سلامسلام
یه سیستم بهم دادن وقتی روشنش که میکنم بعد از 15-20 ثانیه خاموش میشه ! مشکلش از چی میتونه باشه ؟!
سلام
من خمیر سیلیکون رو عوض کردم الان بعد از این کار دمای CPU بین 70 تا 90 گاهیم به 100 میرسه!!!قبل از عوض کردن خمیر 45تا 48 نهایتا میرفت روی 55!!
الان CPU البته پنتیوم D 521 هست(90 nm) اما چون برای کسیه میترسم خراب شه مشکلی داره این دما؟:d
دوست عزیز سیستم شما دچار Freeze میشه.عزیزان یه مشکل
من موقع بازی کردن یعنی هر بازی مثلا بازی batman arkham city و بازی های دیگر یه دفعه وقتی دارم بازی می کنم هیچ دگمه ای عمل نمی کنه حتی ctrl+ald+del یعنی فریز میشه.بعد وارد دسکتاپ میشه اتوماتیک و بالای نوار ابزار این ارور رو می نویسه:
Display driver stopped responding and has recovered
یه علامت تعجب هم بغلش هست
عزیزان ممنون میشم مشکلم رو حل کنین.اگه راه حلی بود حتی اگه هزینش بالا بود بگین
حرارت معمولا ربطی به Suttering نداره.من تو 99 درصد ه بازی ها مشکل شاترینگ و تیک زدن دارم. مشکل از حرارته؟ فریم ریت هم مشکلی نداره و بالای 30 ه.
اگه مشکل از حرارته یه کولر CPU یا VGA(هرکدوم که نیاز داشت)خوب با قیمت نهایتا 80 تومن معرفی کنید.
اگه نیست هم راه حلشو بگید.
CPU:Q6600
VGA:9800GT
درایور کارت گرافیک که نه متاسفانهحرارت معمولا ربطی به Suttering نداره.
اما خب چک کردن دمای سیستم هم مهم هستش.
نرم افزار HW Monitor رو دانلود کن و اجراش کن. سپس داخل بازی ها برو و بعد از بازی کردن، به برنامه برگرد و دمای قطعات رو چک کن.
درایور کارت گرافیکت به روز هست؟
بعضی از بازی ها معمولا با نصب پچ جدید، فریم بازی پایدار تر میشه.
البته کارت گرافیکت در حال حاضر ضعیف هستش و جوابگوی بازی های سنگین امروزی نیست.
پاورت چیه؟
چقدر ram روی سیستم داری؟
شما اخرین درایور رو نصب کنیددرایور کارت گرافیک که نه متاسفانهپاورم 530 وات ه فکر کنم. 5-6 ساله داره کار میکنه.4 گیگ رم DDR2.فریم ریت هم مشکل زیادی نداره. مثلا تو Tomb Raider بنچمارک گرفتم کمترین فریم ریتش 31 بود, بالا ترینش 51. ولی باز هم تیک میزد!سیستم هم گذاشتم نسل بعد که اومد عوض کنم. رزولوشن هم تو بازی هایی که سیستم نمیکشه 720P میزارم. خود مانیتور 1440 در 900 ه.
عزیز من خاموش کردم aa رو ولی این دفعه هم همین طوری شد البته دیرتر یعنی قبلا یه ربع بود الان نزدیک به 45 دقیقه می گذره این ارور رو میده.ازش عکس هم گرفتم:دوست عزیز سیستم شما دچار Freeze میشه.
و درایور کارت گرافیک شما Crash می کنه.
دو حالت داره که درایور کارت گرافیک Crash کنه:
1- مشکل نرم افزاری باشه یا از خود درایور باشه و با ریختن درایور جدید حل بشه
2- مشکل سخت افزاری باشه و کارت گرافیک شما در حالت load نتونه خوب تغذیه بشه یا به هر دلیل سخت افزاری دیگه درایور کارت گرافیک شما crash کنه.
مشخصات کامل سیستم رو لطفا بگین.
ضمنا اخرین داریور جدید رو هم برای کارت گرافیک تون نصب کنید.
حالا اون پاور 380 زیاد قوی نبوده اما به هر شکل فن پاور باید کار کنه. همینجوری در حالت عادی پاور ها به مرور زمان که کار کنند توان شون کم میشه چه برسه به اینکه بدون فن کار کنند!!یه پاور Green 380A رو یه سیستم یه کسی گذاشته بودم که یه مدت بدون فن (نمیدونم چقدر بود) کار کرده از اون موقع بلافاصله که موضوع رو به من گفت، پاور رو باز کردم و فن رو که از جاش در اومده بود جاش زدم. از اون موقع تا حالا 8 ماه بدون مشکل کار کرده پود. حالا اون فرد سیستمش رو عوض کرده و پولی واسه عوض کردن پاور نداره. فول لود قطعاتش رو که از سایت گرین نگاه کردم 325 وات میشد. حالا باید پاور عوض شه؟ به خاطر اون مدتی که بدون بیگ فن کار میکرده، میزان برق رسانی کم شده یا مشکل خاصی واسش پیش میاد؟
شما باید حداقل با 2-3 درایور تست می کردید که ظاهرا انجام دادید.عزیز من خاموش کردم aa رو ولی این دفعه هم همین طوری شد البته دیرتر یعنی قبلا یه ربع بود الان نزدیک به 45 دقیقه می گذره این ارور رو میده.ازش عکس هم گرفتم:
وینم رو هم عوض کردم یه نسخه دیگه این بازی رو نصب کردم همراه با همه درایورها.همه درایورها رو دوباره دانلود کردم.یه جا دیگه هم به من گفتند ممکنه درست برق گرافیکت تامین نشه.مدل کارت گرافیکم:
xfx amd raedon r7870 2gb
اصلا به بوت ویندوز نمیرسه !سلام
شما ابتدا باید یک پاور قوی و مطمئن رو به سیستم متصل کنید و بعد سیستم رو دوباره تست کنید.
اگر مشکل همچنان پا برجا باشه باید اشکال یابی از سایر قطعات شروع بشه.
ویندوز بوت میشه؟ یا قبل از بوت، خاموش میشه؟
تنظیمات bios رو هم روی default بگذار.
مشخصات کامل سیستم رو بگو اعم از پاور و...