تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من رم Corsair 8Gb دارم باس 1600 ولی تو بایوس میزنه 1333 میخواستم بپرسم دلیلش چیه ؟ چجوری تغییر بدم به 1600 ؟ مگه نباید به صورت پیشفرض 1600 باشه خودش ؟ مادربوردم Z87 Plus هست.

یه سوال دیگه هم داشتم که تو اینترنت که سرچ کردم دیدم Memory clock کارت 770 رو زده 7010 ولی برای من تو GPU Z زده 1753 . دلیلش چیه ؟

bucurv7dcy2y5ks5vqt.png

سلام
من رم Corsair 8Gb دارم باس 1600 ولی تو بایوس میزنه 1333 میخواستم بپرسم دلیلش چیه ؟ چجوری تغییر بدم به 1600 ؟ مگه نباید به صورت پیشفرض 1600 باشه خودش ؟ مادربوردم Z87 Plus هست.

bucurv7dcy2y5ks5vqt.png
باید بری تو BIOS
Memory Profile رو باید بزاری روی X.M.P !

اصلا به بوت ویندوز نمیرسه !
باتریش رو هم در اوردم !
رم رو هم در آوردم بدون رم هم خاموش میشه !
Power 480green
mb Asus P5QL
CPU : Pentium 3.4Ghz
Ram :1gb King 533
پاور دیگه ندارم !
اگه مشکل از مین باشه به نظرتون اصلا ارزش داره یه مین دیگه بخرم براش؟!
همانطور که عرض کردم شما باید پاور قوی و مطمئن وصل کنید به سیستم. یا اینکه پاور خودتون رو بدین به خدمات پس از فروش شرکت Green تست کنند و سلامت پاور رو تایید کنند.
بعدش اگر مشکل پابرجا بود، احتمالا مادربوردت مشکل داره.

دوستان من همین امروز نوت بوک msi مدل cx61 رو خریدم که 6 گیگ رم داره ولی نوشته فقط 3.61 قابل استفاده هست.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ویندوزم هم 7 هست (32 بیتی).

میشه یه برنامه معرفی کنید که باهاش CPU رو روی 100 % لود بزارم تا بتونم دما رو چک کنم در اون جالت ؟

بهترینشون Prime 95 هست، بعد هم Intel Burn Test
مراقب دما باشید، زود بالا میره تحت این برنامه ها!

دوستان من همین امروز نوت بوک msi مدل cx61 رو خریدم که 6 گیگ رم داره ولی نوشته فقط 3.61 قابل استفاده هست.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ویندوزم هم 7 هست (32 بیتی).

دلیلش همونه که گفتین! ویندوز 32 بیتی.
ویندوز 32 بیتی فقط تا 4 گیگ رو می تونه بشناسه، و بخاطر دیوایسهای دیگه حتی کمتر، باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید، عجیبه که روی دستگاه آکبندی که 6 گیگ رو داره ویندوز 32 بیتی نصب هست!!

بهترینشون Prime 95 هست، بعد هم Intel Burn Test
مراقب دما باشید، زود بالا میره تحت این برنامه ها!

ممنون .

من 4670K رو به وسیله این برنامه ها حدود 4-5 دقیقه روی لود گذاشتم و از داخل برنامه HWMonitor که چک کردم Max دمای CPU حدود 61 درجه بود . کولر هم True Spirit هست.

خوبه به نظرتون ؟

ممنون .

من 4670K رو به وسیله این برنامه ها حدود 4-5 دقیقه روی لود گذاشتم و از داخل برنامه HWMonitor که چک کردم Max دمای CPU حدود 61 درجه بود . کولر هم True Spirit هست.

خوبه به نظرتون ؟

بله، بسیار هم خوبه!
این نشون میده که با این فرکانس اگه 100درصد روی لود بره باز هم دما کنترل شدست و حد پایینی باقی می مونه.

سلام
من کارتم که سوخته بود حالا یک کارت 6570 گرفتم که فعلا مشکلم رو برطرف کنه و بی PC نمونم...با همون ویندوز قبلی کارت رو گذاشتم و سیستم رو روشن کردم اما وقتی به لود ویندوز میرسه چند خط که میره ریست میشه و از اول...
مشکل چی میتونه باشه؟

سلام
من کارتم که سوخته بود حالا یک کارت 6570 گرفتم که فعلا مشکلم رو برطرف کنه و بی PC نمونم...با همون ویندوز قبلی کارت رو گذاشتم و سیستم رو روشن کردم اما وقتی به لود ویندوز میرسه چند خط که میره ریست میشه و از اول...
مشکل چی میتونه باشه؟
سلام
پاورت چیه؟
مشخصات کل سیستم رو ذکر کنین.

من پاور قوی تر گذاشتم ریل هست.ریلش 830 وات هست.مارکش تراسته.ولی هم چنان تو بازی ها همین مشکل رو دارم شاید از درایور باشه
خب اگر پاور قوی تر گذاشتین و مشکل پابرجاست از driver یا خود بازی هستش.
اگر فقط در یک بازی مشکل دارین و بقیه بازی ها به راحتی اجرا میشه. میشه چشم پوشی کرد.

ولی اگر در چند تا بازی مشکل داشته باشین و با درایور جدید حل نمیشه، احتمالا کارت گرافیک تون مشکل سخت افزاری داره.

سلام
من سی پی یوم amd a6-3650 هست و صدای فنش وحشتناک زیاده.
خواستم بپرسم به نظر شما چیکار کنم از شر این صدای ناهنجار خلاص شم؟
اگه از این فن های مستر ورتکس بگیرم مشکلم حل میشه؟
ممنون از جوابتون

سلام
مشکل چی میتونه باشه؟
بخاطر درایور قبلی هست که روی ویندوز مونده و تداخل با این کارت گرافیک .تو حالت safe mode ببینید میتونید حذفش کنید درایور رو بعد دوباره معمولی بیارید بالا تا درایور جدیده رو نصب کنید.اگه با این روش مشکل حل نشد تو safe mode از برنامه های startup ویندوز درایور رو disable کنید بعد تو حالت معمولی دوباره برید و کارها رو ادامه بدید.

سلام. با این HWMonitor چک کردم دما ها رو, کارت گرافیک خیلی دماش زیاد بود, به 80-90 هم میرسید! بعد موقعی که بازی اجرا میشه یه صدای غینگ غینگ هم میاد, وقتی غینگ تموم میشه, بازی می ایسته کمی, بعد دوباره میره, دوباری غینگ ه بعدی و این داستان ادامه دارد:دی
مشکل از چی میتونی باشه یعنی؟

سلام. با این HWMonitor چک کردم دما ها رو, کارت گرافیک خیلی دماش زیاد بود, به 80-90 هم میرسید! بعد موقعی که بازی اجرا میشه یه صدای غینگ غینگ هم میاد, وقتی غینگ تموم میشه, بازی می ایسته کمی, بعد دوباره میره, دوباری غینگ ه بعدی و این داستان ادامه دارد:دی
مشکل از چی میتونی باشه یعنی؟

بستگی به مدل کارت شما داره که دماش چقدر باشه در حالت های مختلف، اما احتمال زیاد عادی هست،
برای اون صدای به قول شما غینگ هم هم ممکنه صدای VRM های تغذیه کننده ی ولتاژ باشه و هم صدای کم و زیاد شدن دور فن کارت گرافیک. این هم برای کارتای قوی و بدون برد اختصاصی طبیعی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or