کنی که ارزشش رو هم نداره و باید یه نرم افزار خاص Lucid رو برای اینکار روی سیستم نصب کنی.

خیلی ممنون فقط یه چند تا سوال دیگه:
پاور گرین 430w برای Corei5 3470-Sapphire Radeon HD 7730 1GB GDDR5 کافیه؟خوده فروشنده گفت که بسه و همین پاور رو گذاشت رو سیستم حالا نظر شما رو هم میخوام بدونم.
یه مشکلی داشتم این بود که موقع بازی کردن یهو مانیتور No Signal میداد که با افزایش دور فن GPU این مشکل رفع شد.حالا الان موردی نداره دور فن روی 80 ـه؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من هدفونم رو به مادربورد وصل میکنم صداش خییییلی کمه!!! چرا؟؟؟ اسپیکرم خودش جای هدفون نداره که بهش وصل کنم! بنابراین مجبورم به مادربورد وصل کنم. اما صدا رو اگه حتی تا آخر هم بالا ببرم بازم خیلی ضعیفه! راهی هست که صداش زیادتر شه؟؟؟ مشکل از هدفون نیست چون تو لپ تاپ خوبه اما رو pc ضعیفه!

دوستان من هدفونم رو به مادربورد وصل میکنم صداش خییییلی کمه!!! چرا؟؟؟ اسپیکرم خودش جای هدفون نداره که بهش وصل کنم! بنابراین مجبورم به مادربورد وصل کنم. اما صدا رو اگه حتی تا آخر هم بالا ببرم بازم خیلی ضعیفه! راهی هست که صداش زیادتر شه؟؟؟ مشکل از هدفون نیست چون تو لپ تاپ خوبه اما رو pc ضعیفه!
بستگی به کارت صدای مادربورد داره که بتونه هدفون رو خوب تغذیه کنه.
کارت صدای های حرفه ای حتی خروجی اختصاصی برای هدفون دارند که کیفیت صدا و حجم شون نسبت به کارت صدای خود مادربورد بسیار بهتر هستش.
در کل می تونی به کنترل پنل کارت صدای خود مادربورد در ویندوز مراجعه کنی و یک سری تنظیمات هستش که تا حد کمی می تونی صدای هدفون رو بهتر کنی.

اگه اسپیکری تهیه کنم که بشه بهش هدفون وصل کرد چی؟؟؟ صدا خوب میشه؟

بستگی به Speaker داره. اگر Amplifire حرفه ای و قوی داشته باش می تونه هدفون رو خوب تغذیه کنه.
مثلا من خودم یک ضبط Sony دارم و خروجی هدفون هم داره و از مادربورد خودم خیلی بهتر هدفون رو تغذیه می کنه.

آخرین ویرایش:
بستگی به کارت صدای مادربورد داره که بتونه هدفون رو خوب تغذیه کنه.
کارت صدای های حرفه ای حتی خروجی اختصاصی برای هدفون دارند که کیفیت صدا و حجم شون نسبت به کارت صدای خود مادربورد بسیار بهتر هستش.
در کل می تونی به کنترل پنل کارت صدای خود مادربورد در ویندوز مراجعه کنی و یک سری تنظیمات هستش که تا حد کمی می تونی صدای هدفون رو بهتر کنی.
اگه اسپیکری تهیه کنم که بشه بهش هدفون وصل کرد چی؟؟؟ صدا خوب میشه؟

خیلی ممنون فقط یه چند تا سوال دیگه:
پاور گرین 430w برای Corei5 3470-Sapphire Radeon HD 7730 1GB GDDR5 کافیه؟خوده فروشنده گفت که بسه و همین پاور رو گذاشت رو سیستم حالا نظر شما رو هم میخوام بدونم.
یه مشکلی داشتم این بود که موقع بازی کردن یهو مانیتور No Signal میداد که با افزایش دور فن GPU این مشکل رفع شد.حالا الان موردی نداره دور فن روی 80 ـه؟؟
پاور 430 برای 7730 و سی پی یو 3470 تقریبا کافی هستش ولی 480 یا 530 مناسب تره.
برای کارت 7730 که تقریبا کارت low-end محسوب میشه، لزومی نداره دور فن روی 80 درصد باشه!! مگر اورکلاک کرده باشین. در حالت عادی دور فن باید کمتر از این باشه.
اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟ در چه بازی ای No Singal میده؟ صفحه سیاه میشه ؟ یا خود مانیتور پیغام no signal میده؟
ببین اگر دچار Freeze یا Black Screen میشی ممکن هستش مشکل از کارت گرافیک باشه یا از پاورت.
کابل مانتیور رو هم چک کن. با یک پاور قوی و مطمئن سیستم رو تست کن و بعد ببین دوباره با این مشکل بر می خوری یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or