تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

بستگی به مدل کارت شما داره که دماش چقدر باشه در حالت های مختلف، اما احتمال زیاد عادی هست،
برای اون صدای به قول شما غینگ هم هم ممکنه صدای VRM های تغذیه کننده ی ولتاژ باشه و هم صدای کم و زیاد شدن دور فن کارت گرافیک. این هم برای کارتای قوی و بدون برد اختصاصی طبیعی هست.
کارتم 9800GT ه. آخه صداش دقیقا با شاتر و تیک زدن بازی هماهنگه, یعنی غینگ که تموم میشه تیک میزنه بازی:|

کارتم 9800GT ه. آخه صداش دقیقا با شاتر و تیک زدن بازی هماهنگه, یعنی غینگ که تموم میشه تیک میزنه بازی:|

در اینصورت احتمالا کارتت مشکل داره و باید توسط کارشناس تست بشه،

حالا مطمئنی از کارت گرافیکت هست و از هارد نیست، این صدایی که میگی بیشتر می تونه شبیه صدای هد هارد باشه که نمی تونه از دیسک بخونه و اتفاقا باعث تیک زدن و گیر کردن بازی هم میشه!! توجه کن ببین صدا ز گرافیک هست یا هارد.

سلام دوستان
جایی که واسم سیستم رو جمع کردن رو CPU Cooler دو تا فن نصب کرده در سمت چپ و راستش که این 2 تا فن در خلاف جهت همدگه کار میکنن ! یعنی هر 2 باد رو به سمت CPU میزنن حالا می خواستم ببینم بدون اینکه فن ها رو بخواد جا به جا کنم راه داره جهت پرتاب بادشون رو عوض کنم؟

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
جایی که واسم سیستم رو جمع کردن رو CPU Cooler دو تا فن نصب کرده در سمت چپ و راستش که این 2 تا فن در خلاف جهت همدگه کار میکنن ! یعنی هر 2 باد رو به سمت CPU میزنن حالا می خواستم ببینم بدون اینکه فن ها رو بخواد جا به جا کنم راه داره جهت پرتاب بادشون رو عوض کنم؟

ممنون

طرف اشتباه نصب کرده! باید دقیقا هم جهت باشن و جهتشون هم رو به فن پشتی کیس باشه. باید اونی رو که جهت به داخل کیس هست باز کنی و برعکس نصب کنی.

درود

اسکرول موس دیگه کار نمیکنه ،(هیچ مشکل دیگه ای نداره و حتی کلیک وسطش کار میکنه!) یکدفعه و بعد از روشن روشن کردن سیستم اینطوری شد
میخواستم بدونم دلیلیش چی میتونه باشه

مدل G9x

-
ویرایش : قطع و وصلی پیدا کرده انگار!!
یکدفعه قطع میشه و کار نیمکنه. باز بعد چند دقیقه خودش درست میشه.

آخرین ویرایش:
خیلی نوشتم :دی اما توضیحات جز به جز و ریز دادم ، ممنون میشم همشو بخونید :دی
بقیه دوستان هم بنظرم بخونن خوبه ، تجربه های دیوونه وار منو امتحان نکنن :دی

سلام .
خوب من مشکل حرارتی دارم ! :دی
دمای CPU خیلی بالاست و این معضل توی برنامه و جاهایی که لود زیادی از سی پی یو میکشه ، بدتر هم میشه و باعث فریز سیستم میشه .
اون صدایی که دوستمون میگه ، دقیقا مربوط به افزایش دما هست ، ولی از اسپیکر میاد ، صدای جیز جیز یا جیر جیر هم هست ! دقیقا هم همراهه با لگ و .. !
دلیلشم فکر کنم واضح باشه ، دمای بالای یک قطعه توی PC !
بنظر من بیشتر CPU تا GPU !
چون کارت گرافیک های سری های 65 نانومتری Nvidia کلا خیلی داغ میکنن ، ولی اینطوریم نیست که مشکلی براشون پیش بیاد !

اما مشکل سیستم من خیلی حادتره !
مشخصات سیستم
CPU : Intel Core i7 920 D0
VGA : EVGA GTS 250
RAM : 3*1 3GB G.SKILL 1333
M.B : Asus P6T
Power : 885B Green
Case : NZXT Apollo

خوب یک عکس از وضعیت دمای سیستم میزارم ، فکر کنم همه چیز رو خوب شرح بده ..

دمای CPU در حالت %0 لود 60 درجه سانتی گراد ! عکس رو همین الان گرفتم و تازه شب هست ، هرچند کولر همیشه توی اتاق روشنه .
توی زمستون روی 50 درجه هست در حالت %0 لود !
دمای کارت گرافیک هم حدود 58 هست ! اما من فکر میکنم جی پی یو در برابر افزایش دما مقاوت بیشتری داره و تو بازی نهایت به 80 برسه !
بنظر من مشکل اصلی مربوط میشه به CPU !
حالا سعی میکنم موقع بازی و وقتی که هر دو در حالت لود هستن هم از دماشون عکس بگیرم !

یک سری توضیحات اضافه :
کیس من 3 تا فن 12CM ــی داره ، یکی جلوی محفظه هارد ، یکی روی درب ، یکی هم پشت کیس !
این از سیستم تهویه .
از نظر فضای تهویه ، بنظر خودم فضای کمی برای هوا هست ، ولی بیشتر هم نمیتونم اختصاص بدم .

اما میمونه در مورد سی پی یو توضیح بدم خمیر سی پی یو رو ازین آشغالی های توی بازار زدم ،
همین یک ماه پیش بکل گرد و غبار ازش روفتم و خمیر رو عوض کردم ! قبلا خمیر ترمال استفاده میکردم ،
اما بجز اون اوایل که دما روی 45 بود ، وقتی دفعه دوم خمیر رو عوض کردم ، دما روی همین حدود الان با این خمیر آشغالی میچرخید حدود 50 اینا ، حدود شاید نهایت 3-5 درجه کمتر ! اونم دقیق یادم نیست !

بهترین راه حلی که من برای CPU در نظر گرفتم ، خریدن یک فن عالی هست ! چون تا همین الان هم با این دما پدرش در اومده !
و نکته دوم باید GPU رو هم درنظر بگیرم ، میتونه مشکل از اون هم باشه ، ولی بعید میدونم .

و اما یک سری موارد اورکلاکی :
چیزی که هست ، مادربورد رو من به آخرین ورژن بایوس موجود 2 سال پیش آپدیت کردم و جدیدترم نیومده .
مادربورد در حالت عادی تمام تنظیمات رو روی AUTO ست میکنه ، که وقتی لود CPU کم هست ، فرکانس را روی 1.6GH ست میکنه و وقتی لود میره بالا میبره روی 2.8GH !
یک چیزی بنظرم از طریق مادربورد میتونه باعث این افزایش دما باشه ، ولتاژ کاری هست که توی CPU-Z میبینیم روی 1.2V ست هست که بنظرم مقدار زیادی هست .
اگه دوستان کمک کنن بهترین تنظیمات دستی رو برای فرکانس 2.6GH ، پیدا کنم و بصورت دستی تنظیم کنم ، خیلی بهتر هست . خودم فکر میکنم حدود 1.1 یا حتی کمتر ، سیستم بتونه STABLE کار کنه !
اما خوب واسه بدست آوردن ولتاژ مناسب باید آزمایش و خطاهای زیادی کرد .

اشتباهات :
خوب من این سیستم رو نامردانه قبلا آورکلاک میکردم و ازش تست های سنگین گرافیکی و پردازشی CPU میگرفتم .
در مورد VGA من فرکانس رو تا 870-900 مگاهرتز ، شیدر کلاک کمتر و فرکانس رم هم تا 1380 ، حدودا افزایش میدادم و ازش تست میگرفتم که دما تا 95 درجه هم برای VGA ثبت شد و دیدم و نهایتا سیستم UNSTABLE شد :|
البته آزمایش های لحظه ای هم داشتم که فقط برای ران کردن سیستم باشه ، مثلا دادن فرکانس رم 1700 به GPU !!!!
خوب VGA از زیر دستم جون سالم بدر بُرد ! ممنون nVidia !

اما در مورد CPU !
CPU رو ماکزیمم با این فن استوک تا 4گیگاهرتز آورکلاک کردم .
البته فقط در حد ران کردن سیستم ، شاید تست هم گرفته باشم ، ولی قطعا افزایش دما و UNSTABLE شدن سیستم و بزور تکمه پاور ، سیستم رو خاموش کردن !!
کلا سی پی یو هم زیاد باهاش بازی کردم ، اما خوب واقعا مقاومت بالایی دارن و تا دمای 100 درجه رو میتونن تحمل کنن ، البته پدرشون در میاد و خوب کار نمیکنن در این دما و کاراییشون افت میکنه و دچار فریز و هنگ میشه که دقیقا مشکل همینه !

یک نکته ی دیگه اینک یک بار مقداری بسیار جزیی خمیر سیلیکون روی سوکت افتاد ، برداشتمش اما یکم مونده بود اثرش !
خوب رسانا هست ، وقتی سیستم رو دوباره بستم ، سیستم UNSTABLE بود ، و الکی سی پی یو روی لود 50% میچرخید ، و فکر کنم 2 تا از هسته ها اصلا لود نداشتن و انگار کار نمیکردن !
بازش کردم و تا جای ممکن اثرش رو پاک کردم طوری که سوکت های سی پی یو رو نابود نکنم ، الان فقط رنگ طوسیش خیلی جزیی مونده !
ولی خوب این سوتی ، بدترین سوتی بود و فکر میکنم خیلی شانسم گفت که مموری کنترلر و ازین برنامه ها نسوخت و بیچارمون نکرد !
فکر میکنم قبلا دمای سیستم روی 45 درجه بود بصورت IDLE و سی پی یو استوک ! اما ازون وقت رفت روی 50 درجه !
البته ازینم بگذریم بریم سر اصل مطلب .

خوب احتمال های ممکن + راه حل های ممکن رو بهم معرفی کنید .
150ت میتونم برای کولر سی پی یو هزینه کنم . یک چیز خیلی عالی میخوام :|
ممنون

حدود 15 دقیقه ، Sniper : GW2 رو با آخرین تنظیمات گرافیکی و 8X MSAA و رزولوشن 1600*900 و میانگین 30 فرم بازی کردم ...
سیستم فریز نشد ، شاید بیشتر بازی میکردم میشد ، اما این نتیجه دمایی :

دما
VGA : 92C
CPU : 88C

سی پی یو رو میتونم کولرش رو عوض کنم اما GPU رو چی ؟ میتونه احتمالا گرد و خاک زیر هیت سینک و .. رفته باشه و خودش باعث گرمای بیشتر بشه ؟! البته از فن و خروجی هاش بهش هوا گرفتم ، ولی منظورم بین هیت سینک ها و .. است .

Last edited by a moderator:
طرف اشتباه نصب کرده! باید دقیقا هم جهت باشن و جهتشون هم رو به فن پشتی کیس باشه. باید اونی رو که جهت به داخل کیس هست باز کنی و برعکس نصب کنی.

طرف با چسب زده فن رو...
نمیشه بدون تغییر جاش جهت پرتاب بادش رو عوض کرد؟

اون صدایی که دوستمون میگه ، دقیقا مربوط به افزایش دما هست ، ولی از اسپیکر میاد ، صدای جیز جیز یا جیر جیر هم هست ! دقیقا هم همراهه با لگ و .. !
دلیلشم فکر کنم واضح باشه ، دمای بالای یک قطعه توی PC !
بنظر من بیشتر CPU تا GPU !
منم همینفکر رو میکنم, فقط باید بفهمم از چه قطعه ای ه که یه کولر واسش بگیرم. راستی در کیس رو باز کردم, گرد گیری کردم, خمیر سیلیکون زدم, در ه بغل کیس هم باز گزاشتم, الان اصلا صدای فن نمیاد, ولی خوب فن ها دارن کار میکنن, مشکلی ایجاد نشه واسه سیستم؟

منم همینفکر رو میکنم, فقط باید بفهمم از چه قطعه ای ه که یه کولر واسش بگیرم. راستی در کیس رو باز کردم, گرد گیری کردم, خمیر سیلیکون زدم, در ه بغل کیس هم باز گزاشتم, الان اصلا صدای فن نمیاد, ولی خوب فن ها دارن کار میکنن, مشکلی ایجاد نشه واسه سیستم؟

بنظر من مشکل مال دمای CPU هست ! چون کارت گرافیک تا 90 درجه رو میتونه خوب کار میکنه ، توی اون دما !
بخاطر اینم میگم که مشکل دما اگه از VGA باشه ، بازی بیشتر دچار پارگی تصویر و قاطی کردن رنگ ها و فریز شدن یک دفعه ای میشه ..
در مورد CPU ، همون صدای جیز جیز و لگ ها و .. ــست .
البته من اینطور فکر میکنم .

بنظر من مشکل مال دمای CPU هست ! چون کارت گرافیک تا 90 درجه رو میتونه خوب کار میکنه ، توی اون دما !
بخاطر اینم میگم که مشکل دما اگه از VGA باشه ، بازی بیشتر دچار پارگی تصویر و قاطی کردن رنگ ها و فریز شدن یک دفعه ای میشه ..
در مورد CPU ، همون صدای جیز جیز و لگ ها و .. ــست .
البته من اینطور فکر میکنم .
الان که چک کردم دیدم CPU وقتی هیچ کار سنگینی باهاش انجام نمیشه دماش به 70 هم میرسه! مشکل از CPU ه به نظرتون؟ اگه آره که یه فن CPU معرفی کنید تا 100 تومن.

سلام دوستان.
راستیتش من چند وقته با یه مشکل برخورد کردم.
من حدود 9ماهه یه سیستم خوب جمع کردم.گرفیک 550gtx سی پی یو i5 رم 4
مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی یه بازی مثل DARKSIDERS 2 یا crysis2 یا 3 رو اجرا میکنم دمای گرفیک خیلی میره بالا طوری که دستمو میذارم رو کیس دستم گرمای شدیدیو حس میکنه.
با برنامه EVGA Precision X دمای گرافیک میرسه به 70درجه:-o
وقتی سیستمو اول جمع کرده بودم چنین مشکلی نداشت که گرما تا این حد زیاد نشون بده.
از همه میخوام منو راهنمایی کنن.تنها امیدم شمایید:(

الان که چک کردم دیدم CPU وقتی هیچ کار سنگینی باهاش انجام نمیشه دماش به 70 هم میرسه! مشکل از CPU ه به نظرتون؟ اگه آره که یه فن CPU معرفی کنید تا 100 تومن.

من الان AC بازی میکنم ، دما CPU تا 90 درجه هم رسیده ، داره ذوب میشه بدبحت :| :دی
بعدش 70 درجه برای IDLE افتضاح بالاست ، شما در هر صورت حتما باید برای CPU فن بخری !
حالا بقیه دوستان باید در مورد اینک چه کولری بخری ، راهنمایی کن ، من خودم اطلاع ندارم .
CPU شما چیه ؟!

سلام دوستان.
راستیتش من چند وقته با یه مشکل برخورد کردم.
من حدود 9ماهه یه سیستم خوب جمع کردم.گرفیک 550gtx سی پی یو i5 رم 4
مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی یه بازی مثل DARKSIDERS 2 یا crysis2 یا 3 رو اجرا میکنم دمای گرفیک خیلی میره بالا طوری که دستمو میذارم رو کیس دستم گرمای شدیدیو حس میکنه.
با برنامه EVGA Precision X دمای گرافیک میرسه به 70درجه
yahoo_13.gif

وقتی سیستمو اول جمع کرده بودم چنین مشکلی نداشت که گرما تا این حد زیاد نشون بده.
از همه میخوام منو راهنمایی کنن.تنها امیدم شمایید
yahoo_2.gif

دوست من ، شما اگه پُست های بالاتر رو بخونی میبینی 70 درجه برای کارت گرافیک خیلی هم مناسبه ، باید تابستون هم در نظر بگیری ! حدودا 10 درجه اختلاف دما ایجاد میکنه !
من دمای GPU توی بازی به 85 هم میرسه و بنظرم مشکل ساز هم نخواهد شد !
بنظرم دمای کارت شما طبیعی هست !

دوست من ، شما اگه پُست های بالاتر رو بخونی میبینی 70 درجه برای کارت گرافیک خیلی هم مناسبه ، باید تابستون هم در نظر بگیری ! حدودا 10 درجه اختلاف دما ایجاد میکنه !
من دمای GPU توی بازی به 85 هم میرسه و بنظرم مشکل ساز هم نخواهد شد !
بنظرم دمای کارت شما طبیعی هست !

حرف شما درست.
من مشکلم اینجاست چرا وقتی به قول معروف سیستمم نو بود این حرارتو رو کییس حس نمیکردم.ولی الان اینقدر حرارت میده.

من الان AC بازی میکنم ، دما CPU تا 90 درجه هم رسیده ، داره ذوب میشه بدبحت
:|
:biggrin1:
بعدش 70 درجه برای IDLE افتضاح بالاست ، شما در هر صورت حتما باید برای CPU فن بخری !
حالا بقیه دوستان باید در مورد اینک چه کولری بخری ، راهنمایی کن ، من خودم اطلاع ندارم .
CPU شما چیه ؟!
امشب یه CPU کولر گرفتم واسش. 35 تومن در اومد, دما هم رسید به 50! حالا فردا Crysis 2 تست میکنم خبر میدم:دی

امشب یه CPU کولر گرفتم واسش. 35 تومن در اومد, دما هم رسید به 50! حالا فردا Crysis 2 تست میکنم خبر میدم:دی

خوبکی کم شده ، نسبت به 70 خوبه ! ولی بنظر من اگه تا 100 هزینه میکردی به 40 هم میتونستی برسونیش !
حالا تست کن ، نتیجه رو اعلام کن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or